Tack för i år!

Ge ett tack till året som gått

för de framgångar och lyckostunder du nått

Förlåt dig själv för det du missat och glömt...

eller som du kanske TROR blev fel

För du har gjort så många rätt och alla du har glatt och berömt

minns dig i vackert ljus och gör dig hel =)


NYÅRSKaRAMeller till er alla!

Tankar inför årskiftet, att förlåta

Inför årets slut kan man begrunda lite av det som varit och det som kommer.
Jag har tidigare reflekterat över ordet ödmjuk:
http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/det-ar-inte-latt-att-va-odmjuk-o.html

Och tänkte nu återkomma till det. Vad betyder ödmjuk?

Förutom det jag skrev förut vill jag lägga till "att förlåta". Läxan eller läran som vi alla får växa upp med och har mer eller mindre bagage att bära på och som alltihop behöver förlåtelse, och vi har mer eller mindre lätt att förlåta.

Jag som är en extrem djurmänniska ;o) har upptäckt att för mig är det mycket enklare att ha denna förlåtelse med mig som en ständig följeslagare när jag är med djur. De är i princip förlåtna redan innan någonting så att säga har hänt, hehe. Så är det dock inte lika ofta med människor.

Andra har mycket svårare för djur. Och har de en gång blivit skadade av en häst eller kanske hundbiten eller kattriven, så är de (i värsta fall) resten av livet antingen rädda för dessa djur eller tycker att de är pest, tycker illa om dem.Att förlåta (sig själv) läker

Det som jag tycker är intressant när man förlåter är att man läker fortare och bättre? Förlåtelse är healing. Någon kanske har läst t ex "Resan" av Brandon Bays. Hon "förlät" bort en stor tumör i magen, den var stor som en basketboll. 6 veckor tog det att gräva i sig själv och förlåta det hon hittade så att den försvann utan ett spår.

Det här är högst subjektivt såklart, men om jag går till mig själv och tänker på de skador jag råkat ut för som kommit i samband med djuraktiviteter så har jag inte vad jag kan känna, fått några stora men av det eller något som hindrar mig.
När jag var liten blev jag hundbiten i ansiktet, genom munnen och kinden och genom armen. Det har läkt utan några större spår, men framför allt har det aldrig fallit mig in att vara hundrädd.

Alla de gånger jag ramlat av har jag knappt fått ett blåmärke, än mindre brutit eller vrickat mig. Mestadels ute på lägdar eller i skogen men även i ett hinder nån enstaka gång. Ett knä fläktes upp när jag körde en skenande häst. Det syddes igen och jag fick hålla benet rakt och på kryckor ett tag för att inte dra upp det, men jag kan inte känna att något blev skadat eller inte läkt riktigt. Får väl se när jag blir äldre ;o)

De grejer som jag dock mig veterligen inte kan koppla till djur, utan det är sjukdomar och skador som kommit andra vägar, de biter sig mer envist fast och har gett mer utslag även efteråt. De lär väl följa mig tills jag har lärt mig det jag ska lära mig av detta? De kan också spela roller i dramat som kallas livet och ha viktiga poänger på andra sätt? =)
Att förlåta djur faller sig dock naturligt (för mig), att det ska vara så knepigt ibland med människor... :-P


Inför 2010

Men kruxet i dessa fall, om det är fler som känner liknande tankegångar. Är att när det handlar om att förlåta människor, så är en STOR del i detta, nämligen att (även) förlåta sig själv! Där ligger många gånger den hårdast knutna knuten .....??
Kraven man sätter på sig själv, det är inte bara andra som ska leva upp till ens förväntningar ;o) det är en själv också!? :-O

Jag borde ha förstått.... jag skulle ha förutsett ..... det är jag som ansvarar för att nån ska må bra .... Det är upp till mig... Jag orkade inte ... Jag VILL inte!! Jag hann inte....

