Finaste duken

 

Mera domherrar

Ja, så såg jag ju att i hallen hängde redan en domherretavla. Nice.
Idag har jag äntligen köpt broddar och så handsprit, så nu kan jag sprita och gå rakt och säkert ändå!

Oj va domherrar !

Tidigt i höstas fastnade mina ögon på dessa gardiner med tillbehör. Det var många år sen jag ägnade nån energi åt en gardin, men nu var det dags igen. Oj, jag var helt såld. Perfekt både till jul och hela vintern lång, så den åkte upp direkt. Utan att jag ens märkte hur väl den passade in, för när den väl satt uppe insåg jag ju att det redan satt en massa domherrar i hallen ........
 
 

Hur finanseliten opererar:

Insiders avslöjar Världsbanken och IMF
 
Han beskriver att policyn hos dessa rövarbaroner och de nyttiga idioter som agerar språkrör åt dem bland nyliberalerna går ut på att det enda målet för affärer bör vara att maximera vinster, oavsett de sociala och miljömässiga konsekvenserna, samt att regleringar från staten ska vara minimala och att allt ska privatiseras. Perkins uppgifter bekräftas av Nobelpristagaren och nationalekonomen Joseph Stiglitz, som i flera år var chefsekonom på Världsbanken. I en intervju med journalisten Greg Palast på BBC förklarade Stiglitz tydligt hur finanseliten opererar:

Det första steget är PRIVATISERING, vilket Stiglitz säger snarare borde kallas korruptifiering. Hellre än att motsätta sig försäljning av statliga industrier så sålde diverse länders ledare i många utsatta länder glatt ut sina elektricitets- och vattenföretag, med Världsbankens krav som medel för att tysta dem som kritiserade besluten. Vad gäller ledarna i länderna berättade Stiglitz målande hur "man kunde se deras ögon vidgas vid utsikterna till tioprocentiga provisioner, utbetalda till schweiziska bankkonton."

Det andra steget är AVREGLERING av kapitalmarknaderna. I teorin innebär det att investeringskapital kan flöda in och ut. Tyvärr, som i fallen med exempelvis Indonesien och Brasilien, flödade kapitalet bara ut. Stiglitz kallar detta för "heta pengar"-cykeln. Pengar kommer in till spekulation i fastigheter och valuta, men flyr sen vid minsta tecken på problem. Ett lands reserver kan tömmas på dagar eller timmar. När det sker kräver IMF att länderna höjer räntorna till 50-80 procent för att få spekulanterna att komma tillbaka med landets valutareserv.

Det tredje steget är MARKNADSBASERAD PRISSÄTTNING, ett finare uttryck för att höja priserna på mat, vatten och hushållsgas. Det leder till steg tre-och-ett-halvt: det som Stiglitz kallar IMF-upploppen. "IMF-upploppen är plågsamt förutsägbara. När ett land är 'nere för räkning', drar IMF nytta av situationen och pressar ut den sista blodsdroppen ur dem.De skruvar upp värmen tills hela grytan exploderar, som när IMF avskaffade subventioner för mat och bränsle för fattiga i Indonesien 1998. Resultatet var förutsägbart" sa Stiglitz. Högre räntor förstörde egendomars värde, ödelade industriproduktion och tömde länders kassakistor.

Ett fjärde steg är vad IMF skrattretande nog kallar "strategi för fattigdomsbekämpning": FRIHANDEL. Stiglitz liknar WTO-frihandel vid opiumkrig.

"mer än hälften av världens människor redan har mött domedagen"

"John Perkins mådde till slut så dåligt över den skada han hade tillfogat som finanstorped att han bestämde sig för att tala ut på 80-talet. Han började skriva en bok men efter att man hotat både honom och hans lilla dotter backade han. Efter 9/11-attacken år 2001 förmådde han dock inte tiga länge och skrev "Confessions of An Economic Hit Man" som blev en bestseller. Perkins säger att denna elit äger regeringar, miltären, CIA och medierna och att "Vi är inne i en ny era där länder och dess ledare inte längre är viktiga utan storföretag dikterar villkoren. Så länge de personer som driver bankerna och företag också kontrollerar politiker, vilket de idag gör runt om i världen, så skriver DE lagarna."

"Folk snackar ofta om 2012 och Mayaprofetians domedag, men jag tror mer än hälften av världens människor redan har mött domedagen", säger han. "De lever i djup fattigdom och svälter ihjäl eller på gränsen till svält, så vi har skapat en värld som är sin egen domedag. Detta system har skapats av organisationer som IMF, Världsbanken, CIA, NSA och de multinationella företagen". Detta är ett globalt system, säger han. "Den globala recessionen har visat att vi måste ha regler för att kontrollera dessa giriga människor som driver dessa företag. Vi måste skyddas mot dem."

