Vad handlade Husby egentligen om. Jag vet inte, men det är sällan som det ser ut. Operation "False Flag"- förklaring

"I Sverige synes den dolda maktens problem vara ett annat – nämligen en allt vaknare befolkning som allt oftare ställer för makten allt farligare frågor. Ett sätt att trolla bort dessa frågor är iscensättandet av ”problem” som får media och människor att titta i en annan riktning."
 
När det händer nåt som slås upp stort så undrar jag alltid, vad är det frågan om nu? Och jag kan aldrig några svar =) men vet att de finns där.
Ofta har jag lätt för att "skylla" på media som trots allt har stor del i det hela, men media är också ofta bara spratteldockor... som spelar med.
Som det här med Husby, jag tänker att tack vare media så spred sig detta mer än det skulle ha varit nödvändigt. Det hade inte alls varit lika intressant för de som var/är inblandade om de inte hade fått uppmärksamheten, STOR uppmärksamhet dessutom.
Förr i tiden hade man inte vetat om i olika städer vad som nyss skett i en annan stad. Nu kunde "upploppen" lätt sprida sig från Stockholm så att även andra orter hakade på. Linköping var väl en sån.
 
 
S.k "False flag operationer" brukar beskrivas som iscensatta terrordåd utförda av regeringar eller organisationer för att skapa opinion för en agenda som i normala fall skulle möta massivt motstånd bland folkopinionen. Man utför spektakulära dåd och attentat och lägger därefter skulden på en grupp eller ett land man vill demonisera. Nazisternas nedbränning av riksdagens byggnad i Berlin med hjälp av en sinnesförvirrad kommunist brukar beskrivas som ett klassiskt exempel. Med det som förevändning startades sen en klappjakt på kommunister.

Här ska vi nu ta en titt på några av de mest kända false flag operationerna i historien.
 
 
De flesta av oss orkar och har inte tid att hålla oss informerade om vad som händer utanför vår egen sfär. Vi har av naturliga skäl fullt upp med att klara av vår egen vardag, och så är det meningen, så att vi inte ska bry våra små hjärnor med vad andra håller på med.
Jag har själv inte ens koll på när det är val i Sverige, men börjar misstänka att det kanske är på gång?
 
Vi märker sällan vad som egentligen händer. Än så är det ena nyheten sen så kommer nästa och vi kopplar inte ihop mycket, fastän vi i andra sammanhang skulle hålla med om att säga att "allt hänger ihop", everything connects, i universum.
 
Ingenting sker fristående av sig självt, precis som det går inte att isolera en händelse i kroppen och tro att det inte påverkar nånting annat i vårt system, tex vad vi äter motionerar osv. Så blir alltid nervsystem, blodomlopp, lymfsystem osv osv påverkat och skickar signaler till resten av kroppen att agera eller reagera.
 
Det kan vi förstå, men när det gäller sammanhang utanför oss själva i samhället är det mycket svårare att greppa sammanhangen, och därför så lätt att bli lurad. Men ofta behöver man iallafall titta på andra ställen och nivåer, än där det för närvarande händer, för att se en bredare och mer nyanserad bild ...
 
 
 
Ja, det händer mycket just nu på olika nivåer, och därför behövs lite distraktion på den vardagliga teaterscenen."
 
Från Stockholm julen 2010 till Husby maj 2013 - via Bilderberg..
http://kristofferhell.net/med-distraktionen-som-vapen/

Med Distraktionen som vapen

Husby är den senaste bekräftelsen på Sveriges hemmasnickrade variant på härskartekniken problem-reaktion-lösning.

Manipulation som i andra länder ser ut så här: den dolda makten skapar ett ”problem” som leder till reaktioner inom befolkningen som möjliggör för makten att introducera nya ”lösningar”.

Skolboksexemplet är hur 9/11 blev startskottet på ett århundrande av krig och förlorade mänskliga rättigheter."

 

Ändå orkestreras med ojämna mellanrum s k ”false-flag” händelser också i folkhemmet.

Varför?

 

På defensiven

I Sverige synes den dolda maktens problem vara ett annat – nämligen en allt vaknare befolkning som allt oftare ställer för makten allt farligare frågor. Ett sätt att trolla bort dessa frågor är iscensättandet av ”problem” som får media och människor att titta i en annan riktning.

