Från Annika Dahlqvists blogg: och självmord i lab

"Som ni förstår så får jag många mail om influensan och vaccinationen. En del av dem innehåller uppgifter om hur det nya svininfluensaviruset och vaccinet kom till.Detta virus består av genmaterial från säsongsinfluensa-, svininfluensa- och fågelinfluensavirus. Virus kan inte i naturen blanda sig på detta sätt. Virus kan mutera, men de har ingen sexuell förökning som kan blanda genmaterial. Detta innebär att det nya viruset är tillverkat i laboratorium, sannolikt av läkemedelsföretag. Sedan planterar de viruset på strategiska ställen i världen så att det utbryter epidemier. Sedan kan fabrikanterna förmå sina kontakter i WHO att utfärda pandemiförklaring. De aningslösa politikerna i världens länder drar på med massvaccination av befolkningen. Vaccinfabrikanterna tjänar många miljarder pengar på alltihop, med ganska låga insatser.

Media älskar influensan och massvaccinationen. Jag läser idag i en krönika av Rolf Elmér i Sydsvenskan. Han skriver: "Följden av ett misslyckat vaccinationsprogram i Sverige skulle i värsta fall kunna vara en långsiktigt försämrad folkhälsa och återkomsten av forna tiders farsoter."

På vilket sätt skulle en lägre vaccinationsgrad långsiktigt försämra folkhälsan?
Och tror han uppriktigt att man med omfattande massvaccination kan utrota ett virus så att det inte kommer tillbaka? Det är sanslöst naivt tycker jag.

En länk om vaccinationsspektaklet i Tyskland. http://www.vaccinationsfaran.se/pdf/Spiegel.pdf.
Vanliga medborgare får vaccin med etylkvicksilver och skvalen, medan politikerna får vaccin utan dessa tillsatser."


LÄkemedelsföretagen är ena riktiga fula fiskar. Det finns en bok som heter Piller och profiter där en vd, författaren som nu slutat, för en av sveriges företag berättar hur det går till. VÄrsta exemplet var när jag läste om att under ett försök av depressionspiller på friska människor tog en ung tjej självmord i laboratoriet, hängde sig. Självmord eller mord???
Sånt händer här i Sverige.

Mitt i rörelsen igen, men nu skärpa i linsen ;o)

Har varit så mycket text så nu måste jag balansera upp det med bilder igen  =)


Bildkavalkad på Because en tidig vårdag för flera år sedan

Härligt att komma ut i vårhage, (nämen oj, det där lät ju som en låt ....! om man skriver ihop orden annorlunda, haha)
nåt att tänka på i dessa dagar ;o)

Kameran har en lite speciell inställning så därför blir fartbilderna väldigt fartiga och benen hinner knappt fastna på linsen ;o)

Men än så länge står han still.....


Serien RULLAR vidare ;o)

Tjohooo!!!

En saga om en väldans massa tur!

http://www.sourze.se/Sagan_om_11_september_och_vikten_av_tur_10693298.aspMen, undrar då vän av ordning, var det verkligen så enkelt? Ja, det var det. Ni förstår de här pojkarna hade tur, massor av tur, ja faktiskt rent av en mirakulös sanslös tur. Det var nämligen så att USA:s regering fått flera varningar från andra länders underrättelsetjänster om att det planerades en attack mot landet och USA:s militära antiterroristoperation Able Danger hade extremt avancerad teknik till sitt förfogande, kunde metodiskt ringa in potentiella hot mot landet och hade redan i januari 2000 spårat upp Mohammed Atta. I maj 2000 fick de dock order att stänga ner, förstöra alla data och hotades med fängelse om de vägrade.

Tur hade även några av de som höll stora aktieposter i American airlines och sålde iväg dem dagarna före attacken. Tur hade också Larry Silverstein, mannen som leasade tvillingtornen och byggnad 7 och hade tecknat en miljardförsäkring på dem i händelse av terrorangrepp några veckor tidigare. Av en ren tillfällighet så hade man dessutom just den här dagen planerat att ha krigsövningar på Manhattan som gick ut på scenariot att flyplanskapare körde in i skyskrapor. Förutom detta så råkade man också ha flera andra krigsövningar över hela USA just den här dagen. Precis som man av en tillfällighet hade krigsövningar på just de platser i tunnelbanan i London där bomberna small den 7/7 2005. Av ännu en tillfällighet så körde kaparna också in planen i just de skyskrapor där man tidigare renoverat tornen och därför varit tvungna att stänga av delar av WTC för att forsla in saker och arbeta med innan man sen öppnade dem igen.

Tur hade även en av kaparnas pass som flög genom eldhavet och vackert landade på trottoaren nedanför WTC där det sen hittades av en förbipasserande som lämnade in det till FBI.
En fantastisk tur hade också den kapare som styrde planet mot Pentagon. Inte nog med att ingen gav order om att det skulle skjutas ner, kaparen styrde också planet så avancerat att flygtrafikkontrollanterna var övertygade om att det var ett militärplan. Dessutom så lyckades han flyga det stora passagerarplanet en bra bit bara ett par meter ovanför marken innan han kraschade in i byggnaden. Turligt nog för amerikanerna lyckades han styra in just på den plats där man höll på att renovera Pentagon. Förvånad hade han säkerligen blivit om han en stund senare fått se försvarsminister Rumsfeld stå utanför och titta in i hålet som planet slitit upp. Policyn är ju att statens ledare ska sättas i säkerhet om landet är under attack. Garanterat paff hade han blivit om han fått se presidenten sitta på en skola och lyssna på barnsagor medan landet var under attack. Precis som det skulle ha förvånat honom att presidenten påstod att han hade sett det andra planet slå in i World Trade Center på tv INNAN det fanns några bilder på det. Glatt överraskad måste han dock ha blivit över det faktum att byggnad 7 rasade på sex och en halv sekund utan att någon av hans polare behövde styra ett plan in i den och att de som sen skulle undersöka 9/11 inte ens nämnde det i slutrapporten. Det skulle också ha glatt honom att de enda som tilläts flyga de närmaste dagarna var Bin Ladens släktingar som flögs ut ur landet medan alla andra i USA var förbjudna att resa med flyg.