Så passa på att vara ärlig mot dig själv (och andra) och förlåt dig själv (och andra ;o) det som du tycker att du borde gjort eller lyckats med under 2009 men som inte blev av, och släpp det =)

Det där mötet, den där incidenten, vad var det som egentligen inträffade, varför och vilka känslor uppstod EGENTLIGEN och hur försökte man lura sig själv ;o)

Nyårsafton kan vara en riktigt spännande dag, man kan upptäcka otroliga skatter och göra fantastiska upptäckter. Må så gott wherever you are =)


Jul 2009


TrollJul 2009


Tankebesök!

Jag har myntat ett nytt begrepp, åtminstone för mig själv. När jag kanske inte hinner besöka människor live, så ägnar jag mig åt tankebesök. Det blir ju samma sak som att man säger att jag tänker på dig. Det kanske ibland kan kännas som att man gör det lite mer "förstrött".
Tankebesöken känns dock som att de har en lite mer tydlig intention, och att man kanske också stannar där en stund mer medvetet istället för att tankarna bara flimrar förbi?

Tja, vad tycker ni, kanske kanske inte =)

Jultomtarna

Kram!

Kommentar ang mejeriprodukter

Poängen är att det är bra att ha tillgång till fler inriktningar av kunskap, sen är det helt upp till en själv vad man gör och väljer =)
Men man vill ju välja på så bred grund det går och inte bara på en åsikt om vad myndigheter påstår. Jag kan tyvärr inte tro på deras riktlinjer för det kommer för mycket konstigheter därifrån.
Och man kan absolut fortsätta dricka äta div, men det är ju synd om man gör det i tron att man gör nåt bra, om det knappast är säkert att man gör det.

Man märker själv vilken grej man får mest effekt av och beroende på vad man har mest jobbigt med, är det eksem, kanske att avstå mjölk kan vara en stor förbättring, är det stress kanske det gör stor skillnad att låta bli kaffe osv osv. Om man har motivation till att vilja ändra på nåt.

"Some people are OK with waiting until finally there is solid “evidence”. Others continue using them just as many continue smoking, although the risks for the latter are known. It is really up to each individual to decide what to do about it."

ANDREAS MORITZ i boken ”Cancer is not a disease

Skulle vara intressant att forska i ....

helt klart är det mycket som påverkar, och man måste börja nånstans för att få den negativa spiralen att vända till en positiv, nånting som gör att man för mer energi och kan se klarare och klarare på vad man måste göra, för en helhetssyn.

Flera har problem med dåliga vattenledningar och får i sig gifter och tex för mycket koppar och blir kopparförgiftade varje dag pga vattnet i ledningarna. Det är fakta genom vattenprover osv. Det har man kanske druckit i 10-20 år innan man upptäcker det, många bäckar små, precis som i mitt fall med mjölken och säkert annat också. Man har då också tagit mineralanalyser på sig själv och ser tydligt att man är urholkad på ALLA mineraler, utom koppar.... För att ta ett exempel. Detta är mer "självförvållat" fast pga av okunskap.
Mjölken är det någon som drivit fram och lurat folk, spelat på okunskap och sätter dit nån "kunskap" att det SKA vara bra, fastän det inte finns några bevis för att så är fallet.

Häromdagen hörde jag ett exempel, obs inte vetenskapligt utforskat men det skulle vara jätteintressant att få se någon göra en sån undersökning, om kostvanor och foglossning!

Förr var det inte lika vanligt som nu, och i en del andra kulturer är inte det heller något så vanligt som här. Det som påståddes var att det handlar om urholkning av mineraler, (känns dock inte speciellt ologiskt ;o) en faktor som togs upp var också mjölkdrickande, eftersom det urholkar.

