Lite gott o blandat

Did You Know: Around 45 miles of nerves run through our body. The electric impulses travel at a speed of almost 250 mph
************************************************************************************************
 
Varför vill man tysta och stoppa den? Follow the money!

http://dagenshomeopati.se/2012/07/30/kosttillskott-60-000-ganger-sakrare-an-mediciner/

"Media har fört en konstant kampanj mot kosttillskott. Vi ser tidningarnas krigsrubriker: ”Kosttillskott är farligt” eller ”Omega-3 gör ingen nytta” och tror kanske att det måste ligga något bakom. Ja, betalda forskare, och ytterst Big Pharma, men även Big Food, är vad som ligger bakom – och därefter Big Media som går deras ärenden.

Låt oss se på den senaste kampanjen. Braskande löpsedlar och tidningsrubriker berättade: ”Omega-3 gör ingen nytta”. Om man inte kan säga att det är farligt, väljer man att säga att det inte gör någon nytta. Det var en svensk professor som lett en stor studie som uttalade sig – med hjälp av media. Lite längre ner i texten stod det att studien enbart gällde hjärt- och kärlsjukdomar – bland diabetiker. De flesta hade nog inte läst så långt. Och artikeln bara osade generaliseringar så att ALLA skulle inbegripas. INGEN skulle i fortsättningen köpa omega-3 som kosttillskott, var uppenbarligen syftet med artikeln.

På intet ställe i media stod det att man i studien enbart använde ett enda gram omega-3. Och i det hade den bäste professorn rätt; endast ett gram gör naturligtvis ingen nytta. Det måste vara minst 3-4 gram vid allvarligare tillstånd. Om man tar för lite insulin har det heller ingen effekt. På så sätt förstör man/vinklar man en undersökning. Det stod heller inget i media att studien var betald av ett av världens största läkemedelsföretag, Sanofi, som tillverkar egen medicin för diabetiker och hjärt- och kärlsjukdomar.(2) Resten säger sig nog självt."

"Trots medias alla varningar för kosttillskott så är det alltså inga som dött av dem. En rapport från amerikanska giftinformationscentral som presenterades iClinical Toxicology visar att inga dött från multivitaminer, inga från mineraler, inga från vitamin A, B, C, D eller E. 
(7)

Det fanns heller inga dödsfall rapporterade från örter, aminosyror, kinesisk medicin, ayurvedisk medicin, blågröna alger (stort medialarm i Sverige) eller homeopati. Trots det skall de stoppas."http://www.mindbodygreen.com/0-13514/how-conventional-medicine-got-autoimmune-diseases-all-wrong.html
 
Supporting, Rather Than Suppressing, The Immune System
5 Underlying Causes of Autoimmune Disease
My Approach To Reversing Autoimmune Disease
5. Manage stress.

        I tell all my patients that they should prioritize stress reduction


 

Påskens trevliga bekantskaper, påsktuppar, påskkycklingar

 
och dessa charmiga raringar

r
Spazierung!
 
 
Jag kan inte gå över den, jag kan inte gå runt den, jag måste gå igenom den!
På tigerjakt?
 
 
Posering
 
Att klia sig på mammas horn är perfekt!
 
Mycket fina färger överallt
 
 

En gammal grekisk gud och en magisk kusin

Adam! En gammal grekisk gud
 
Fick jag höra häromveckan, att Adam betyder. Inte nog med det, på grekiska betyder det OTÄMJD, fri!
 
Kan tro det ja =) Och det finns också en diamant som heter Adam, fast på grekiska, annat uttal. Hård som diamant är Adam. Och det är ju en form av ordet Diama-nt  Adam... om man leker lite ;)
 
Lustigt nog för över ett år sen när jag väntade Adam skrev jag flera inlägg här om just FRI - FRIHET  - VILD - och TAM i samband med Muffis, vilket sammanträffande!
 