Åtta år och många döda senare är extremistledaren Bin Laden och talibankompisarna fortfarande på fri fot men amerikanerna har i alla fall första tjing på pipelines i Afghanistan och oljan i Irak.

Som sagt, det gäller att ha tur här i livet.

Generna styr .... inte

Väntar på en film om The new science of healing ...

"Forskning visar att det ser ut som om hjärtat fyller fler funktioner än att bara pumpa runt blodet. Forskare har upptäckt att det är hjärtat som skickar signaler till hjärnan och inte tvärtom.

Här påvisas att hjärtat är det organ som först uppfattar saker som händer i vår omgivning, alltså inte hjärnan som man länge trott. För att verifiera detta har det gjorts undesökningar vad gäller synintryck.
Datorn valde ut slumpmässiga bilder som på något vis var obehagliga för försökspersoner. Man märkte att tydliga impulser skickades från hjärtat till hjärnan, inte tvärtom. Det mest fascinerande är att impulserna faktiskt skickades innan bilden ens visats, vilket tyder på att hjärtat någonstans ifrån kunde hämta informationen utanför kroppen.

Något annat som man sagt sig ha full koll på inom biologin är gener - att det är dessa som styr allt vi är och någonsin kommer att bli.
Till exempel är det ofta så att om många i ens släkt har haft cancer så oroar man sig mer för att själv drabbas än om släkten förskonats från det.
Exempelvis så har det visat sig att om ett adoptivbarn med en "cancerfri" släkt placeras i en familj med cancerbakgrund så kommer detta barn förmodligen löpa lika stor risk som de biologiska barnen i familjen att drabbas av cancer. Förklaringen är att även adoptivbarnet tar till sig familjens tankesätt och rädslor och därför omedvetet meddelar sin kropp att risken för cancer är stor.

(dessutom späds detta på med alla kontroller som också programmerar in kroppen att oleta efter cancer, ....)

Tankekraften spelar en stor roll, större än man nånsin tror.

Människans tankar och uppfattning om sin omgivning styr detta, inte generna.

I filmen talar man mycket om informationsmedicin, det handlar om att överföra bra information.
Är det framtidens friskvård, istället för sjukvård, vi upplever här?

Tankar och känslor skapar alla blockeringar och därmed sk sjukdomar.
The spanish (swine) flu- går igen. Inget nytt under solen. Del 1

Do we have a Swine Flu problem? Yes. Can we solve it? Absolutely. However, in order to solve it we must understand the true source.  The deep research of many concerned experts paints a very different story than what is told and sold by world politicians and corporate run media. Ever notice the ‘overpopulation’ mantra that has pervaded our collective mind over the last decade? This is no accident.

Henry Kissinger, 1978:
“U.S. policy toward the third world should be one of depopulation”

David Rockefeller, 2000:
“We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.”

Quote from Dave Foreman, founder of the die-hard extreme environmental group, EARTH FIRST!:
“The Aids epidemic, rather than being a scourge, is a welcome development in the inevitable reduction of human population…If [it] didn’t exist, radical environmentalists would have to invent [it].”

Okay, let’s dig into the facts:

 

WHAT EXACTLY IS SWINE FLU?

The Current Swine Flu is an amalgam of the Spanish flu virus (which is actually a swine flu), Avian flu virus and human flu virus. This concoction is agreed by many experts to only be made possible in a laboratory setting.

 

Couple that report with this abc article http://www.abc.net.au/news/newsitems/200510/s1475608.htm which explains how victims of the 1918 epidemic were purposely dug up to re-create the 1918 Spanish flu which killed 50 million people worldwide. Dr Jeffery Taubenberger of the Armed Forces Institute of Pathology based in Rockville, Maryland headed up this special expedition to re-enliven the deadly Spanish (aka Swine flu). And even a cursory look into the infamous Fort Detrick, Maryland highlights a dark history in bioweaponry.

Later, we will present a very shocking truth about the Spanish flu. You will soon see its relevance. But for now, pay special attention to the very last line in this abc article which paints the picture of intending to help mankind by preventing outbreaks such as these. Also, please consider reading this article which discusses the same re-creation of Spanish flu (aka Swine in order to reverse engineer this new ‘novel’ virus that is about to be foisted upon mankind. http://onlinejournal.com/artman/publish/article_4724.shtml

By April, 2009, WHO and CDC were describing the influenza virus responsible for the “pandemic” as a “novel triple reassortant virus” that combines H1N1 (swine) virus with H5N1 (avian) virus and Human flu virus, (H3N2) and that such a “triple  virus” had never been seen before. (See http://www.cdc.gov/h1n1flu/background.htm)

Now to the next puzzle piece in this bizarre picture. Vaccinations.

 


De som undgick spanska flugan

THE UNTOLD HISTORY OF VACCINATIONS

http://www.theshotheardroundtheworld.info/LettertoHealthCare.html

We trust you will be as shocked as we were to learn the truth that vaccinations have been a scam from day one. 

Case in point--- the very first vaccine, smallpox over 150 years ago is not the darling that we were led to believe eradicated smallpox. In fact, it ignited pandemics in the very countries that adopted the mandatory vaccination program. England which only suffered a few thousand deaths to smallpox began losing tens of thousands of souls to the disease immediately following the smallpox vaccination program. In fact, Edward Jenner, father of vaccinations even admitted that the disease was little known until his vaccine. Germany lost 124,000 souls, Japan 29,000. All had been vaccinated.  Australia, on the other hand, which abstained after 2 deaths from the shots, lost 3 souls total. Hmmm? And it wasn’t until the vaccination program was altogether halted that the smallpox disease reverted back to its natural evolutionary decline, brought about by cleaner living habits, and was eventually allowed to die out altogether.   (Excerpted from Neil Z. Miller’s Vaccines: Are They Really Safe and Effective?)

