Vill du ha hjälp, eller?


Trött Maja GräddnosMajestätisk misseFoto: Ingela

Väluppfostrad räv


som kan sitta fint ...


Kan också ställa upp sig
och ligga fint ;o)


Även en modell måste få en paus ibland

ibland kan man inte hålla sig ......


Självklart belöning för modelljobbet!


Den hundrade människan

"Japanska forskare upptäckte att när en grupp apor började tvätta sina potatisar innan de åt dem, spred sig beteendet i det undermedvetna till apor på andra öar utan förbindelse med de första. När den hundrade apan fått insikten sker spridningen."

-----------

Filosofen, läraren och författaren Vernon Howard visade att han hade förstått detta när han sa: "De som inte vet vad det innebär att vara under psykisk hypnos är förmodligen redan fast under den." Och att "vi är slavar under allt som vi inte medvetet ser och vi frigörs genom medveten perception".

-------------

Min egen förhoppning
är att kunna tala till såväl det medvetna som det undermedvetna hos människor och förhoppningsvis så ett frö som väcker den inneboende frihetslängtan och visdom jag är övertygad om bor inom oss alla. När sen tillräckligt många vaknat upp, (den hundrade människan?) kan goda ting ske.

I bästa fall startar en process som i slutändan leder till att man når den kritiska massa som krävs för att vi som art ska börja ta de första stapplande stegen mot ett paradigmskifte i mänsklighetens historia där vi arbetar för att skapa ett samhälle som inte bygger på bedrägeri, manipulation, våld, slaveri och miljöförstöring.

http://www.sourze.se/Den_hundrade_m%C3%A4nniskan_10717446.asp

 
Kanske inte riktigt enligt skolboken

levad

leva´d, rörelse inom ridkonstens klassiska skola. Levad startas ur piaff; hästens bakdel sänks kraftigt genom vinkling av bakbenen, och framdelen lyfts upp med frambenen krökta. Bålen ska bilda ca 30° vinkel mot marken.

 

Säker och balanserad bakbensställning

Kattlevad

 

 

Söt lekfull sällskaplig grekisk kisse

 

 


En vargälskling i skuggan av syrener

My number one

RSS 2.0