 "Först och främst lärde hon mig att byta ut ordet vild mot fri,"
 frihet som också ledde till syfte
 
 
Ett annat roligt märkligt sammanträffande under påsken med benämningen ADAM var att vi hälsade på Adams kusin och där hemma fanns en stor affisch teckning på väggen som hon hade målat med lite fåglar, moln och gubbar, och flera namn, några var på hennes kompisar och kusiner och några var sådana hon inte kände, varav ett av namnen i mitten med stora bokstäver var ADAM! Och den gjorde hon för 2-3 år sen, alltså innan han var på väg rent fysiskt iallafall. Magiska kusinen ;O)
 

Sovstil, alltid en fot med i HAND-lingen ;o)

Huvudet utanför, 3 på kudden och en eftersläntrare
 
 

Stor nu, men fortfarande mammas lilla bäbis och kelgris

 
och sen ner i vagnen för fortsatt sussning
 

Inneväder läsning om modiga djur och människor

torsdagsfredagsstormen har infunnit sig, här är en ny blogg jag vill tipsa om.
Den har inte funnits så länge så det är nog möjligt att följa med från början. Det är dramatiska inlägg om hunden Catz, en Australien Shepherd. Nu håller vi alla tummar fortsättningsvis för henne <3
 

catzintebaraenhund.blogg.se

 

"Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder."

 

Inneväder läsning om modiga djur och människor

torsdagsfredagsstormen har infunnit sig, här är en ny blogg jag vill tipsa om.
Den har inte funnits så länge så det är nog möjligt att följa med från början. Det är dramatiska inlägg om hunden Catz, en Australien Shepherd. Nu håller vi alla tummar fortsättningsvis för henne <3
 

catzintebaraenhund.blogg.se

 

"Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder."

 

Dags för ett litet test igen?

Sånt man kan roa sig med ;)
 
http://quizsocial.com/what-color-is-your-aura/
 
 

What Color Is Your Aura?

 


Lite yogainspiration - Barnets position ;O)

 
och nån annan position, valfritt namn =)
 
 
 
 
 
 
 

Fröknäcke, så har även jag prövat förra veckan.

Blandade hejvilt och blev ett gott test, men behöver finslipa lite på råvarorna jag valde så kanske det blir bjudknäcke av det här också nån gång framöver ;)
 
Lägger in länk till Elisabeth här, som lagt ihop receptet:
"Happy Art" på Facebook!
 
och här är mina bilder på baket, "före" och "efter"
gjorde 2 plåtar och det räckte väl i 2 dgr ;)
 
 

Jag är ingen skonörd?

Dessa magiska skor har alla sett mig i, även om de inte tänkt på det! För jag har alltid haft dem ;o) Jag minns inte när jag köpte dem, men det var nån gång på 90 talet, och inte i sluttampen av det heller...
 
Jag började syna dem i sömmarna och det är ju helt fantastiskt att inte ens hälsömmarna gått upp, inte ens invändigt. Klackarna har slitits något, och lite ojämnt av mig, men ingen limning har heller lossnat, eller hur de nu är gjorda.
Vilken reklam, kanske ska skicka till tillverkaren ;o) Så jag måste ju kolla vad det är för märke. Världens skönaste skor dessutom, och jag gillar dragkedjorna, dubbla och praktiska! Tidlösa? =D
 
Glömde ta kort framifrån. Tyckte såklart att de var värd att föreviga. Och nej, de blir inte alls smörjda varje år, det var några år sen sist, men nu fick de en välförtjänt rejäl omgång.
 
Slog upp märket på nätet, Rieker, och där fanns mycket snyggt ;o)
Här en favorit...:
http://www.zalando.se/rieker-cowboy-bikerstoevletter-gratt-ri111c05i-c00.html
 
   Skonörd, näe, inte ofta som det hamnar nåt nytt här, men har ju blivit en bebisfotnörd och nu börjar det komma skor på agendan också...
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0