A similar story can be told of the deadly Spanish flu of 1918. This erupted from a new forced vaccination program of all WWI American soldiers. In fact, it is said that a common saying of the day was that more men were lost to shots from the medics than from shots by the enemy. And even after the results of the shots should have been glaringly obvious to all, they pushed ahead with a nationwide vaccination program to ‘protect’ the civilians from the ‘bugs’ the soldiers picked up overseas. They then exported this vaccination program to the rest of the world which then suffered a deadly pandemic which cost some 50 million souls. Greece, one of the few countries to abstain from the Spanish flu vaccination program, had no Spanish flu outbreak. Coincidence?

Some claim money was the drive behind this but perhaps it was something far more sinister. Money is only the tool used to enlist the greedy to do the dirty work. And need we bring up the devastating Gulf War syndrome that is almost unanimously agreed by all soldiers to be caused by the vaccinations as many fell ill before ever leaving American soil? Oh, and for any of you who may have military in the family, note that they are always on the front line for vaccinations.

"Kissinger referred pointedly to military men as "dumb, stupid animals to be used" as pawns for foreign policy": Excerpted from "The Final Days" by Bob Woodward and Carl Bernstein, page 194 to line 14 of page 195.

http://www.whale.to/vaccine/sf.html

Back on topic, the polio vaccine, likewise has a not-so-funny twist to what we all thought was the truth. Polio, like smallpox was also on its natural decline before the vaccine was ever introduced. Immediately after mass innoculation, polio deaths increased by 250%. In addition, they changed the name of the disease for those who were innoculated. Soooo, if you were vaccinated and died of polio it went down as a death labeled aseptic meningitis. Polio deaths down: asceptic meningitis deaths up. This made their graphs look exactly as they wanted them to for public show. Dr Jonas Salk testified in 1976 that the principle, if not sole, cause of polio in the U. S. was the polio vaccine, itself. Is this not amazing that we are still under some deluded impression that injecting disease into our bloodstream is actually a good idea?


Lite forskningsbakgrund till kraniosakrala mekaniken

Forskning
I början på 1970-talet påbörjades vetenskaplig forskning runt osteopatin på The
College of Osteopathic Medicine, Michigans universitet.

Forskargruppen påvisade med hjälp av medicinska instrument existensen av blodkärl, nervtrådar, kollagena och elastiska fibrer i suturernas vävnad. För att fastställa frekvens och amplitud i kraniumbenen gjordes mätningar med radiovågor. (Radiovågsapparatur fixerades på ytan av skallens ben på vuxna människor för att fastställa frekvensen och amplituden.) Studier hade tidigare gjorts på döda vävnader och utfördes nu på levande människor.

I ett mycket litet antal fall påvisades en förkalkning i suturerna och där var rörelsen svår att förändra.
Efter konstaterandet om rörelsernas existens började utforskandet om orsakerna bakom dem.
Gruppen fann dura materns, cerebrospinalvätskans och det semihydrauliska systemets betydelse i och för det kraniosakrala systemet.

Idag är kunskapen om kraniumbenens rörlighet etablerad i den osteopatiska läran.
Dock finns fortfarande medicinska utbildningar som lär ut att suturerna i kraniums ben är fast fixerade efter 25 års ålder och att eventuell rörelse saknar betydelse för människan.

Bröderna Christer och Jörgen Tranberg från Göteborg i Sverige påbörjade 2009 en vetenskaplig studie tillsammans med Sahlgrenska universitetssjukhus för gravida kvinnor gällande bäckensmärtor.

Dr. David Nabarro, en av WHO’s främsta hälsoexperter, och FN

2003 upptäcktes den senaste varianten av fågelinfluensan (H5N1) och experterna befarade en pandemi. Den 29 september 2005 påstod Dr. David Nabarro, en av WHO’s främsta hälsoexperter, att fågelinfluensan kan sprida sig till människor och att upp till 150 miljoner människor kan dö globalt. Om man däremot massvaccinerar mot fågelinfluensan så kan man minska antalet dödsfall till 5 millioner döda, dvs antalet dödsfall kan minskas med 96,7 procent (källa).

Det totala antalet dödsfall i världen orsakat av fågelinfluensan mellan 2003 och 2009 uppgick dock endast till 262 döda enligt WHO. Att vara försiktig och ha beredskap är viktigt, men varför påstår en WHO expert att miljoner människor kommer att dö utan belägg? Är det för att skrämmas? Får han betalt av vaccinföretagen?

 

http://www.holistic.se/

FN har just avslutat ett möte i Rom med 190 länder. De lyckades inte komma överens om en enda krona till de som svälter .... Barn skulle klara detta mycket bättre, vilken circus. (se text tv)

Men det är ju tänkt att en del av världens befolkning måste gå under.

FN är som mycket annat en stor bluff

 

 

Ger vaccinationen ett bra skydd mot svininfluensan?

Data från studier i Kanada visar att människor som vaccinerades mot säsongsinfluensan förra året hade dubbelt så hög risk för att drabbas av svininfluensan jämfört med dem som inte vaccinerats. Visserligen är den vaccination de fått inte inriktad på den nuvarande svininfluensan, men det tycks vara så att vaccinationerna inte stärker immunförsvaret utan istället långsiktigt försvagar det.