Sen tror jag absolut kaffedrickande och div andra vanor kanske har ännu större verkan? Och då hjälper det naturligtvis inte att man kanske slutar dricka kaffe när man väl är gravid, för depåerna måste ju vara fyllda redan innan. Det är ju svårt att komma ikapp med sig själv medan man är gravid, det måste nog göras innan för att man ska ha chans att hålla den balansen. Graviditet är ju en påfrestning på kroppen som den är ändå, så det är bra att ha huvudet ovanför ytan redan innan så att säga. =)

Trollrik och Because

Kram!

Resumé av filmen The Living matrix

fortsättning på denna länk:

Generna styr inte!

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/generna-styr-inte.html

 

 

Detta är inte på långa vägar sammanhängande, men förhoppningsvis får man en bild av en mer holistisk värld, eller några spännande kommentarer. Vad som triggar vem vet man aldrig.

 

Svar kommer mer och mer ur vår växande insikt om universum.

 

Hittills har väst styrts av separationstanken som Newton ”grundade” med sin separationsteori

Newton fokuserade på materien, och hade en mekanisk modell med kemiska reaktioner som man utgått ifrån hittills.

Vi har hjärta, hjärna och detta styrs av DNA. Centraliserad.

 

Men kroppen är helt decentraliserad. Hjärnan är ingen centralhjärna. Den är en informationsförmedlare tillsammans med allt det andra.

 

Det är fältbaserat och finns även utanför kroppen.

 

MEG Magnetencefalogi finns utanför kroppen.

 

Trots att det är 80 år sen en dansk och en tysk ”upptäckte” kvantfysiken har den konstigt nog inte införlivats i en biologisk modell.

 

Idag handlar det ännu om att kroppens kontrollsystem är hormoner och enzymer. (kemi).

 

Forskningen svänger mot mer holistiskt tänkande.

Med interaktiva energifält. Frågan är Hur cellerna kommunicerar med varandra? (kommer senare om receptorer på utsidan cellerna)

 

Placeboeffekten är intressant att studera, men det görs sällan undersökningar på VAD det är som får Placeboeffekten att fungera! Exempel ges på att 1/3 av alla behandlingar lyckas pga placeboeffekten, eller dvs att patienten tror på att behandlingen lyckas osv. Det finns en avsikt och en tro på lyckat resultat.

 

Påverkan skapas genom energifält.

 

Men vi skapar inte frekvenserna, de finns redan där. Precis som radiokanalen finns där men vi måste trycka på knappen för den frekvens vi vill ha.

 

Bland annat visades exempel på NLP.

 

En person med en hjärntumör kom till insikt att så länge hon kämpade mot tumören blev det en inre konflikt att få iväg den. När hon insåg att den inte behövde vara en fiende välkomnade hon den som en vän eftersom den hade fört med sig en massa bra saker och lärdom. När den hade lärt henne det hon behövde veta försvann den.

 

Einstein: Fältet är det enda som påverkar partikeln.

 

Vi är inte i fältet, vi ÄR fältet.

 

Exempel på katedraler och gamla kyrkor, när vi kommer in i dem får vi alltid en vördnadsfull känsla högtidlig, fridfullt osv. Det beror på att fältet är sådant. I århundraden har besökare kommit och uppfört sig exemplariskt och vördnadsfullt.

 

Likadant kan det vara men med mindre trevliga minnen. Efter krig t ex.

*****

Vårt nervsystemet är för slow för att uppfatta och förklara livets finare finesser. Det visar bland annat våra smärtreflexer som kommer i efterhand. Eller hur dansare och skridskoåkare kan göra sina piruetter och konster i flygande fart och exakt koordination. Nervsystemets impulser skulle inte hinna med, om det var de som styrde.

 

Vi kommer åt detta genom fältet. Det sitter inte på olika platser i hjärnan, som man vill påstå att våra sinnen gör, utan vi hämtar det utifrån.

 

Var sitter minnet? Det finns överallt, men inte i hjärnan?

 

I fältet är kroppen en interaktiv del.

 

Genom biofotonen. Varje cell har ett svagt ljus. En sammanhängande ljusväv.