Två exempel:

 1. Enligt uppgift drabbades Stockholm den 11:e december 2010 av en s k självmordsbombare, Taimour Abdulwahab al-Abdaly.

  Bara sex dagar innan – söndagen den 5:e december 2010 – sände Sveriges Television en dokumentär med titeln ”De hemliga telegrammen” – ett program med sådan politisk sprängkraft att den i vilket annat land som helst tvingat ut regeringen på gatan och orsakat stora problem för Washingtons fortsatta maktutövande via bulvaner.

  Sprängningen blev en enorm framgång – för den dolda makten.

  Med utan nästan någon som helst ”collateral damage” blev sanningen om regeringen Reinfeldts kriminella samarbete med amerikanska myndigheter det enda och stora offret i chocken och förvirringen.

  Efter ”12/11/10″ hade Sverige ”glömt” allt om ”De hemliga telegrammen”.

 2. I slutet på maj 2013 är det så dags igen.

  Ju närmare årets Bilderbergmöte kommer desto nervösare är den dolda makten.

  Nervositeten minskar inte av massmedias ökade negativa uppmärksamhet, efter det att socialdemokraternas nye ledare Stefan Löfven av den svenska finansmannen Jacob Wallenberg bjudits in till årets Bilderbergmöte som infaller i början på juni – vilket innebär att en av Löfvens första åtgärder som ledare för Sveriges största arbetareparti är att ge fingret åt hela arbetarklassen, hela Sverige – samt kungahuset.

  Så, för att slippa offentliga mediala reflektioner om det här – simsalabim – ombesörjer den dolda makten att hundratals med bilar plötsligt börjar brinna lite varstans i landet.

   

  Inte bara i Sverige

  I Storbritannien darrar man också på manschetten. Så pass att man iscensätter vad som verkar vara ett fejkat knivöverfall på en brittisk soldat för att avleda uppmärksamheten och öka övervakningen.

  Läsaren läste rätt, det står fejkat.

  Skälet är bildanalys av publicerat material visar att något är allvarligt fel med de officiella versionerna både i London liksom därinnan Boston.

   

  Veta mer

  ”The Boston Marathon Mysteries”
  ”It would seem that Bullshit flows faster than blood”
  ”EXCLUSIVE: London Beheading Hoax Confirmed?”

 
 
 

KOnsten att mata folk med idioti

 
"FN:s världshälsoorganisation WHO och barnfond UNICEF uppskattar att 1,5 miljoner barn per år dör på grund av att de inte ammas. För att skydda amning beslutade WHO därför förbjuda all reklam för bröstmjölksersättning med stöd av den internationella koden för marknadsföring av bröstmjölksersättning från 1981. Nestlé, med förgreningar över hela världen, har dock via en aggressiv marknadsföring av bröstmjölksersättning i tredje världen brutit mot koden gång på gång.(5) Rapporter visar att de får dubbelt så många klagomål som andra barnmatsföretag och det pågår en bojkott av dem i 20 länder ledd av IBFAN - International Baby Food Action Network. Brabeck-Lethmate tilldelades anti-priset Black Planet Award 2007. (7)"
Konsten att mata folk med idioti
av Michael Delavante
www.sourze.se
För att skydda amningen beslutade WHO förbjuda all reklam för bröstmjölksersättning. Nestlé, med förgreningar över hela världen, har dock via en aggressiv marknadsföring av bröstmjölksersättning i tredje världen brutit mot koden gång på gång.

Vad ångrar människor mest på dödsbädden?

"Skulle haft mer sex? Rest mer? Blivit kändis? – Nej, de flesta önskar att de hade haft modet att leva sitt eget liv, och inte..."
 
 
 
 

Det ångrar vi människor

1. Uppfyllt sina drömmar, i stället för att lyssna på andra.
– Det här var det vanligaste av allt. Många hade inte ens uppfyllt hälften av sina drömmar, och tvingades dö med den vetskapen. De önskar att de levt sina liv som de själva velat, och inte det liv som andra förväntade sig att de skulle göra.