 

 

http://www.holistic.se/

 

http://blogg.passagen.se/millimetervagor/

 

 


kvicksilvrets (tiomersals) effekt

Med tanke på att vaccinet förutom själva viruset innehåller både kvicksilver och skvalen är det troligt att dessa allvarliga neurologiska sjukdomar, liksom autism, blir betydligt vanligare än myndigheterna har tänkt sig. Tiomersal används som konserveringsmedel och innehåller cirka 50 procent kvicksilver. Pandemrix innehåller 5 mikrogram tiomersal per dos, dvs 2,5 mikrogram rent kvicksilver per dos. Det kan tyckas vara en liten mängd men med tanke på att kvicksilver är en av de mest giftiga substanser som finns så är den enda acceptabla mängden noll. Kvicksilver förbjöds 1 juni 2009 i Sverige. Tiomersal togs bort från barnvaccinationerna under tidigare delen av 90-talet. Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador. Nu skall tydligen Tiomersal igen ingå i ett vaccination tänkt att ge både barn, vuxna och gamla.

Robert F Kennedy Jr talar om att industrin och amerikanska myndigheter mörkar om kvicksilvrets (tiomersals) effekt i vaccinerna i följande videoklipp:http://www.holistic.se/


Vi är försökskaniner-sjuka studier

• VILLKOR ELLER BEGRÄNSNINGAR AVSEENDE EN SÄKER OCH EFFEKTIV
ANVÄNDNING AV LÄKEMEDLET


• Innehavaren av försäljningstillståndet måste komma överens med medlemsländerna avseende
ombesörjande av en riktad kommunikation till sjukvårdspersonal vilken bör inkludera följande:

• Vilka oönskade händelser som ska prioriteras vid rapportering, dvs dödliga och livshotande
biverkningar
, oförutsedda allvarliga biverkningar och biverkningar av särskilt intresse
(Adverse Events of Special Interest, AESI).

Så står det bl.a. i bipacksedeln på vaccinet. Man ska komma överens om t ex vilka biverkningar av särskilt intresse som ska rapporteras.

Om någon dör i direkt anslutning till en vaccination borde det verkligen vara av särskilt intresse att studera vidare, tycker man? Åtminstone ska det enligt ovan rapporteras!

Vi hade 14 st som har dött inom 2-5 dgr efter vaccinering (myndigheterna medger inget samband).

Ca 8 st som har dött av svininfluensan, varav de flesta med sjukdomar redan innan. Varav en vaccinerades fick svininfluensan och dog.

Nu senast idag en 2-åring som vaccinerades, fick svininfluensan och dog. Se www.vaccinationsfaran.se.

Myndigheterna anger bara dödsorsak okänd…

Myndigheterna ska rapportera in oväntade biverkningar som död och koma. Det är alltså en "biverkan" som är fullt möjlig, enligt texten ovan.

Vilken bisak.....

Men man förnekar eventuella samband.

 

Man kan också läsa på flera ställen att utrustning för
återupplivning ska finnas omedelbart tillgänglig om behov uppstår.

 

Det betyder alltså bara att självklart är ingen så naiv att man tror att det inte kan hända.

Och ändå rapporteras det inte in eller medges att det ev KAN finnas samband med de dödsfall som blivit.

7 ovaccinerade har dött av svininfluensan (eller underliggande sjukdomar), en vaccinerades, fick influensan och dog.

Och just nu 16 st som dött 2-5 dgr efter vaccinering.

8-16.

 

Sjuk matematik hittills......

 

Dessutom kan man läsa i bipacksedeln som jag bifogat i mail, att vaccinet inte är testat, det testas just nu ... på befolkningen. Ett jätteexperiment. Minst sagt. Datum för hela 2009-2010.

 

Detta pandemiska influensavaccin har godkänts baserat på data från en beredning med H5N1-antigen,
som kompletterats med data från ett vaccin som innehåller H1N1-antigen. Det kliniska avsnittet
kommer att uppdateras i enlighet med ytterligare data som kommer fram.

 

(just det, sen experimenten utförts på befolkningen)


Det finns för närvarande mycket begränsad klinisk erfarenhet från användning av en testformulering
av Pandemrix (H1N1) som innehåller en större mängd antigen (se avsnitt 5.1) hos friska vuxna i
åldern 18-60 år och ingen klinisk erfarenhet från användning hos äldre, barn eller ungdomar

och vidare:

Det finns mycket begränsade säkerhets- och immunogenicitetsdata från administrering av AS03-
adjuvanterat vaccin innehållande 3,75 μg HA från A/Vietnam/1194/2004 (H5N1) och administrering
av en halv dos av samma vaccin (dvs 1,875 μg HA och halva mängden av AS03-adjuvans i 0,25 ml)
vid dag 0 och 21 till denna åldersgrupp. Se avsnitt 4.8 och 5.1.

 

Några citat:

C. SÄRSKILDA VILLKOR SOM SKA UPPFYLLAS AV INNEHAVAREN AV
GODKÄNNANDET FÖR FÖRSÄLJNING


Innehavaren av godkännandet för försäljning ska inom den stipulerade tidsramen utföra följande
studier, vars resultat ska utgöra grunden för den fortlöpande omprövningen av nytta/risk-förhållandet.

Innehavaren av godkännandet för försäljning
förbinder sig att tillhandahålla
sammanfattningar för följande studier på
vuxna:
.......

samt

Innehavaren av godkännandet för försäljning
förbinder sig att tillhandahålla
sammanfattningar för följande studier på
barn:

Säkerhets- och immunogenicitetsdata:
Studie D-Pan H1N1-009

- efter dos 1 (data beträffande halv dos)
- efter dos 2 (data beträffande halv dos)
- efter dos 1 (data beträffande full dos)
- efter dos 2 (data beträffande full dos)
- efter dos 2 (verifierade data beträffande full
och halv dos)
Studie D-Pan H1N1-010
- efter dos 1
- efter dos 2
Studie D-Pan H1N1-023
Studie D-Pan H1N1-012


6 november 2009
8 januari 2010
4 december 2009
8 januari 2010
5 mars 2010
4 december 2009
5 mars 2010
5 mars 2010
9 juli 2010

 

Se bipacksedeln för exakt datum för varje studie osv. Får inte in det så bra i blogg-format.Kungens hästar

Boken har jag inte läst, men jag ska. Det är nog många som redan gjort det och då vet ni mera =)
Jag har sett några intervjuer med författaren och hört en del.