Idag reser Perkins runt och håller föreläsningar i de länder han tidigare bidrog till att suga ut. Han är även grundare av de ideella organisationerna Dream Change och Pachamama Alliance, som arbetar för upprättandet av en bättre värld som våra barn kommer att vilja ärva. (4) En förändring är möjlig menar Perkins, om vi vill. "


 
 
Insiders avslöjar Världsbanken och IMF
 

(4) John Perkins hemsida: http://www.johnperkins.org/

ATT "KÄNNA SIG IN I" ÄR DEN NYA FORMEN FÖR ALLA MÖTEN

"Att möta världen är något helt nytt nu. Det handlar inte så mycket om ambition, att få andras uppmärksamhet, att erövra eller segra eller att sluta avtal öga mot öga. Det är snarare en fråga om att känna dig in i en delad upplevelse med människor, föremål, maskiner, processer och händelser. Direkt upplevelse (medveten känslighet), direkt vetande (intuition), direkt kommunikation (telepati) och direkt kärlek (förstärkt empati) - samtliga funktioner hos hemfrekvensen och nuet - blir din främsta metoder för orientering, vetande och handling."
 
"Nästa steg, sedan du jämfört vibrationerna medvetet, är att använda kroppens och din personliga vibrations föränderliga tillstånd som en barometer för det som pågår runtom dig. Kom ihåg att kroppen är som en stämgaffel och lätt ändrar sin egen resonans så att den överensstämmer med omgivningens. När du träffar en mycket livlig person, till exempel, kanske du också blir uppspelt. Kroppen registrerar informationen genom att anpassa sig till den andra personens vibration. Men först när du återvänder till hemfrekvensen vet du om personen är ett geni med en fantastisk idé eller en manodepressiv person som behöver medicin. Kroppen blir mottagare för vibrationsinformation, och det är hemfrekvensen som hjälper dig avkoda den."
sid162, 163
 
 

HEMFREKVENSEN ÄR SNARARE "ÄKTA" ÄN "HÖG

"Det är sant att hemfrekvensen är mycket hög, men det vore ett misstag att tro att du kan ta dig dit genom att tvinga upp diin vibration eller försöka agera mer högfrekvent. Om du använder viljan för att försöka få eller bli något innebär det att du innerst inne inte tror på att du redan har det eller är det - och det in sin tur tyder på att det finns en klyfta att överbrygga eller ett hinder som blockerar den upplevelsen. Ju mer du försöker, desto gällare och skörare blir din vibration, och det tar dig bara längre bort från den naturliga hemfrekvensen. Du behöver inte skapa hemfrekvensen; den finns redan där. Slappna bara av och fall in i den. Ju ärligare du är, desto lättare är det att upprätthålla kontakten med ditt sanna väsen. Din personliga vibration kan förändras från en stund till en annan, men målet är att låta den anpassa sig efter hemfrekvensen så att de till sist blir samma sak."
sid 148
 
 
Brutal ärlighet
 
"Väntar du på att börja må bra? Varje dag, i små eller stora situationer, kan du välja mellan den hopkrympta, oroliga energin och den energi som finns "hemma" i centreringen inom dig.
Ingen annan kan skapa de rätta förutsättningarna för att du ska må bra om du inte själv bestämt dig för att må bra. Det kommer en punkt i livet då vi helt enkelt måste bestämma oss för det, känna oss friska och sluta vänta på att en viss situation ska redas upp eller ett visst problem ska lösa sig. Livet är kort, och det är lika bra att vi njuter av det. Och att njuta av varje stund, en i taget, är faktiskt inte särskilt svårt.
Det är här det blir nödvändigt med brutal ärlighet, eftersom vi måste ställa oss tillintetgörande, förödmjukande men ändå befriande frågor. Är jag olycklig för att straffa någon annan? Sätter jag käppar i hjulet för min egen utveckling för att jag envist vill att andra ska ge mig trygghet eller göra saker för mig? Tvekar jag att leva ett bättre liv för att jag inte vill erkänna att jag haft fel? Håller jag smärtan vid liv för att jag är för lat för att tänka ut något bättre? Är jag stolt över mig själv? Och den viktigaste frågan är: är jag villig att släppa taget om det gamla, förvandlas till något nytt och få veta hur fantastiskt livet kan vara när jag inte försöker kontrollera allting?
Lägg märke till vilka ursäkter du automatiskt kommer med när du reflekterar över dessa frågor. Hur du bortförklarar din brist på mod för dig själv och andra. Vi har alla ursäkter för vår oförmåga att leva fullt ut. Men varje gång vi använder dem bygger vi upp skamkänslor på en omedveten nivå, och det gör det ännu svårare att släppa taget."
sid 154

Rädslestyrd verklighet eller själens verklighet

Nu åter till Penney efter de egna reflektionerna, kommer liknande:
 
"Du har nått en stor vändpunkt där du är redo att släppa taget om den gamla, rädslestyrda verkligheten och gå in i själens verklighet. För att kunna göra det måste du stanna upp, bli närvarande i kroppen och hitta din hemfrekvens - själens vibration som kommer till uttryck i kroppen. Egot och viljestyrkan kan inte styra allt. Det är dags att "bara vara" och möta livet precis som det är. När vi släpper taget kan vi övergå till ett tillstånd av helhet där vi upplever en sann inre mognad - men vi kan inte skynda på den. Allt kommer i sinom tid, när du minst anar det dyker det upp perfekta lösningar och nya idéer ur din entusiasm, tillit och positiva förväntan. Genom att gå in i kroppen på en djupare nivå och hitta lugnet, och genom att regelbundet frigöra ny plats och genom att lösa upp gamla skuggor, sjunker du snabbare ner genom de distraherande ytvibrationerna.
 