 

Teori om att biofotoner reglerar ämnesomsättningen t ex?

 

 

Våra gener är ”bara” mallar. Och utfallet av dessa mallar är att det kan vara 30 000 olika utfall, dvs egentligen oändligt. Det gör att generna inte blir en begränsning, som vi vanligtvis tänker?, utan en möjlighet att göra vad som helst. Som vi nu är lärda är vi styrda av att det ”sitter i generna” därför kan jag inte bli eller göra det och det….

 

Olika fält kan alltså skapa olika ”hus” av samma ritningar.

 

Biofältet bestämmer vilken information som ska tas ur DNA. Som ett stort bibliotek (DNA) där man ska välja en bok, vilken bok…. Som väljs …

 

Magnetfält blev ett nyckelbegrepp 1920.

 

Hur vet kroppen vilken temp, blodtryck mm den ska ha?


Alla organ genererar egna fält. Hjärtat har det största och mest regelbundna elektromagnetiska fältet som kan reglera resten om den har en stark och regelbunden våg. Den fungerar som en tryckvåg. Våra känslor påverkar ju hjärtats regelbundenhet, oregelbundenhet.

 

Känslor styr hjärtkoherensen. Koherens är det optimala tillståndet. ”Hjärtat har ett eget nervsystem”

Och det reagerar snabbare än hjärnan.

Det finns tillgång till ett informationsfält bortom tid och rum.

 

 

 


Mejeriprodukter - en stor lögn

Allt du hört om ”fördelarna” med mejeriprodukter är en stor lögn. Det beror inte på resultat av ett misstag eller att det inte framkommit tillräckligt med bevis. Istället är det resultatet av en överlagd och fräck lögn, uttänkt för att tjäna miljarder dollar. En av de mest föraktade människorna i historien sade en gång: ”Om man uttalar en lögn, tillräckligt högt, tillräckligt länge och tillräckligt ofta kommer folk att tro på den.” Det var Adolf Hitler som sade så. Det beskriver exakt det lurendrejeri som en oskyldig och godtrogen allmänhet har blivit utsatt för när det gäller mejeriprodukter. Om människor kände till den verkliga sanningen, skulle de ställa sig i en lång kö för att stämma mejeriindustrin på samma sätt som de gjort med tobaksindustrin.

I en av mina senaste böcker tog jag fram mängder av bevismaterial om mejeriprodukter. Jag visade fakta och myglet bakom kulisserna som skall få dig att tro att mejeriprodukter är bra för dig. Därför tänker jag inte gå in mer på det här. Istället får du sunda fakta som ger dig något att tänka på. Alla kan hyra en ”expert” som säger något – sant eller falskt – om en produkt, så länge priset är det rätta. Man köpslår inte med sunt förnuft. Sunt förnuft är cashectomins främsta fiende.

Lev utan smärta” skriven av HARVEY DIAMOND
Läs även: www.rubenshalsa.se/mjolk.htm


Mejeriprodukter - en cashectomy

Enligt min uppfattning är det den mest skadliga mat man överhuvudtaget kan äta, den bidrar till dålig hälsa mer än någon annan mat, jag talar om mejeriprodukter.

Du kanske blir chockad eller tänker att han måste ha en skruv lös som säger så, speciellt om det är första gången du hör det. Människor fortsätter att konsumera mejeriprodukter i stora mängder eftersom de är offer för en av de mest framgångsrika och grymma cashectomier som någonsin tänkts ut inom handeln.
Cashectomy (ett påhittat ord med betydelsen att något görs enbart för att tjäna pengar på andra, kanske närmast som profit) är processen som skall få dig att räcka över rejält med kontanter för en produkt eller service du har övertygats tro skall förbättra ditt liv och välbefinnande på något sätt, men istället får du något som skadar dig, gör dig sjuk eller t o m tar död på dig.
Ofta är vi inte ens medvetna om det, men vi utsätts för cashectomier varje dag: barnmat, frukostflingor, margarin, pastöriserad apelsinjuice sålda som ”helt naturliga” och de flesta läkemedel. Listan är oändlig. En av de mest framgångsrika och långtgående cashectomierna är mejeriprodukter.