Så det jag känner till är det att vi människor vill ju gärna dela in i ett system för att underlätta för oss, t ex i hierarkier. Men i hästvärlden finns inte det utan hästarna i en flock har bara olika uppgifter att utföra. Det finns ingen ledare så som vi vill göra det till.

Precis som vi också delar in våra dagar i tid och klockslag för att underlätta vår tillvaro, men tiden är ändå bara något som vi människor har hittat på.

Jag har som sagt inte läst boken och kan inga detaljer, men lustigt nog hade jag ändå ett exempel som passade in i boken. Jag berättade om vår lilla flock som den såg ut innan den nya hästen kom. Och som vi ser det är ju Because ledaren eftersom ingen flyttar på honom. Vi vill ju gärna rangordna efter vem som flyttar vem. Om BC kommer flyttar de andra på sig, och Trollrik som är "2a" flyttar på Busan som är "sist".

Det enda Because egentligen gör är att stå och spana, det är inte han som tex jagar bort en "inkräktare" eller på något sätt försvarar flocken, det struntar han i. Jag brukar säga att han är för bekväm för det. Han vill bara hålla sin egen space, zon, fri. Försvara får Busan göra. Hon är den som blir lejoninnna och försvarar sina killar, eller flocken.

Because älskar ju att stå högt upp och se långt, det tror jag väl iofs de flesta hästar gör eftersom de har bra sikt på längre håll. Men det är bara Because som det är så markant på. Får han en utsiktsplats  så kan han bara stanna och fastna med blicken långt borta. Som om vi går förbi ovanför sidsjön där man kan se ganska långt och utöver vattnet och slalombacken, ibland med lysen. Det blir han "fascinerad" av. Trollrik är inte alls på samma vis. Han knallar på och är mer inne i sitt huvud än utanför.

Att han håller "rent" runtomsig och gärna står en bit utanför klungan för sig själv i hörnet av hagen eller nåt, kanske är för att han vill ha sikten fri runtomsig?  Det är säkert inte BARA så, men kanske spelar in. Sen beror det nog på en del andra grejor också förmodligen =)

Jag fick höra att i boken står det just så, att den som har rollen som spejare, det är den som vi uppfattar som ledare. Och det är den som vi kallar har lägst rang som är "försvararen". HOW INTERESTING!!!!   ;o)))))

Jag får läsa på mera och tills dess spekulera i vad Trollrik har för roll ;o) Trollrik är väl den som är mest social mot andra hästar och ska vara tillsammans och kompis med alla. Han är väl lite av sammanhållare? 
Vanligtvis så jagar han inte nykomlingar det har hänt nån enstaka gång att han brinner till på nån häst som kansk evarit extra egensinnig och då understödjer Trollrik den proceduren? Men annars får han också ta lite stryk isåfall.. Men sen är det han som kan bli mest kompis med nya t ex, när den väl har kommit in lite mer i flocken.

Tröttisar


Det är sååå spännande! ... där ute

Zita spanar från hundrummet


Stora öron som pappa Tello
Det är inte lätt att va ödmjuk ;o)

Jag funderar en del över vad ödmjukhet är. Det finns många ingredienser som spelar in där vad jag förstår =)
Empati, tillit, sympati, nyfikenhet, ja fyll gärna på listan! ;o)

Man kan ta det på individnivå, vara ödmjuk inför en annan människas begåvning, förmågor, känslor, erfarenheter, kunskap, inklusive fel och brister osv. Och hur man själv reagerar beror mycket på i vilket tillstånd man är i själv, vad man klarar av och vad som spelar på ens egna strängar. Ibland har man stor förmåga att vara ödmjuk, tillitsfull och öppen, andra gånger är det inte lika lätt om man själv är mer pressad och stressad.

Ibland kan det vara lättare att vara ödmjuk på individnivå, person till person. Ibland kan det kanske vara lättare att se det i ett annat perspektiv av ödmjukhet.
En liten analys av ordet Ö D M J U K, kan vara att man är MJUK inför ÖDet, var det nån som skrev.

Det var en skön tankevurpa tänkte jag, för mig iallafall =) att vara mjuk inför ödet innefattar ju allt som händer och alla människor man möter. Då kommer jag in på detta att man ser att allt har en mening, även om man inte vet eller förstår det så har man tillit till att det blir som det ska bli. Människor gör det de som göra för att det är meningen så, framgång, misstag, tur och otur. Saker sker för att det igår i ett större skeende?

Men det är väl som i sången ... inte lätt att va ödmjuk  (alla gånger =)

Ha en skön söndag!

Rökelse bättre än cortison!

Såg en dokumentär på Kunskapskanalen igår kväll.
Den handlade om den ayurvediska läkekonsten. Och hur den västerländska kulturen försökte utplåna den indiska tusenåriga läkekunskapen. Detta genom att under kolonialtiden tog britterna de indiska guruerna till fånga och högg av dem händerna så att de tappade sin kraft.
De jobbar med händerna bland annat genom att trycka på de sk marmapunkterna.

Istället för en uråldrig kunskap om människan skulle den ersättas med den nya västerländska medicinkulturen.

Tack och lov lyckades det inte och idag är ironiskt nog den ayurvediska läran mycket populär i just England bland annat.

I Ayurvedan säger man att En människa är frisk först när hennes kropp och själ är i harmoni.

