Gott Nytt skojigt år med liten reflektion

 
Unnar mig en liten tillbaka blick över, inte året som gått, utan åren som gått. Här från åren jag tränade och tävlade. Jag är som lite av och på. Allt eller inget. Antingen ska jag göra det ordentligt eller inte alls. Om det är träning, hästar, eller barn tex. Här på den tiden jag sprang och tävlade fort, som rutinerad tävlingslöpare ;) kunde jag kosta på mig ett och annat flin, istället för att grina illa haha =) Kan jag inte springa så, vill jag helst inte träna seriöst alls, sån är latmasken ;) Inser att jag hade en tioårsperiod från 97 till 2007 då träningen var prioriterad.
Hoppas iallafall att den bilden lockar till ett skojigt år efter ett år då många försvunnit. Började för ett år sen när gamle trotjänaren Tello gick bort, sen Mixi och nu sist kanske en del hört att Muffis varit försvunnen sen början av december.
Mest saknad är pappa <3.
 
 
 
Foto: Cicci Edin
 

Jullov hela dagen!

Lera lek i timtal.
Lite gubbar bland annat
 
 

Redan stolt fotbollsmorsa?

 


Full fart i köket med julklappsmålet från storebror med flickvän
 
 
Vilket naturligt och självklart tillslag! på rullande boll (ja jag SA ju det - stolt såklart ;)
 
 
Straffläggning
 
 krysset
 
 
och lite volley framför mål.
 
 

Idag har vi jobbat hårt

 
Sågat, lastat och burit upp på balkongen ....
 
Sen blev det så här =)
 
 

 

Nu drar vi till stallet, eller står till stallet !

 
Vuxit ur barnvagnen ...
 

Men vad är nu detta ?

 
8 st boots, 2 kompletta uppsättnignar, lagade och fixade redan i november innan säsongen! Har väl aldrig hänt att vi varit så förberedda, förutom när de var nya. Men de är bättre när de är lagade, de sömmarna håller bättre =) De nya spricker fortare.
 

RSS 2.0