2. Inte jobbat så hårt.
– Varje man sa likadant. De missade sina barns uppväxt och hade velat spendera mer tid med sina fruar. Alla män jag pratade med ångrade djupt att de hade låtit jobbet ta så stor plats i sina liv.

3. Vågat säga ifrån.
– Många människor höll tyst för att inte riskera vänskapen med andra. Som ett resultat av det fick de alltid böja sig och fick ett mediokert liv, utan chans att bli den de verkligen hade kunnat bli. Många utvecklade en bitterhet över detta.

4. Haft bättre kontakt med vännerna.

– Det är först på dödsbädden som de flesta människor inser hur mycket de saknar sina vänner. Och under de sista veckorna av livet är det svårt att få kontakt med alla. Många av patienterna hade haft fullt upp med sina egna liv och tappat kontakten med sina vänner. Alla saknade dem när de dog.

Rädda för förändring

Den mest överraskande, enligt Ware, var att så många människor önskat att de tillåtit sig att vara gladare.


5. Tillåtit sig själva att vara gladare.

– Många förstod inte förrän på slutet att känna glädje är ett val man kan göra. De hade stannat i gamla hjulspår och behållit den familjära säkerheten. Rädsla för förändringar hade gjort att de låtsades vara nöjda med tillvaron, fast de i själva verket längtade efter att få skratta på riktigt och ha riktigt kul igen.

Källa: The Guardian

 

 

Stämmer detta, så känns det rätt bra. =) Jag brukar inte känna mig skyldig till nån av punkterna.

Det är en trygghet att bära med sig den känslan.


Sista delen hjärnahjärtaspelet

Hjärtdelen gällde det att para ihop det man hittar, ett memory som kanske inte var helt logiskt, men ibland klockrent. Precis som intuitionen och känslan är =)
 
Som tex var fanns kompisen till denna?
 
Jo, en liten rosa gullegris gömmer oanade överraskningar ;o)
här...
 
Medan andra grejer var lättare att förstå
för att få detta skulle det matchas till detta:
 
Likaså detta:
kunde matchas till
 
Här var det också lätt, även om inte hjärtana matchade varandra. För att öppna asken ska alltså dubbletten dit.
 
 
Och så lite klurigare, ett paket med domherrar ledde till hallen som är fylld av domherrar på väggar, bord och gardinerna ;o)
 
I hallen fanns dock bara ytterligare en ledtråd att leta vidare efter:
 
som sen passade ihop med ett symboliskt litet paket med samma hjärta och lapp inuti:
 
 
Fick bytas mot det större paketet!
DONE!
 
i en salig röra
 
 
 
 
 

Spelets gång - vänstra halvan

Här ska det alltså fyllas i 4 guldmynt med rätt siffror i rätt ordning så de matchar de som finns på pyramiden. Ledtråden är att följa den gyllene vägen, guldet leder fram till mynten, så det var till att leta guldsaker i huset. Här nedan syns var de fanns gömda, sen skulle de paras ihop så det blir rätt resultat.
 
2 st hittade
 
 
 

Den tredje också hittad.
och slutligen den fjärde och svåraste, som dock satt väl synligt på kylskåpet. Dock är ju kylskåpet inte gjort av guld, men INUTI kylskåpet finns Norrlands GULD .... öh kanske lite långsökt ;o)
 
 
Jo, där satt de! Matematiken löd:
 
Stjärnorna på pyramiden var numren 15 + 16 =31. Vad saknas då? JO, den aktuella dagen och födelsedagen hade datumet 19. Så det gällde att få ihop två spår som ledde fram till, såklart 50!
Om det inte syns på bilden ovan är det alltså i tur och ordning
10 + 9            och 12+ 7
 
nästa nivå gäller det alltså att hitta de magiska 50 mynten............som också är första prisnivån, här väntar belöning.
Nu har hjärnspåren delat sig i 2 vägar, den ena är mer fyrkantig och behåller guldtemat som ledtråd, medan det andra spåret har en rundare form och är silvervägen.
 
 
Här är baksidan av myntet, det gäller att hitta framsidan, där väntar också priset.
AH, här verkar det finnas något:
Jodå, och däri vaskas det mera guld.
 
För att hitta den andra summan var ledtråden nåt fyrkantigt och i silver. Och även en sån låda hittades, med en "nyckel" i ...........dvs "50" är det magiska talet som öppnar för fortsättningen.
 