Din hemfrekvens går inte att hitta genom att stressa upp vibrationerna till en konstgjort "hög" nivå, utan genom ärlighet och närvaro i varje stund där du låter din energi stråla ut naturligt, utan störningar."
sid 158
 
i nästa inlägg:
"HEMFREKVENSEN ÄR SNARARE "ÄKTA" ÄN "HÖG"
och brutal ärlighet
 
 

Separation - Enande

Egot söker sig mot separation. Egot är alltid inblandat i såna aktiviter på alla nivåer. Själen söker och önskar enande.
 
Vi kan inte eliminera egot, det är en naturlig del, men bli mer medvetna om det, när det inträffar - ute i världen, inom oss själva, mellan oss och mellan andra. Och naturligtvis låta själen jobba så mycket som möjligt.
Själen jobbar ljusår mycket snabbare än egot. Egot är viljan, t ex.
 
Om man vill något hett och jobbar frenetiskt mot att nå sitt mål, så kommer man troligen och förhoppningsvis att nå dit. Det brukar dock ta lite längre tid än om man "släpper taget" och låter själen jobba istället. Då går det så snabbt att det nästan har hänt redan igår ;o)
Egot ser motstånd att jobba emot, själen jobbar utan motstånd.
 
Att man släpper taget innebär alltså att man också släpper kontrollen och att man inte kan bestämma in i detalj exakt hur, när och var, det jag önskar ska inträffa.
Det är som när man lämnar över en uppgift till nån som man litar totalt på, i vardagen kanske det är en mamma, en pappa, eller världens bästa kompis eller syskon, eller ett proffs inom nåt hantverk. Man vet att den personen kan det här mycket bättre än mig. Till exempel om jag skulle inreda ett rum, lämnar jag gladeligen över till någon som har intresset och kunnandet. Jag önskar att det ska bli gjort och litar på att de vet bäst hur det ska se ut och i vilken iordning man bäst ror iland projektet.
 
Ha den känslan även till dig själv - eller din själ. Mycket blir såå mycket lättsammare =)

En som slutat vaccinera sig och sin familj

Dr Ann-Charlotte Stewart debatterar om vaccin med smittskyddsläkare i radio P4 Ska man våga vaccinera sig mot influensa efter alla rapporter om biverkningar som till exempel narkolepsi? En som slutat vaccinera sig och sin familj är doktor Ann-Charlotte Stewart som efter en avhoppad virusforskarkarriär numera ägnar sig åt alternativa terapier. Onsdagen den 14 november mötte hon smittskydds- läkaren Arne Runehagen i en debatt om att vaccinera eller inte. Hör hela inslaget här 8 minuter in i programmet http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1899

Kort om nyhet - tillägg intervju P4 Kronoberg

Viktigt med d-vitamin!

Var ju stor nyhet om det i veckan, D-vitamin skyddar mot MS och en rad immunsjukdomar m.m.
Grattis, tänk vad snabba de är, de där forskarna. Det som andra har vetat i tiotals år ...
 
Idag är jag tydligen på krigsstigen igen , haha!  (känner att det är ett friskhetstecken dock att jag har energin ;o)
 
 
 
Men de vågar inte rekommendera d-vitamin - de måste utforska detta mer först! (Lär väl ta flera år) Tänk om de kunde ha samma inställning när de ska proppa i oss vaccin och gifter, makalöst. Det tar de fram på några månader, utan tester om biverkningar.
 
Läste att barn får 3 vaccinationer det första året. Tyvärr vansinnigt. I sverige. I usa och australien kan de nog få 10 sprutor första året???? Snacka om att "släcka" viktiga funktioner.
 
Skulle tro att vi får mer "men" av våra vaccinationer, som vi får dras med hela livet, som allergier, astma, reumatism, muskelsjukdomar, lågt immunförsvar, än det som de påstår att de ska skydda mot. Nä, jag tar hellre chansen med ett friskt immunförsvar att klara såna angrepp, än att riskera få dras med nåt hela livet....
 
Det som forskas i efterhand om vaccinationer, skulle jag dessutom tro är synnerligen vinklade undersökningar. Att folkhälsan blev mycket bättre sen vaccinationerna startade. Andra undersökningar gör gällande att dels hade sjukdomarna som det gällde, redan börjat avta, när vaccinationer sattes in. Dels var friskfaktorerna snarare att vi fick bättre hygien och mindre näringsbrist vilket var det som gjorde att vissa sjukdomar "utrotades".
 
 här hittade jag precis nu dessutom en intervju som säger just detta!
http://www.firstpost.com/topic/place/vietnam-coast-to-coast-am-nov-21-2012-jfk-assassination-special-video-rZCm3Qm29Mg-270-2.html
av P4 Kronoberg
 
mycket intressant om vad som händer med våra barn och oss själva
 
om biverkningar
 
clonic tonic movement, grand mal epilepsi
 
autism, dysfunktionalitet i skolan osv
 
Intervjuad: Ann-Charlotte Stewart
 
En annan som säger bra saker, kan man söka på läkaren Nisse Simonsson

Vad är bästa tänkbara scenario?

