Intuitionsåldern, en snabb utveckling. Inget går snabbare än våra egna vibrationer

Penney Peirce kallar detta för intuitionsåldern, där hon menar att det handlar om att lära sig hantera och förstå energi och hur vi därigenom kan utveckla vår känslighet. I sin nya bok Frekvens liknar hon oss vid stämgafflar, som snappar upp den resonans som ”berör oss”.

När din energifrekvens är hög, snabb och klar utvecklar sig livet lätt och i enlighet med ditt öde.


Så snabbt

... som livet har utvecklat sig denna sommar, vet jag inte om jag hunnit med tidigare ;o) Men fort har det gått och mycket har hänt.

Här är bilder från de dimhöljda morgontimmarna. Hästutsläpp kl. 5, solen tittar snart fram.

Här inne har de sina kojor nu... Dimman lurar runt hörnetSolen stiger

Nu har luvorna åkt på oxå. In i dimman ;o) Syns bakom, normalt sett ser man Klingstatjärnen där nere ;o)Höloft

Frekvens, kraften i din personliga vibration


"Du har precis som andra människor en personlig vibration - och den förändras beroende på vad du tänker, känner och gör. Men det viktigaste är att du kan påverka den. Du kan låta din personliga vibration motsvara världens kaotiska frekvenssoppa och hjälplöst kastas omkring i den, eller så kan du själv välja hur du vill känna dig. När du väljer att anpassa dig till själens frekvens stabiliseras din personliga vibration på din "hemfrekvens". Du kanske fortfarande glider en smula uppåt och neråt, men när det sker är det mycket lättare att behålla din inre klarhet om du vet hur du ska göra för att fokusera din personliga vibration."Eftersom vetenskapen har lärt oss att bara lita på det vi kan se och röra vid, lägger vi ofta inte märke till att vår ande, våra tankar, våra känslor och vår kropp egentligen består av energi. Allt vibrerar och i själva verket har var och en av oss en personlig vibration som förmedlar till omvärlden vilka vi är och bidrar till att forma vår verklighet.

Genom att lära dig hitta din ”hemfrekvens” – den högsta, mest naturliga vibration du kan uppnå – kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor.

Penney Peirce, pionjär inom intuitionsutvecklingen, vägleder oss i den här boken in på ny mark där vi utforskar energidynamik, personlig resonans och vår allt starkare ultrakänslighet. En enkel frekvensförändring är ofta allt som krävs för att förvandla depression till frid, rädsla till entusiasm och problematiska situationer till ren magi. Penny tar dig med genom förvandlingens nio faser som gör att du börjar se livet som energi och medvetenhet så att ande och materia smälter samman.

När vi vaknar upp inför den nya verklighet som en högre frekvens avslöjar får vi dessutom hjälp att dramatiskt förbättra våra relationer, hitta bättre lösningar på problem och materialisera ett liv som innehåller allt vi behöver. Boken visar hur du påverkar ditt energitillstånd så att du håller dig kvar på banan mot ditt öde – och dessutom får alla de gåvor som erbjuds i det liv som du verkligen är född att leva.

 

Bokfakta
ISBN: 9789153436188 | Best.nr: 118001 | Språk: Svenska | Mediatyp: Bok | Genre: Esoteriskt | Omfång: 317 sidor | Bandtyp: Inbunden | Utgivningsdatum: 2011-07-13 | Författare: Penney Peirce |

Att bli påmind

"Barn som man respekterar lär sig respekt. Barn som man är hjälpsam mot lär sig hjälpsamhet, lär sig att tjäna den svagare. Barn, som man älskar sådana som de är, lär sig också tolerans. På de grundvalen uppstår deras egna ideal, som inte kan vara annat än människovänliga eftersom de växer fram ur upplevelsen av kärlek.


Mer än en gång har jag bemötts med den tanken, att om en människa hade kunnat utveckla sitt sanna själv i barndomen skulle den människan ha fått utstå ett martyrium i vårt samhälle, därför att hon skulle ha vägrat att anpassa sig efter många av dess normer.