 
Tillbaka till rebusen och byta ut nyckeln mot priset i guldkuvertet.
 
Där sitter även denna nivå på plats och priserna är inhämtade.
 
Det är inte slut än, för vi är ju även PÅ VÄG nånstans, vart?
Enkel matematik 50 + 50 blir ...............
bara att leta hundringarna då, för att knyta ihop säcken och den sista prisnivån på denna sida.
Ena sidan hittas på guldvägen och den andra sidan är silver.
 
Där finns nycklarna som nu har transformerats till att vara magiska 100 istället för 50. Nivån ökar på, men kanske inte svårighetsgraden ;o)
 
  
 
 
och där satt allt på rätt plats:
 
 
 
=)
 
vila innan det var dags att anstränga högra hjärnhalvan ;o)
 
             
 
 
 

TEMA 50! Hur firar man? Med både vänster och höger hjärnhalva.

Man blir aldrig för gammal för skattjakter, rebusar, symboler, memory, labyrinter och diverse hjärngympa va ;o)
 
Så här kan det se ut när vi firar, särskilt som man är lite arbetsskadad och hjärnfascinerad - så blev det ett speltema med höger och vänster hjärnhalva. Så här uppdukat på vardagsrumsbordet, haha =D
 
Gissa vilken som är vilken. Ja, såklart den vänstra som är logisk och strukturerad, lite symbolisk med matematik och pyramider. Egypterna var väl duktiga på sånt.
Och så den högra, som fokuserar på hjärta och känsla istället för ordning.
 
 
Lite färgsymbolik är det också. Toppchakrat är ju guld (och kvällen slutade ju med guld...), och lila, så det fick bli lila i toppen på hjärtsidan ;o)
 
På vänster sidan ska klureriet lösas steg för steg och läggas ihop. Medan högra får tas i valfri ordning efter sin intuition ;o)
Pyramiden börjar spelet.
Tyvärr syns det lite dåligt de minsta detaljerna, men stjärnorna är symboliska siffror och de två tomma sidorna ska fyllas med stjärnor med andra siffror, på de vita streckade linjerna i matematiken, som tillsammans ska bilda ett magiskt tal ;o) för att komma vidare. Allt symboliskt kopplat till det aktuella datumet och dagen.
 
 
Återkommer med fortsättning och lösning på 50-spelet.
50 åringen lyckades lösa det och till råga på allt blev det som bekant på kvällen en riktig FEM ETTA i form av VM guld OCH en mästarnas mästare till Sundsvall. Vilken dag och härlig avslutning på en sagolik helg.
 
 

Safe animals


Trollskt

Varma källorna
 

Gejser

Åskådaren i svart (jag) väntar på fontänen ;o) Fyrverkerier dagarna i ända här.
 

Magiskt

Här spelades åtminstone början av filmen Prometheus, med Noomi Rapace, in.
 

Hästarna på island! Såna charmtroll

 
 
 
De gick lösa och blev insamlade i hagen tillräckligt många som behövdes för turridning. När de kom hem fick de gå ut igen så fick de bytas av med de som var kvar ute, så fick de komma in i fållan och vara standby för en annan grupp ;o)

Till havs

 
Till haaaavs!
Lämnar Operahuset HARPA i Reykjaviks hamnen
 

Mera personliga år, flyttår?

Jag skrev om mitt personliga år 4, hur det stämde ihop med jobb och lustigt nog om att flytta från lägenhet till hus.
Jag fick lov att räkna bakåt till förra gången jag var inne i ett år 4. Det var år 2002. Måste bara kolla......!!!! 
;-P
Och jodå, så var det ju!!!
Då gjorde jag likadant! 20 januari 2002 flyttade jag första gången från lägenheten i stan (samma) till mormor och morfars hus med stor fin tomt. Jag har inte gjort så stora krokar i mitt liv, men de har varit desto lustigare ;o)
 
                                                             
 
Hittade jag precis på Facebook, hade PC lagt in imorse ;o)
 
Så här skrev jag alltså om 4an:
 
En 4a står för mycket lärande, expertis, sökare av kunskap och t ex naturliga lärare är de som har livsväg 4. De är duktiga på att lösa problem.
Har man ett år 4 så innebär det ju inte att man blir en 4a, om man har ett annat livsvägsnummer, men kanske vissa saker i livet fokuseras på "4a vibrationen".
 