"Byt växel och reflektera nu över sådant du uppskattar eller bra saker du kan göra för andra. Kanske drömmer du om en rolig semester, en pjäs du vill se eller ett kreativt projekt som du står i begrepp att påbörja. Kanske känner du dig glad för en vän som har haft tur. Det finns ett positivt humör som vi alla kan falla in i, helt olikt det du utforskade nyss, ett humör som banar väg för entusiasm och "flow". Känn dig in i det nu och upplev hur det gör sig påmint i kroppen."
 
"Känn in det "glada läget". När du får kontakt med minnen och upplevelser inom dig, känn hur kroppen lämnar resterna av spänningen bakom sig och intråäder i en resonans som får själens egenskaper att framträda."
 
 
"Genom att göra avstickare och minnas specifika saker i ditt liv som får din personliga vibration att expandera, när framgång och tur bygger upp allt större möjligheter, kan du lätt uppfatta den "nya verkligheten" och hur din hemfrekvens känns."
 
"Återigen är vitsen att medvetet inse hur fantastisk och upplyftande den positiva verkligheten känns och att identfiera särskilda förnimmelser i kroppen som följer med det här tillståndet. Du kanske lägger märke till att värme sprider sig, en känsla av lättnad, energi som bubblar upp eller en längtan att stråla ut det du känner. Kanske känner du dig generös, kärleksfull, ömsint eller att ditt energifält expanderar. Kanske känner du dig entusiastisk och engagerad, som en kapplöpningshäst i startbåset."
 
Penney Peirce - Frekvens, Kraften i din personliga vibration   (hemfrekvens)
 
 
reflektion
Tankar och enbart tänkandet förändrar inte, kan man däremot integrera det i kännande, på alla nivåer i kroppen, kan förändring mer troligt ske. Mycket handlar om och det pratas och skrivs om tankens kraft..... men det behövs mer medvetet kännande och närvaro i sig själv för att det verkligen ska bli en kraft????? Det här var en beskrivning hur man kan öva att känna in.
 

Dra tillbaka slangbellan till det hårdast spända läget! Så kommer du längre när du släpper taget

Vad är värsta tänkbara scenariot
 
"Vi har alla en sinnesstämning som vi faller in i då och då och som stärker oron och stressen. Försök skapa det tillståndet nu, medvetet och tillfälligt."
 
"Genom att dra tillbaka slangbellan till det hårdast spända läget kan du komma som längst in i den positiva verkligheten när du släpper taget. Poängen här är att medvetet inse hur hemsk den negativa verkligheten känns och identifiera de specifika förnimmelser i kroppen som hör till detta tillstånd. Du kanske märker att det tjocknar i halsen, att du får ett tryck över bröstkorgen, att du blir fuktig om händerna eller börjar andas högt uppe i bröstet. Kanske känner du dig mörk och tung inombords eller känner som om du vill explodera som en atombomb och utplåna allt runtomkring dig. Dessa tendenser hämtar sin energi från dina omedvetna strategier för stresshantering."
 
Det är inte farligt. Men kroppen inser så småningom hur ogärna den vill vara där ...
 
Vad är bästa tänkbara scenario? ...The mind

”We can cut through the mind by noticing our thoughts rather than believing or identifying with them.”
(DAN MILLMAN i boken ”No ordinary moments”)

Vad är värsta tänkbara scenariot? Var inte rädd för att tänka det =)

Det kan användas effektivt istället för med rädsla, när man sen kan släppa taget och kontrollen och låta skeendet ske som det ska.
 
Jag har skrivit tidigare om att inte vara rädd för sina sinnen och tankar, de skapar inget:
Positiva tankar...
Sanna tankar
Tanke och handling
Tanke och handling 2 - att förändra
 
Thoughts
”Många av oss känner behov av att stilla våra sinnen därför att vi är rädda för dem – rädda för vad vi tänker; rädda för negativa, skrämmande, otrevliga, erotiska, förbjudna, avskyvärda tankar; rädda för mentala impulser.

Vi blir fria från den rädslan när vi har insett tre saker:
För det första är tankarna bara ljusspel på en filmduk. Liksom en film kan tankarna locka fram skratt eller tårar, men de äger ingen inneboende verklighet.

För det andra kan du visserligen distrahera dig själv eller koncentrera dig på annat, men du kan inte kontrollera dina tankar.

Det tredje, och viktigaste, är att du, eftersom du inte kan kontrollera eller hejda tankarna, inte är ansvarig av dem, hur goda eller onda de än kan tyckas. Hur kan du vara ansvarig för tankar, kometer eller solfläckar eller något annat du inte har någon makt över? Du kan inte kontrollera tankarna, bara din reaktion på dem.”
(DAN MILLMAN i boken ”Själens trappa”)


”Thoughts are a problem only if we give them power or mistake them for reality.”
(DAN MILLMAN i boken ”Wisdom of the peaceful warrior”)
 
*******************************************************************************
 
Med detta tar jag upp tanketråden och även fortsättning på boken Frekvens av Penney Peirce som jag också grävt lite i under oktober:

"Vi har alla en sinnesstämning som vi faller in i då och då och som stärker oron och stressen. Försök skapa det tillståndet nu, medvetet och tillfälligt."
 
Intuitionsåldern, en snabb utveckling. Inget går snabbare än våra egna vibrationer
Frekvens, kraften i din personliga vibration

mjölk

Forskningen av idag VET att höga halter av tex östrogen kan avsevärt öka riskerna för bröstcancer hos kvinnor och att det kan vara boven bakom prostatacancer/besvär hos män.