Till skillnad mot för här där man tycker att vi är verkligt friska bara vi lycka stå på våra ben eller sitta på en stol och äta samt utföra lite samhällsnytta.

Det är dags att börja inse att om vi verkligen vore friska, då skulle vi ha tillgång till enorma krafter. Vår potential är utan dess like. Men det är så svårt att förstå och ta in, eftersom vi inte har förmågan att förstå det, då vår kropp och själ INTE är i harmoni....

Mer om våra inneboende krafter så småningom ...

I dokumentären visades vetenskaplig forskning på de indiska läkeörterna och medicinerna. Det har visat sig att rökelse har lika bra effekt som cortison. MEN man slipper de obehagliga biverkningarna som cortison har, t ex spontana benbrott för att nämna en sak.

Cortison produceras av stora läkemedelsföretag som kan ta patent på sina produkter. Detta går inte på naturliga råvaror och därför är det ingen som satsar på detta. Dessutom kan ju människor bli för friska och inte mer behöva andra mediciner?

I Tyskland bedrivs iallafall mer forskning kring detta av en forskare som själv hade ett trasigt knä som han inte fick hjälp med, men med rökelseråvaran som innehåller boswelliasyra, en kraftfull antioxidant, nådde han goda resultat.
Ett litet läkemedelsföretag i Tyskland har också nappat på att fortsätta utvecklingen av en sådan produkt.

Stället hette nånting med Ting ........ hm,
Boswelliasyra (Boswellia Serrata)

Boswellia Serrata är ett träd som har sitt ursprung i de torra bergstrakterna i centrala och västra Indien. Det som är speciellt med dessa träd är att de har särskilda fåror i barken som utsöndrar stora mängder starkt doftande kåda. De mest uppskattade av dessa kådasorter användes, i synnerhet i det antika Egypten, som rökelse som brändes och inandades för en renande, avslappnande och avspännande effekt.

Den kåda som utsöndras från Boswellia Serrata-trädet är rik på boswelliasyra som är den aktiva beståndsdelen i trädet.


Snö och mörker, nu börjar ridsäsongen igen ;o)

Jag vill så länge det går utnyttja ljuset och alla ytor man kan använda då, genom att vara ute med båda hästarna när vi syns bra och när de ser bra. Hellre vara ute med båda 2 timmar än ta dem en och en, en timme var.

Men nu hinner det ibland bli becksvart ute och då vill man inte ha ett alltför stort ekipage, eller så är det halt och slirigt så det känns lite vanskligt att knalla med två st, så nu har jag börjat rida så smått igen.

Har varit ute några gånger med Trollrik, och igår kväll när det var kallare ute var han piggare (i tjockpälsen) Annars traskar vi mest, men nu när det inte var så varmt var han mer springsugen så det blev ganska mycket trav (barbacka). Det känns i ljumskarna idag. Träningsvärk runtom, men skönt =) Inte fel då med lite yoga på lunchen ;o)
Även fast det inte märks under ridningen så tar det ganska mycket, lika förvånad alltid ;o). Helt suverän träning det är att rida =) Behövs inte mycket.

MEN JISSES så sur Because blev när jag stängde tråden framför honom och tog ut Trollrik till soptunnan för att sitta upp.
Han tjöt som en stucken gris ett par gånger och stampade eller skuttade på stället. Öronen lite lätt bakåt. De är ju också vana vid att få följa med båda två. Inte van att bli lämnad ;o)

Trollrik såg ut som om han inte hörde ett skvatt och bara tittade framåt, spetsade öronen och trippade iväg ut i mörkret, Hahana, här kommer jag minsann !  Nästan lite glad att inte ha herr skalman i hasorna....?

Men det vägrade Because att se på så när han gjort sina tjut ödslade han inte en sekund mer på att titta efter oss när jag hoppat upp, utan BC vände bara rumpan till och marscherade bestämt in i stallet och parkerade i Trollriks box. Och där verkade han ha stått tills vi kom tillbaka?

Idag måste jag gottgöra Because tror jag....


USA och UK godkände tortyr

Avslöjat: USA och UK godkände tortyr

"Jag kunde knappt tro vad Woods sa till mig. Du pratar om barn som torteras framför sina föräldrar och karln säger: Jag tror inte det faller under delaktighet i tortyr. Jag tänkte på Auswitch."

http://www.sourze.se/Avsl%C3%B6jat_USA_och_UK_godk%C3%A4nde_tortyr_10693095.asp


Craig Murray är en f.d brittisk ambassadör som numera är Rektor för University of Dundee och även hedersmedlem vid University of Lancaster School of Law. Murray avslöjade under ett chockerande fördrag i oktober i år hur USA och Storbritannien redan i början på 2000-talet sände fångar till Uzbekistan för att förhöras via tortyr. Några av metoderna bestod av våldtäkt med trasiga flaskor,barn som torterades framför sina föräldrar och människor som kokades till döds.

"Jag blev helt chockad. Hela min världsbild förändrades på en sekund. London visste att tortyr förekom men ansåg det inte olagligt då bedömningen av våra juridiska rådgivare var att enligt FN:s konvention så var det inte olagligt att använda utländsk underrättelsetjänst och tortyrkammare så länge vi inte själva utförde tortyren."Det finns så många lögner om Afghanistan. Det handlar om olja, gas, droger och förlusten av mänskliga rättigheter och värdighet. De amerikanska styrkorna i Afghanistan är inte där för att kämpa för demokrati, de är där för att bevaka pipelines, förklarar Murray.

Murray som under sin tid som ambassadör flera gånger klagade internt på vad som pågick sparkades från sin tjänst och regeringen i Storbritannien har också stoppat hans senaste bok.