Det finns en del som talar för denna tanke, som ofta anförs som argument för uppfostran som något nödvändigt. Föräldrar säger att de gärna vill göra sitt barn välanpassat så tidigt som möjligt, så att det inte får det för svårt i skolan och i yrkeslivet längre fram. Barndomens lidande och dess konsekvenser för karaktärsbildningen är alltjämt föga kända, och detta argument väger därför fortfarande tungt. Exempel ur historien tycks bekräfta det: Många människor som har vägrat att anpassa sig till sitt samhälles förhärskande normer och i stället förblivit trogna mot sanningen, dvs även mot sig själva, har dött som martyrer.


Men vilka är det egentligen som är så noga med att se till att samhällets normer iakttas, som följer de oliktänkande och korsfäster dem – om inte de ”rätt” uppfostrade människorna? Människor som redan som barn fick lära sig att acceptera sin själsliga död, och som inte märker den förrän de möter livet hos barn eller ungdomar. Då måste de se till att detta levande kvävs, så att det inte påminner dem om vad de själva har förlorat.”

(ALICE MILLER i boken “Du skall icke märka”)


Den nya revolutionens människor förändrar med kunskap och självkänsla

ttp://newsvoice.se/2011/07/11/den-nya-revolutionens-manniskor-forandrar-med-kunskap-och-sjalvkansla/

Den Nya Revolutionens människor kommer inte att använda vapen eller våld för att skapa ett bättre samhälle, de kommer att beväpna sig med kunskap och självkänsla för att genomföra sina mål.

....
....

Då spelar det föga roll hur väl vederbörande kan presentera sin sak eller hur mycket fakta och bevis han/hon redovisar, det går ju för bövelen mot allt som man fått lära sig av skolan, tidningarna och TV:n, så följaktligen MÅSTE det vara fel.

Vad som sker är att individen drabbas av kognitiv dissonans, det vill säga när olika tankar kommer i konflikt med varandra och personen rationaliserar bort obehagliga fakta eftersom de står i strid med vad denne VILL tro är sant, varpå en känsla av kognitiv balans infinner sig, som – även om den bygger på illusioner – ändå skänker en känsla av trygghet.

.....

.....


...den mänskliga naturen

http://newsvoice.se/2011/07/11/den-nya-revolutionens-manniskor-forandrar-med-kunskap-och-sjalvkansla/

Den mänskliga hjärnan fungerar enligt en ekonomisk princip: genom att förenkla, rationalisera och kategorisera får vi struktur på tillvaron. Det här är logiskt såtillvida att det ger en känsla av trygghet och att det motverkar kaos men det betyder inte att de slutsatser som ligger till grund för våra analyser alltid stämmer överens med verkligheten.

Därför måste man om man vill nå fram till vad som brukar definieras som sanning tålmodigt söka fakta och alltid vara beredd att ifrågasätta de slutsatser man drar utifrån dem. Ju mer manipulerade och stressade vi är, desto svårare är det självklart att göra detta.

I våra möten med andra människor så sätts alltid olika processer igång beroende på vad den andre personen triggar inom oss.

...

 

För att lyckas behöver vi också ha en god hälsa parat med en stor dos empati och för att nå fram till detta behöver vi skaffa oss bättre självinsikt och lära oss att fokusera på rätt saker, rätt umgänge och inte minst, rätt kost.

Då blir det också lättare att göra rätt val i livet och benägenheten att trösta sig med ohälsosam föda, droger eller andra skadliga saker minskar eller försvinner eftersom vi har fullt upp med att uppleva hur fantastiskt livet kan vara när vi är fria och välmående i ordets rätta bemärkelse.