I dom speciella fall jag följer där man direkt kan misstänka mjölken och där man då fullständigt upphört att bruka alla former av mejeriprodukter finns inget annat besked att ge än att resultatet är mer än överväldigande !

MEN det handlar om att vi ger oss på en hel industrinäring, från Ax till limpa...från
Kossan till din dagliga mjölk....detta ses inte med blida ögon...
 
 
Den moderna mjölken ÄR sönderprocessad och definitivt INTE lik mjölk som brukades historiskt.

Problemet idag är att det sitter i ryggmärgen genom alla år av itutadet och hjärntvätt av sk experter att " du MÅSTE dricka din mjölk" folk uppfattar det nästan som en "oskriven lag" som inte går att rubba på.

Nästa stora problem är att mjölken ingår i MÄNGDER av moderna produkter, i form av :
*Skummjökspulver
*Helmjölkspulver
*Mjölkprotein
*Vassle
 
 
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html

Jättebra länk om mjölk - bröstcancer

 • Ingen mjölk, ingen bröstcancer. I Asien, där många människor inte dricker mjölk alls, tenderar bröstcancer vara ytterst sällsynt. På den kinesiska landsbygden, till exempel, bland kvinnor mellan 35 och 64, fann man att dödsfall i bröstcancer i genomsnitt var 8,7 per 100.000 invånare jämfört med 44 per 100.000 invånare i USA, cirka en 5-faldig skillnad
 • Högre mjölkkonsumtion, större risk för bröstcancer. En jämförande studie som publicerades 1989 visade att i Europa var två områden med hög mjölkkonsumtion (Skandinavien och Nederländerna) representerade med högre antal bröstcancerfall.
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html
 
 
 
 

i dessa bröstcancertider

Varje klunk komjölk innehåller hormon från följande organ i kon:

Hypofysen, hypotalamus, bukspottkörtel, sköldkörtel, bisköldkörtel, binjurar, könskörtlar och tarmhormoner, prostaglandiner och neuropeptider.
Mjölken du intar verkar fortfarande vara vit och ren, men vad som följer nedan är en lista över bioaktiva ämnen i mjölken:

Hypofyshormoner (PRL, GH, TSH, FSH, LH, ACTH Oxytocin)
Steroidhormoner (estradiol, östriol, progesteron, testosteron, 17-ketosteroider, kortikosteron, D-vitamin)   (ja PS, min kommentar, D-vitamin är en hormon, många som inte vet om det)

Hypotalamushormoner (TRH, LHRH, somatostatin, PRL-hämmande faktor,
PRL-releasing faktor, GnRH, GRH) gastrointestinala peptider
(vasoaktiva intestinala peptider, bombesin, cholecystokinin, gastrin,
gastrinhämmande peptid, bukspottkörtelpeptid, y-peptid, substans P, neurotensin)

Övrigt:

Vita blodkroppar från kon, antibiotika, sulfapreparat, PUS från infekterade juver, mm.
 
 
SATSA PÅ FORSKNING till DETTA istället. Denna Rosa bandet- circus som sponsras av dem som åstadkommer mest miljögifter och bekämpningsmedel som ORSAKAR cancer, är ju inte alls trovärdig. Läs om detta på Sanna Ehdins blogg:
 
Rosa bandet – för vem? - Har du sett de massiva kampanjerna för Rosa Bandet? Men vet du vad och vem som finns bakom egentligen? Jag har aldrig varit för Rosa Bandet – för jag vet...
 

Att undvika bröstcancer handlar inte om Rosa bandet - det handlar om kost och intag av TEX hormoner

 Vadå hormoner!!! Jag äter väl inte hormoner/östrogen?
Ju senare i graviditeten en ko är, desto mer hormoner finns i hennes mjölk som då är direkt olämplig för människan att konsumera.
 
"När det gäller människors exponering för östrogener, är forskarna mest oroade över komjölken, som innehåller betydande mängder av kvinnliga könshormoner,
Mejeriprodukter står för 60 procent till 80 procent av det konsumerade östrogenet.
 
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html


Vissa forskare vill nu dra paralleller mellan mäns tidiga "tunnhårighet" och även sämre spermiekvalitet till konsumtionen av mjölk som innehåller höga halter av kvinnliga könshormoner.

En del av problemet verkar vara mjölk från moderna mjölkgårdar, där korna mjölkas ca 300 dagar om året. För mycket av den tiden, är kon ofta gravid. Ju senare i graviditeten en ko är, desto mer hormoner finns i hennes mjölk som då är direkt olämplig för människan att konsumera.

En studie av modern mjölk utfördes i Japan, studien fann att den innehöll 10 gånger mer progesteron, än obehandlad mjölk från exempelvis Mongoliet.

Vid traditionell vallning i samhällen som Mongoliet, mjölkas korna för livsmedelsframställning endast fem månader om året, och vid graviditet bara i inledande skede. Följaktligen är då påvisade halter av hormoner i mjölken avsevärt mycket lägre.

Mjölken vi dricker i dag är helt olik den mjölk som våra förfäder drack för 2.000 år sedan, mjölken vi dricker idag är absolut INTE bland mest naturens perfekta mat som reklamen ofta vill påskina.