”Lev utan smärta” skriven av HARVEY DIAMOND


Mejeriprodukter -osteoporos

Dessa fakta är obestridliga sanningar. De kan inte överskylas och de kan inte bortförklaras av en av mejeriindustrin lejd försvarare. En armé av skolmedicinens läkare som aldrig studerat näringslära, dietister som blivit köpta av mejeriindustrin och tusentals berömda celebriteter med mjölkmustasch kan inte förändra dessa fakta det allra minsta.”

Den tråkiga sidan av mejeri-cashectomin är taktiken att hålla osteoporosspöket ovanför huvudet på folk, trots att det finns tillräckligt med statistik som klart och tydligt visar att mejeriprodukter bidrar till osteoporos. De är inte den enda orsaken, men mejeriprodukter bidrar påtagligt till osteoporos. Ändå marknadsförs mjölk som ett medel att förebygga detta. Detta är klockren cashectomi som måste få professionella cashectomister att jubla och dansa segerdans.

De länder i världen som konsumerar mest mejeriprodukter per capita är USA, Storbritannien, Sverige och Finland. Dessa fyra länder är också de som har den högsta förekomsten av osteoporos i hela världen! Tror du att det bara är en tillfällighet, eller finns det ett samband?

De länder i världen som konsumerar minst mejeriprodukter är afrikanska och asiatiska länder. De råkar också vara de länder som har den lägsta förekomsten av osteoporos. Hoppsan, ytterligare en tillfällighet.

Kina har den största befolkningen på jorden med 1,3 miljarder invånare. Det är en miljard fler än hela den amerikanska befolkningen. Kineser tycker inte om mejeriprodukter. De tycker att mejeriprodukter luktar och smakar konstigt, så de använder dem helt enkelt inte. Osteoporos är så ovanligt i Kina att det inte ens finns ett ord för det på deras språk.

hämtat ur boken ”Lev utan smärta” skriven av HARVEY DIAMOND

Läs även: www.rubenshalsa.se/mjolk.htm


Kollektivt medvetande? Vi är trollkarlar

Det skrivs att vi människor är den enda ras som har glömt varför vi är här och att vi har ett kollektivt medvetande. Djur vet.

Vi förstår inte att vi hör ihop som en större organism. Vi har separerat oss så att vi tror att det är bara "JAG".

Att det finns ett kollektivt medvetande känns helt självklart, och ibland är vi faktiskt uppkopplade på det oavsett om vi vet det eller ej, tror jag.

Det är då som allt "flyter" på, man kommer på precis rätt plats i rätt tid och gör i ens tycke märkliga möten men som är menade att bli.

Börjar man dessutom medvetet använda sig av den filosofin, inträffar mer och mer häftiga sammanträffanden. Det är också ett smart hjälpmedel till att försöka låta bli att stressa. Det är ju när man stressar man tappar kontakten. Det hänger ihop.

Ett exempel kan vara att jag ska någonstans en ungefärlig tid, det tar tid i trafiken och jag ser att jag kommer 10 minuter för sent. Då kan jag vara säker på att det är meningen att jag ska komma 10 minuter för sent, förmodligen är de jag ska träffa också lite sena och kanske stressade. Då är det bättre att jag dyker upp ungefär när jag tror att de är klara, istället för att jag står där och trampar tills de är klara. Det gör att jag inte stressar upp mig själv och fortsätter vara kopplad till det kollektiva medvetandet där allt är meningen att flyta ihop i en evig ström som passar in överallt. Det är så vi är menade att fungera? Men ofta bryts de där strömmarna.