Utdrag ur Craig Murrays föreläsning:

http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=4385Murray intervjuad på Democracy Now:

http://www.democracynow.org/2006/1/19/exclusive_ex_british_ambassador_to_uzbekistanMurrays hemsida:

http://www.craigmurray.org.uk/

Svanskotan!

Hallå!

Vill bara dela med mig av den kloka sida med en lång berättelse som mynnar ut i en liten men ack så viktig detalj! Svanskotan!

eller svansryggen som en läkare i den här berättelsen kallar den för.

Kolla in
http://www.rubenshalsa.se/

som ett exempel på vad en liten svanskota kan ställa till med. Och mycket annat

man får klicka vidare och läsa på fliken "INSIKTER"

och där berättar han steg för steg vad han gått igenom och under insikt nr 5, kommer den viktiga detaljen fram, och där står detta som jag kopierar för det finns ingen direktlänk mer än webbadressen ovan

ATT KOMMA TILL INSIKT 5

 

"Jag minns att Börje sa till mig redan vid hans första undersökning av mig att jag
hade brutit svanskotan, eller "svansryggen" som han kallade det.
När jag flera år senare även sökte mig till en otroligt kunnig och seriös
helhetsterapeut, som även var kiropraktor, sade han också till mig att min
svanskota var bruten.
Han lyckades via ändtarmen ta tag i den och bryta tillbaka den, men det
behövdes 2 justeringar innan den föll tillbaka på sin plats.
Han använde givetvis glidmedel och engångshandskar, men det var otroligt
jobbigt att få upp en hel hand i ändan.
Men jag hade blivit grymt duktig på att slappna av efter åratals praktiserande
av yoga, meditation och andningsövningar.
Dessutom hade jag ju redan i 12 års tid blivit van vid dagliga, ständiga och
kraftiga smärtor.
Så det gick ganska snabbt och smidigt att fixa min svanskota.
- Du är en mästare på att slappna av! sa han till mig.

När svanskotan kom tillbaka på sin rätta plats igen kunde jag direkt efter
behandlingen känna hur energin började flöda ner i benen, vilken härlig känsla!
Samtliga nerver som går ner i benen ligger precis bredvid svanskotan, så det
var inte konstigt att mina underben mådde som de gjorde eftersom nerverna
ner till dem var i kläm.

Jag tyckte bara det var otroligt dåligt att alla dessa ortopeder, kirurger,
reumatologer och sjukgymnaster som undersökt mig inte hade någon som
helst kunskap om detta.
Detta var EN av de orsaker som påverkade mina svullnader, smärtor och
kramper i mina underben.

Jag kom senare på när jag bröt min svanskota.
Det hände när jag var 17 år.
Jag vaknade upp en lördagsmorgon och kunde inte känna mina ben!
Och jag kunde inte heller röra dem!
In till Falköpings sjukhus och blev där inlagd för observation.
De gjorde alla möjliga undersökningar på mig, tog ryggmärgsvätskeprov,
gjorde neurologiska undersökningar, blodprover mm.
Ju längre tiden gick desto mörkare var chanserna att jag skulle få
tillbaka känseln och rörelseförmågan i mina ben sa läkarna.
- Det här verkar allvarligt, sa de.
Men INGEN förklaring hade de.
Jag var alltså bara 17 år, i början av mitt liv och låg i en sjukhussäng med
helt förlamade ben.
Jag fick hemska tankar om att nu är det kört.
Jag kommer alltså att få leva som ett kolli resten av mitt liv!
Jag började fundera på självmord som enda utväg.
Jäklar vad dåligt jag mådde, jag var alldeles förtvivlad!

Senare har jag kommit på, när jag förstod det här med svanskotan,
hur det hela gick till.
På fredagskvällen hade jag varit med och spelat innefotboll med mina
arbetskollegor.
Det gick ganska häftigt till ibland och jag blev omkulltacklad av en stor kille.
Jag landade på ändan, på svanskotan.
Det gjorde hemskt ont och jag fick halta av planen.
Men efter en halvtimme, när jag skulle hem, kändes allt som vanligt igen.
Och jag tänkte ju inte på detta när jag låg där förlamad på sjukhuset
dagen efter.
Och ingen av läkarna och experterna som undersökte mig kollade på vare
sig ryggraden eller svanskotan.
Efter 3 dagar släppte alltsammans ganska snabbt.
Känseln och rörelseförmågan i benen kom tillbaka!
Läkarna förklarade alltsamman med att "det antagligen var något virus".

Jag fick i alla fall med mig en positiv sak från denna hemska 3-dagars
vistelse på sjukhuset.
Eftersom jag låg på observation satte de dropp på mig.
Efter en dag kände jag att det gjorde ont och att armen var svullen.
Jag ringde på klockan och en sköterska kom.
Hon konstaterade snabbt att droppet läckte ut i armmuskeln så de
behövde sticka mig igen.
De provade på andra armen, de fick inte till det.
De provade handleden, de provade på fotleden, handryggen.
Tydligen var mina blodådror "livliga" för de rullade alltid undan från nålen.
De ringde efter en duktig sköterska som kom och försökte, sen ringde de
efter en läkare som provade.
Och jag som mådde så otroligt dåligt av att bli stucken av nålar och sprutor!
Jag var nära att svimma av stress ibland.
Jag hade ju nål- och sprutfobi!
Till slut var jag helt genomsvettig och så totalt utmattad att jag inte längre
orkade bry mig.
De stack mig 34 gånger över hela kroppen utan att lyckas.
Till slut ringde de till en kirurg som fick komma med en extra fin nål.
Äntligen lyckades de få till det!
Efter detta har jag aldrig någonsin mer varit rädd för sprutor och nålstick..."