Tidigare studier bekräftar att konsumtion av mejeriprodukter ökar avsevärt risken för vissa cancerformer."
 
Rosa bandet – för vem? - Har du sett de massiva kampanjerna för Rosa Bandet? Men vet du vad och vem som finns bakom egentligen? Jag har aldrig varit för Rosa Bandet – för jag vet...

Kontanterna - för vems skull???????????

Till kontanternas försvar!
Någon håller på att ta bort kontanterna i Sverige.

De gör det utan att ha frågat dig eller någon folkvald om det.

Den här petitionen går bl a till folkvalda i riksdagen samt stormedia och är en begäran att de nu tar den här pågående processen på allvar och ser till att kontantväsendet ges det starkaste juridiska skydd som finns – nämligen skyddas i grundlagen.

DET MÅSTE BLI STRAFFBART FÖR BANKER, FÖRETAGARE, MYNDIGHETER OCH ANDRA ATT VÄGRA HANTERA KONTANTER VID BETALNING OCH KREDITERING AV VAROR OCH TJÄNSTER.

Nyhet: Kontantdebatt i riksdagen den 6:e november
Nyhet: Finansförbundet fegar ut – vinst på walk-over
Veta mer om ekonomi: Ekonomi
Tidigare artikel: På vägen till koncentrationslägrethttp://kristofferhell.net/kontantdebatt-riksdagen/

P g a det stora antalet undertecknare har flyttat listan över alla som skrivit under. Det totala antalet som skrivit under framgår ovan.

Listan:

http://kristofferhell.net/kontantuppropet-namnteckningar/


Kontanterna

För vems skull ska vi ta bort kontanterna från samhällets/medborgarnas hantering? För att banker och myndigheter ska ha fullständig koll på vad var och en gör med sina pengar? För att baknkerna ska tjäna ändå mera pengar på transaktionerna med mina pengar? Vad händer den dag plastkortet inte fungerar? Det hände mig för en kort tid sedan och banken hänvisade mig till matbutiken för att få ut kontanter….
Varför ska vi satsa på nya sedlar om vi ska ta bort kontanterna? Hur skyddade är våra pengar när cyberbrottslingarna knäckt koder och forserat brandväggar och tömt våra konton – vilka “pengar” ska kunden då kompenseras med och i vilken mån tar banken över huvud taget ansvar för “rånet” – jag kanske anses ha ett för “enkelt” lösenord???????
Ge inte mera makt till bankerna – låt oss ha kontanterna kvar!!!!

 • Jag är starkt synskadad och kan inte hantera varken plastkort eller dator och är helt beroende av att kunna sköta mina affärer med kontanter. GÖR MIG INTE MERA HANDIKAPPAD ÄN JAG REDAN ÄR!!!!!!
 •  
  Jag är en hårt arbetande människa och bidrar till samhället via min kropp och mina händers arbete samt betalar skatt. Jag har inget plastkort och ingen dator – vilket i sig exkluderar mig från att nyttja en del funktioner i samhället. Tar ni bort kontanterna kan jag inte klara mig i samhället. Det är inte rimligt att hantera medborgarna på detta sätt bara för att bankerna vill ha det så. Jag protesterar med all min kraft mot ett kontantlöst samhälle. /Ulf Karlsson, Sunkerstad 14, Skärblacka
 • Att bankerna tycker så är inte så konstigt när de tillsammans med staterna är de största bovarna.
   
   

Gubben på månen har alltid varit ensam

Månlandningarna var en bluff. Detta påstående chockerar väldigt många människor. Sanningen är att ingen människa har satt sin fot på månens yta, men få känner till detta faktum.Vi har blivit grundlurade. Även om USA, Ryssland och Kina samverkade skulle vi knappast klara av att genomföra en så komplicerad rymdresa inom en tioårsperiod. Det är möjligt att vi rent tekniskt skulle klara det, men vi skulle inte våga göra det. Riskerna är alldeles för stora.
 
Gubben på månen har alltid varit ensam
 
Gubben på månen väntar fortfarande på besök.

Stephen Hawking.

Många tror att Hawking är ”överintelligent” och att han därför måste vara ”knäpp”.  I själva verket är det vi vanliga människor som inte tänker klart.
 
---
Landningar på en annan himlakropp är inte så himla enkelt.                                              
Med en vanlig personvåg kan vi väga vår vikt mätt i kg. Väger vi 98 kg på jorden så väger vi 89 kg på Venus, 37 kg på Mars och 16 kg på månen – mätt med samma personvåg. Planeterna har olika dragningskraft. Det är naturligtvis lättare att landa på och att återvända från en planet med låg dragningskraft. Det krävs mindre energi för att klara av detta.
 
Mars och månen har båda låg dragningskraft vilket är en stor fördel. Venus är het som en ugn och det regnar svavelsyra. Dessutom väger vi nästan lika mycket på Venus som på jorden. Bemannade resor till Venus är därför uteslutna
 
Det är mycket enklare att landa på Mars än på månen.                                                            
 
Planeten Mars har en atmosfär. Detta underlättar landningar högst avsevärt. Fallskärmar kan användas för att bromsa upp hastigheten hos marslandare. Detta förstår alla. Vad som är mera okänt är att det är friktionen i atmosfären som sköter det stora uppbromsningsarbetet. Innan fallskärmar utvecklas måste hastigheten ha minskat dramatiskt - vilket sker automatiskt på grund av friktionen i marsatmosfären.
 