En annan gång sitter jag i en kö i ett väntrum nånstans och får vänta kanske 20 minuter, men det är inget att göra åt, det är förmodligen nån länk nånstans som vill ha mig placerad där just då, kanske kommer det in någon fler som jag ska byta några ord, till synes utan mening men det vet man aldrig, eller så är det meningen att jag ska sitta och se något i en tidning, höra nåt på radion osv. som ger mig lösningen på nån tanke jag har, idé, inspiration. Eller så är det nånting som jag inte alls eller inte på en gång kommer att få klarhet i utan det är utanför min uppfattningsförmåga, men jag är ändå på rätt plats. Tillit och övertygelse hjälper till =)

Då kan man också fråga sig själv, vad är nästa steg jag ska göra, och få svar. Eller så kommer det ett infall utan att jag ens behöver fråga, nåt som säger "Gör det nu", eller: gå dit nu! =) Då blir jag genast nyfiken vad som finns i beredskap ???? ;o)

Allt är organiserat så att det ska fungera så smidigt och lättsamt det går, om vi bara vill. Inom KS behandling är en huvudregel att vi "följer lättheten". Vi gör inte motstånd utan vi gör det kroppen själv vill. Den vet bäst.

Hur ofta är det inte så att det sker omkastningar i schemat, en avbokning, en inställd träff, en lucka i planeringen. Den uppstår oftast för att det är något annat som pockar på uppmärksamhet och vill ha det där utrymmet.

Eller att man dubbelplanerat av misstag, men som tur är så ringer kompisen och säger att hon inte kan komma! Så lustigt och lämpligt ;o)

Min favoritscen i Sagan om ringen är i början, då Frodo väntar på att den grå trollkarlen ska komma med sin häst och vagn. Frodo väntar otåligt på att han ska hinna fram till kvällens festligheter. Han sitter på en sån där mjuk grön kulle och så kommer då äntligen Gandalf.....

- Du är sen, förmanar Frodo som längtat efter att träffa Gandalf.
- Jag är aldrig sen, menar Gandalf, trollkarlar kommer precis när de ska komma.


Vi är alla trollkarlar som nånstans inom oss vet precis när och hur och vad vi ska göra, men det fördunklas av all stress och måsten och en hel del onödiga påslag, som kommer från samhället, information och reklam som stressar och triggar våra andra sinnen. Vårt belöningscentra är så starkt. Hur många tankar som vi tänker är våra egna ? Hur mycket av det vi känner är våra egna känslor?

Med lite lagom mellanrum skickas det ut lite lagom mängd klimathysteri, influensaskräck och ekonomiska kriser för att hålla oss i schack så att vi inte ska kunna känna oss fria att göra det vi vill.... vi vågar inte av rädsla och osäkerhet.Att vara normal

”Att vara normal i vårt samhälle betyder att kunna tänka men inte känna, handla men inte förnimma.”

HARVILLE HENDRIX

Tag vara på den kärlek du finner


mer mod

”Det behövs ofta mer mod att ändra sin mening än att förbli den trogen.”
(WILLY BRANDT)

Vi längtar efter ....

SNÖ!! såklart =DSvavel och foderränder!

För en tid sen upptäckte jag först på min ena tumnagel att jag hade en konstig rand eller som ett smalt bälte mitt över tumnageln. Som om den skulle blivit skadad ungefär klämd i början när den skulle växa ut?

Det är som 3-4 mm som är lite lite nedsänkt och så har det blivit en liten vall där det börjar ....

Jag började granska närmare och insåg ju då att det syntes tydligt även på den andra tummen, inte LIKA markant men ändå.... Hm ..... började studera även resten av fingrarna, och mycket riktigt, svagt svagt fanns det på allihopa. HM!!!!!

Då gick tankarna till hästarna och deras hovar, aha!!! Foderränder!!! Nu vet jag ju inte lika bra på mig själv, hur fort det "växer ner", som jag har koll på hästarna. Men jag kan bara tänka en sak och det är att de här ränderna uppstod när jag började med svavlet kring augusti - september!! Häftigt va!. En ny kvalitet?????