"Personligt år 4:
Fyran är experten, så det här är året då du vässar dina kunskaper. Om du är intellektuellt lagd är det dags att börja läsa böcker. Eller låt oss säga att du är duktig på fotboll, det här året kanske du blir tränare.
Använd dina färdigheter, för det här är året då du bör låta andra dra nytta av din kunskap. Under ett personligt år 4 har man också ett behov av ett bra hemliv; det här är rätta tiden för att byta upp sig från den där lägenheten till ett hus med trädgård. Gör upp en plan för framtiden."     (Glynis McCants)
 
Kan ju säga att det året, 2011, var då jag startade företaget SAMT flyttade från lägenhet till hus på landet. Det är nästan för komiskt.
 
Man kan även läsa om jobbigare saker, och när man ser att det stämmer ger det lite mer förståelse och stärkande när man tittar i backspegeln.
Så här i efterhand kan jag lugnt småle åt hur väl även det stämmer, ordagrant.
 
7 är den andliga siffran och när jag hade ett år 7 tänkte jag precis likadant som det står skrivet:
 
"Personligt år 7: Under det här året kommer din tro att utsättas för prövningar. Du ser på ditt liv och tänker: "Herregud, jag kan inte fatta att det här har hänt."  (Glynis Mc Cants)
 
Det var precis så jag tänkte, det är inte sant, hur är det möjligt, hur lyckades jag med detta osv. Har jag inte lärt mig nånting ;o) Men naturligtvis var det en väg jag skulle gå.
Inga år är ju lika och jag har ju hunnit haft många 7-år under mitt 40 åriga liv och det finns alltid både positiva och negativa vibrationer och ibland väger en del över. Så jag ser snarare fram emot ett nytt 7 år, och är glad över mina erfarenheter, än att det skulle vara nåt negativt. 7 är den mesta andliga siffran, så där sker mycket =)
 
 

Majmånad, personlig vilomånad

Fascinerande med numerologi. Det här är säkert inget som är sant för alla eller spännande för alla, men när jag tar upp det kan jag inte sluta förvånas över hur väl det stämmer för min del iallafall.
 
Har sjunkit ner i ett kapitel som handlar om världsåret, personligt år och t ex personlig månad. Var man befinner sig, vad man har haft bakom sig och framför sig. Tidigare har jag mest studerat om bokstäver, namn, och olika dagar, datum och tal kanske. Födelsedagar m.m. Livsnumret.
 
Men om jag tar mig själv som ett exempel här så är det chockerande slående det jag läste om personlig månad.
 
När jag räknat ihop mina födelsetal med världsåret (som är 6 = 2+0+1+3) får jag mitt personliga år och lägger hop det med innevarande månad så får jag min aktuella personliga månad, dvs ett nummer mellan 1-9 för det.
 
Och ni som känner mig kan inte annat än nicka leende instämmande, eller hur?
Åtminstone gör YODA det, fnissssssssss. Känns tryggt med sån övervakning =)
"Det här är en månad för avslappning. Det är inte rätta tiden för nya äventyr, men väl för att söka upp gamla vänner och hålla sig till det som är känt och beprövat. Andra är villiga att hjälpa dig nu. Låt dem göra det. Undvik dystra tankar. Den här månaden kan du för en gångs skull ta det lugnt och bara titta på."  
(Glynis McCants, Numerologi, Upptäck vad livet har i beredskap åt dig. 2008)
 
Ja, det är ruggigt vad böckerna anpassar sig efter mig ;o) Jag använder mycket siffror i min vardag, och kanske är det så att ju mer jag använder dem så desto mer använder  - vänder de sig till mig och låter mig ha nytta av dem?
Man blir ju fundersam! Förstår mycket väl att det inte kan bli så på pricken för alla, men återkommer med något fler magiskt exempel på hur det kan bli, inte bara för mig ;o)
 
Men nu ska jag nog återgå till min lånade avslappnings yoga CD som jag mediterar till varje dag, hahaha!
 
 
 

RSS 2.0