Ett problem vid landningar på Mars är att fallskärmar har svårt att bromsa upp hastigheten tillräckligt vid själva landningen på planetens yta. Hastigheten bör då vara mycket låg, men detta är svårt att klara eftersom atmosfären är så tunn. Lösningen har blivit stora fallskärmar och lätta farkoster. En teknik som har testats av NASA är olika krockkuddar som dämpar själva nedslaget. För lätta farkoster har denna teknik visat sig fungera någorlunda väl.
 
Ny landningsteknik är under utveckling. Detta är absolut nödvändigt speciellt för tyngre landningsfarkoster. Många landare har slagits sönder vid landningar på Mars och vi har förlorat all kontakt med dessa farkoster. Många miljoner dollar har gått förlorade på grund av att vi inte har lyckats utveckla en fungerande landningsteknik på Mars - trots att denna planet har en atmosfär som underlättar landningar högst avsevärt!
 
 
 
Det är denna enorma horisontella hastighet som är huvudproblemet.                         
Landningar på planeter som saknar atmosfär kräver stora mängder energi. Att sänka ner en landare på exempelvis månens yta kräver en hel del bränsle - men det är den horisontella upp-bromsningen före själva landningen som kräver huvuddelen av bränslet. Detta väldiga uppbromsningsarbete får vi gratis genom friktionen mot atmosfären vid landningar på planeter med atmosfär.  På månen saknas atmosfär. Precis allt bromsarbete måste därför utföras med bromsraketer. Detta är mycket bränslekrävande
 
 
En rymdresa ”tur och retur - månen” kräver oerhört mycket bränsle.                                  
Om månlandaren ska återvända från månen måste den dockas med något slags moderskepp före återfärden till jorden. Då krävs minst den dubbla mängden bränsle jämfört med om landaren bara ska landa på månens yta. Om vi ska återvända till jorden måste vi först klara uppstigningen från månens yta och därefter måste det finnas bränsle kvar för att nå samma hastighet som moderskeppet före dockningen. Denna enorma fartökning kräver den största mängden bränsle. Därför blir en fulltankad månlandare med nödvändighet tung.

Gubben på månen väntar fortfarande på besök.

 
 
• Under senare delen av sextiotalet fanns knappast datorer. Vi satt med räknesnurror vid universiteten. I det svenska flygvapnet fanns fortfarande ”flygande tunnan” (Saab 29) kvar. Veteranbilarna saknade nästan all elektronisk utrustning. Vi befann oss på elektronikens tidiga stenålder.
 
• Att halvmanuellt styra en bromsraket som sitter under månlandaren och att under sex månfärder på raken lyckas landa sammanlagt tolv astronauter på månen, det klarar endast Nixon av i sin fantasi. Månlandningarna var och är en gigantisk bluff!
 
• Astronauterna hade ”soppatorsk” på månen. Endast en kort blick på månlandaren ”Eagle” räcker till för att inse detta. Månlandaren som släpptes från moderfarkosten (som cirkulerade runt månen med en fart på cirka 6 000 km/h) måste bromsas till nästan stillastående över månens yta innan den sänks ner och landar. När landaren sedan ska återvända till jorden måste den göra samma färd baklänges. Det fanns helt enkelt inte bränsle på månlandaren för att klara av detta.
 
• Månlandaren vägde cirka 12 gånger mindre än ett Boeingplan modell 747 (tomvikt). Men vid farten 6 000 km/h har landaren ungefär tre gånger mera rörelseenergi än ett Boeingplan som färdas med hastigheten 1 000 km/h! Rörelseenergin beror av hastigheten i kvadrat (6 000 i kvadrat är 36 gånger mera än 1 000 i kvadrat). Rörelseenergin som först ska ”bromsas bort” före landningen och sedan tillföras när månlandaren ska dockas med moderskeppet är sex gånger större än rörelseenergin hos ett Boeingplan i full fart. Tro mig - astronauterna hade ”soppatorsk” på månen – aj, aj, aj!
 
• Månen är pudrad med ett lager damm som bildats vid meteoritnedslag under miljarder år. Kratrar, i hela skalan från pyttesmå till jättelika, finns över hela månens yta. De äldsta är fyllda med måndamm och de yngsta kratrarna har bara ett tunt lager damm. Hela planeten är full med stenar i alla storlekar - från småsten till stora klippblock. Hur kan någon enda person tro på att vi törs landa med bemannade farkoster i en sådan miljö - utan att först ha testat tekniken med obemannade landare?
 
• Den superhemliga grupp, som skötte informationen om månlandningarna till massmedia i världen, befann sig på minst ett ljusårs avstånd från närmaste fysiker. I sista stund styrdes månlandaren Eagle litet längre bort vid landningen. Den tilltänkta landningsplatsen visade sig vara en kraterkant. Oj, oj, oj - vilken rysare. Det fanns inte bränsle kvar till landningen mer än några få sekunder när Eagle hade landat i Stillhetens hav. Denna historiebeskrivning låter spännande – men den är obegripligt naiv.
 