Ja, det händer mycket med svavel.

Så nu tänkte jag passa på och lägga in ett lång serie med hovbilder från när jag började med barfotahovar 2006. Här kan man tala om foderränder! Eller vad det är för det har ju inte med fodret att göra utan med omställningen i underlaget och belastning osv, men det påverkar väl också metabolismen  =)

Kolla på Trollriks svarta rand, den är som en ganska djup skåra faktiskt, man kan trycka in en liten penna i den där "kanalen".

Han gick först barfota från den 26 maj till nånstans i juni, 3-4 veckor? Men av den perioden syns ingenting, det har knapp växt. Sen fick han alltså ha skor fram till den 1 augusti då jag gjorde ett nytt försök. Och den 5 sept hade det växt så här mycket :Efter 10 veckor hade mer än halva hoven växt ner, tänk då en vanlig skoning verkning efter 8 veckor, om det vuxit ut så där mycket och man inte kapat bort nåt. Här har jag verkat hovarna varannan dag.

Bakhovarna fick en ännu djupare "skåra" omställning. Trots att de varit avskodda hela tiden sen den 26 maj, alltså.
När jag började verka dem den 1 augusti så blev det alltså så här efter 5 veckor.
Här kan man nog tydligare se att det blivit en böjning i hovväggen, ungefär som ett falsveck eller nåt =)
för att använda tryckeritermer, tror jag ;o)
Nedan har vi varmblodets hovar. Där blev det inget falsveck, bara att man ser en skillnad i strukturen ?
Inte så tydligt att det syns, men lite kunde man kanske känna med fingret möjligen. Men det var väl annat som blev skillnad för honom i kvaliteten.


Past Present and the Future, spännande liten video

http://www.youtube.com/watch?v=et5IrDvbIQs

ställer sig frågan ...


Månskenspromenad


Har just varit ute och ridit i fullmåne belysning, magiskt underbart. Tack o lov för den lampan när det för övrigt är svart ute. Man ser hur bra som helst, vänta bara till snön lyser upp också. Får tacka att spöregnet upphört och det är stjärnklart så att ljuset från månen kommer till nytta. Rekommenderas en kvällspromenad idag , nånstans där det inte finns en massa gatubelysning, så man ser hur läckert det är att "se i mörkret".

Helt magiskt är det förstås också att det är just Trollrik som jag får har med mig. Isbjörnen i svart.
Jag är otroligt lyckligt lottad...
Om svininfluensan kan jag inte låta bli att bara tillägga att det är en otrolig skrämselpropagande media och makten, eller media som går maktens ärenden, håller på med. Skandal, milt sagt.


300 dagar har gått


300 dagar och 48 759 570 har dött

december 1st, 2009

300 dagar har gått och 48 759 570 människor har dött.
6 408 451 har dött av cancer.
2 734 371 har dött av AIDS/HIV.
1 050 358 har dött i trafiken.
868 077 har dött av diabetes.
804 184 har dött av malaria.
336 999 har drunknat.
151 017 har dött i krig.
8 118 har dött av svininfluensan.
Det är väldigt tragiskt att dessa har dött i svininfluensan, men vi bör fråga oss vilken uppståndelse den är värd när vi sätter antal dödsfall i relation till andra dödsfall.
Uppenbart är att svininfluensan vart en mycket lukrativ affär för läkemedelsföretagen just när det är finanskris, liksom krig alltid är.

I mars i år ändrade WHO kriterierna för vad en pandemi är, förut var det en vitt sprid influensa med många döda. Nu räcker det med en vitt spridd influensa. Då ska man alltså helt plötsligt vaccinera hela världens befolkning mot en flunsa som dödar en bråkdel av vad den vanliga gör.

Och ett par hundratusen i den vanliga influensan, enligt WHO.

RSS 2.0