Idag ska jag bygga hage

vi har fått extra space..
i KS jobbar vi med att skapa space där det är bindväv som klibbar ihop eller skallben som vill ha mer rörelse ;o) Space både fysiskt, mentalt och emotionellt.
Just nu verkar det som att hästarna verkligen skördar nån som har sått space åt dem i universum, hihihi, de får nya utrymmen att vara på hela tiden. Flera hagar, flera vägar att utforska blir det automatiskt, och kanske t o m ett dagis att vara på! Många människor är nu involverade i hästarna och det har gått på en grisblink. Och det är hur trevligt som helst. Det är människor i alla åldrar, från 1 år till 80 år, som ser till att hästarna har det bra och har också den härliga genuina djurkänslan, att de ser till djurets bästa och till deras personligheter. Oavsett vilken tidigare erfarenhet de har av hästar, från ingen till mera.
Hästarna har hamnat mitt inne i en magisk punkt tror jag, där alla runtomkring dras till dem. Märkligt är också att i alla gårdar finns människor som jag är mer eller mindre bekant med sen "tidigare liv". Olika delar av mitt liv, och nu knyts det ihop kring hästhagen. Från min barndom, från skolåldern med skoldans, till kompisar åt tidigare pojkvänner ;o) och människor från mitt "travliv", bl a en mysig farbror som jag brukade spela V75 med på lördagarna och umgås lite med. Han lever dock inte nu. Dessutom bor min förra chef vid hästhagen (får väl räknas som nyast i min bekantskapskrets då, bara några år gammal) som har en dotter som är hästtokig =)
Alla som jag möter och allt som händer har connections till mig på olika sätt. Och man behöver inte leta upp sambandstrådarna, de är hur tydliga som helst. Annars kan man ju göra sig en massa olika samband och meningsfulla sammanträffanden bara för att man VILL att det ska vara så ;o)  (Har svårt att tycka det nu dock, men man får väl göra sin egen verklighet hur som helst ;o)

Idag ska jag slå ner plaststolpar till en ny hage så de kommer att få titta på nya utsikter och snosa ny mark igen. De blir inte uttråkade ;o) Med världens utsikt över Klingstatjärnen. Vi har lite att välja på att vara i...

Nedanför rinner Ljungan.


Terrängmodell av Klingsttjärn

Terrängmodell av Klingsttjärn
"Riksintresseområdet är inringat med blått och fornlämningarna med rött. Den största röda fläcken är fornborgen."http://supermamsen.blogspot.com/2009/04/klingsta-tjarn.html


Det ser ut som ute i vildmarken, och så är vi mitt inne i byn, rent av bakom denna skola!Det är en magisk tid nu...

=)

Hästarnas nya kompisar - tv kändisar är temat ;o)

har alltid tjusats av får, och nu har vi såna också ;o)

http://svtplay.se/v/2452474/mittnytt/mufflonfaret_har_igen?sb,k103321,10,f,-1

som bor utanför hästboxarna ibland . Igår pratade vi med dem, de äter maskrosorna efter väggen och ligger och vilar i skuggan, men har en säkerhetsgräns på ca 8-10 m. =)


tidigare i våras:
http://svtplay.se/v/2390891/mufflon_pa_drift

"Där en del är mer kända än andra" ;o) Just hemkommen från Gatufest, smått chockad hihi

Kändisarna har hamnat i fint sällskap, hehe.................
eller vilka är vilka ?


sean connery eller? ....... salming ............. eller


hihi, pappa hamnade med i tv, han är ju på "utflykt" denna vecka ;o) bortom all ära och redlighet dit man måste åka helikopter för att komma fram! råstojauri fiske i gott sällskap .....

http://svtplay.se/t/103261/rapport

anade oråd när det dök in en helikopter bland alla bärplockare ...
hm, undra om mamma blev chockad av att se "kändisarna" dyka upp i 19.30 rapport haha (ingen mobilkontakt där uppe!)

Den som tittar utåt, drömmer; den som tittar inåt, vaknar.

C.G. Jung
om den "fysiska" verkligheten som helt och hållet är en illusion som bara existerar i vår hjärna. =)

Det intuitiva sinnet är en helig gåva och det rationella sinnet är en trogen tjänare. Vi har skapat ett samhälle som hyllar tjänaren och som har glömt gåvan. Albert Einstein


Vatten


RSS 2.0