• Att sänka ner en månlandare på 14,5 ton i perfekt upprätt ställning på månen med en bromsraket - för över 40 år sedan - var en oerhörd teknisk utmaning. Men att dessutom i sista stund kunna förflytta månlandaren i sidled för att undvika att landa vid en farlig kraterkant - var helt omöjligt. Att klara av att landa sex gånger i sträck utan problem och till råga på allt även lyckas återvända till jorden alla sex gånger utan incidenter – den tekniken ligger ännu idag flera årtionden framför oss.
 
• Nog måste det ha varit roligt att spela golf på månen och köra omkring i månbilar och skutta omkring i måndammet och samla grus i säckar. Astronauterna måste ha varit glada som kalvar på grönbete. Jag vill inte såra någon människa men sanningen är att dessa shower inte filmades på månen. Månlandningarna är bara månskenshistorier!
 
• Landar man med hjälp av bromsraketer på månen skapas ett dammoln som ingen kan föreställa sig. En yta lika stor som en hel fotbollsplan kommer att blåsas ren. Foton av djupa skoavtryck i måndammet nära landaren är naturligtvis tagna i en studio.
 
• Det är en tragedi för alla inblandade att tvingas leva med månlögnerna. När vi är unga kan vi luras in i vad som helst, men när vi åldras blir vi visare. Låt alla inblandade och deras närmaste anhöriga slippa ifrån galenskaperna.
 
• Armstrongs aska spreds nyss från ett hangarfartyg i havet. Varför stod inte hela USA stilla och firade sin hjälte? Om månlandningarna verkligen var sanna så var detta den största framgången i USA-s tekniska historia - en triumf för hela mänskligheten. Det börjar bli pinsamt – det är för många som känner till sanningen. Det är orsaken till varför inte hela USA iakttog en tyst minut för att hedra sin rymdhjälte.
 
• Situationen har blivit absurd. Den falska informationen om månlandningarna har nått skollitteraturen. Vi måste lära ut sanning och inte lögn i våra skolor. Nu måste folk som känner till sanningen reagera. Den enda förklaringen till att så få träder fram är naturligtvis rädsla. Lögner frodas i en rädd värld. Våra barn måste få andas sanning.
 
Solen är snäll på jorden men den är brutal på månen. Solen skickar ut elektromagnetisk strålning i alla våglängder från extremt kortvågigt till extremt långvågigt ljus. Där finns gammastålning, röntgenstrålning, ultraviolett ljus, synligt ljus, infrarött ljus och så vidare. Den kastar även ut skurar av laddade partiklar i rymden. Tack vare jordens magnetfält och jordens atmosfär är vår planet beboelig. I magnetfältet runt jorden fångas huvuddelen av de laddade partiklarna upp och i atmosfären filtreras alla farliga våglängder bort från solljuset - innan snällt och vänligt ljus når ner till markytan där vi lever. 
 
Att låta astronauter promenera omkring i rymddräkter på månen (som både saknar magnetiskt fält och atmosfär) är att leka med döden. Rymdstationer som är specialkonstruerade för att klara bombardemanget av laddade partiklar och som filtrerar bort all livsfarlig strålning från solen är absolut nödvändiga för att kunna vistas någon längre tid på månen. Det finns många riskfaktorer. Ibland skickas intensiv gammastrålning ut från solen och den kommer utan förvarning. Den kommer med ljusets hastighet. Rymddräkter ger inget skydd. Gammastrålningen steker astronauterna invändigt. De drabbas oundvikligen av cancer – förr eller senare. Ur säkerhetssynpunkt bör ”utomhusvistelse” på månen bara ske i nödfall. Att skicka ut astronauter som promenerar omkring i måndammet och samlar ihop en massa mångrus – i flera timmar - är att utsätta astronauterna för livsfara. Men detta har naturligtvis inte inträffat. Skytteltrafiken till månen under Nixons presidentperiod är en bluff.
 
Den stora frågan är - hur är det möjligt att tron på månlandningarna fortfarande lever kvar?

Det blir kolsvart före gryningen

 
"Som ungdom var Brage som många andra fast i det politiska skådespeleriet och beskriver sig som politiskt frälst. Banderoller om solidaritet och rättvisa lurade honom från att se den falskhet som låg bakom politiken. Alla illusioner har han fått dra upp med rötterna, berättar han i en intervju med vaken.se. Han tror att girighetens läxa blir den svåraste av alla mänskliga lektioner. Vårt ego är mycket svårt att kontrollera, fortsätter han."
 
Brage säger att många av hans kollegor delar hans uppfattning om världen i stort. "Jag har träffat flera kollegor och känner flera forskare som förstår vad som egentligen hände den 11 september 2001 i New York, men när månlandningarna kom på tapeten blev många omtumlade".

Brage fortsätter, "Sorgligt nog känner jag även professorer som vet sanningen om månlandningarna - men som spelar den roll som förväntas. Ska man vara med i leken så får man leken tåla - så verkar det fungera. Lögnen får man köpa på kuppen. Det är så stora pengar och så mycket förtroendekapital som har satsats på de falska månhistorierna. Men kalla krigets propagandalögner måste snart upphöra. Korten måste läggas på bordet."
 

Det blir kolsvart före gryningen

 
Läs hela intervjun här

RSS 2.0