 

Må så gott

Ingela

Erfarenhetens logik

Låter som en spännande historia
(sourze var inte tillgängligt när jag lade in det här men det kanske kommer senare)

"Jag är nu 80 år och har lust till att här berätta om den delen av min generation som vägrade

anpassa sig till en absurd värld. Kanske finns någon som ids läsa en sådan berättelse?"


http://www.sourze.se/Erfarenhetens_logik_10693472.asp

 


Svavel som glucosamin

MSM Svavel stoppar nedbrytningen av brosk. MSM tas upp av kroppen för att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. MSM kan ersätta Glucosamin, eftersom MSM ger kroppen den näring den behöver för att själv producera sitt eget Glucosamin.

Många tror att de positiva effekter av Glucosamin härrör från det faktum att Glucosaminprodukter tillverkas av Glucosaminsulfat, dvs ett ämne som innehåller biologiskt tillgängligt svavel.
Nu när läkemedelsverket förbjudit försäljning av Glucosamin-preparat så kan det vara bra att veta att man kan gå äver till MSM med bibehållet resultat.

Det är t o m så att MSM är en substans med bredare verkan som kan ge hjälp mot allergier, astma och magproblem bara för att nämna några.

B-vitaminer som B1 och biotin är beroende av org. svavel för att kunna tas upp optimalt.

MSM används i produktionen av hormoner och immunoglobiner, de beståndsdelar immunförsvaret bygger på.

MSM har antiinflammatoriska och smärtdämpande egenskaper. MSM dämpar de nervsignaler som färdas via de sk c-fibrerna i nervsystemet. Dessa nervbanor är de som bl a förmedlar långvarig och molande värk.

MSM hjälper kroppen med de livsviktiga svavelbyggstenar som behövs för att skapa den essentiella aminosyran metionin. Ur metionin skapas i sin tur aminosyrorna taurin, cystin och cystein. Metionin behövs för att kroppen ska kunna producera viktiga signalsubstanser som dopamin och endorfiner. Cystein är en av kroppens starkaste antioxidanter som behövs för att bekämpa fria radikaler.

MSM lägger sig som en hinna runt magsäcken och hindrar olika allergiframkallande ämnen att nå blodomloppet, och undvika allergiska reaktioner.
Kroppens känslighet för allergena ämnen kan minska undan för undan.

Svavel är kroppens åttonde mest förekommande ämne i vikt räknat. En viktig beståndsdel i proteinen kollagen och keratin som bygger upp bla brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hud, hår, naglar. Hjälper mot förstoppning och sur mage.

Rena vita tänder!

När jag började med MSMS Svavel så tyckte jag efter ett tag att jag dessutom fick vitare tänder, eller inbillade jag mig?

Jag tänkte att isåfall måste det ju bero på att det kommer inifrån eftersom svavel är bra för skelettet.
När jag vant mig vid smaken såpass att jag inte behövde skölja ner det så började jag iallafall tugga runt pulvret i munnen och kände att tänderna blev som polerade. Blev mycket lenare ytta, som när de är jätterena och utan beläggningar nånstans. Tandköttet blir också bättre. Mindre ilningar.

Mina tandhalsar är inte bra. Personligen är jag övertygad om att det som hjälpt till att fräta bort tandköttet så att tandhalsarna blir oskyddade, ÄR FLUOR! Fluor är ju jättegiftigt och om man inte sköljer tandkrämen ordentligt så blir det säkert partiklar kvar, och efter många år av noggrant skötta tänder, desto större risk.

Tandhygienisterna kallar det för tandborstskador. Så himla ologiskt säger jag. Men det är klart att det är lättare att skylla på tandborstar för då måste det ju finnas nån som håller i den som man kan skylla det på. Istället för på tandkrämsfabrikanter...
I USA finns tandkräm med svavel i istället!  (och annars finns fluorfritt alternativ på hälsokosten)

I en artikel som Aftonbladet publicerade på löpsedlarna i augusti står man som frågetecken till den "mystiska sjukdom" som drabbar oss i munnen, mystiskt eftersom det är personer som t.o.m. intygar att de skött tänderna "bra" som också drabbas. Fluorsköljning som var i skolan och det man kan köpa på apotek, gör ju inte saken bättre. Risk också för att svälja och sänka immunförsvaret. I artikel beskrevs även andra symptom som hörde ihop, bland annat hjärtproblem och andra diagnoser somman kan tyckas långsökt till tänderna, minns jag, men inte om man ser på det utifrån en toxisk vinkel. Fluor .... ja.

Det sjuka nu är att artikel är borttagen?!? Jag hittade den då på nätet också, där allt brukar finnas kvar. Men nu hittar jag den inte längre för att länka till... Skulle vara intressant om jag hade länken kvar nånstans för att kolla om den leder nånstans eller om den verkligen är borta.

Tillbaka till svavlet. Nu hittade jag en artikel om just svavel och tänder, och där står precis så som jag gjort ! =D

"MSM och tandhälsa
Har man inte tillgång till MSM tandkräm kan man ändå få bra effekt genom att borsta tänderna med lite MSM pulver. Pulvret smälter snabbt in i tandköttet. Problem med blödande tandkött försvinner i regel efter bara några dagar. MSM kan i viss mån även fungera som tandblekningsmedel.

I en studie utförd i USA, har man konstaterat att tandköttsrelaterade besvär var 67 % mindre i den grupp som fick borsta tänderna med MSM-pulver."


Man kan också skölja munnen med kolloidalt silver. Tips för att rena munnen. Tror man kolloidalt silver är farligt så är det åtminstone mindre farligt än fluor =)

Människor söker inte sanningen i första hand

De gick inte så hårt åt 11 september misstankarna i Kalla Fakta. Räknade med att de skulle bli mycket mer förlöjligade. Det är ju mediernas och maktens uppgift.
Sen visade det sig ju att det kommer ett till avsnitt av Kalla Fakta och då lär de såga dem ordentligt. Göra dem till sekt för att inte låta nya teorier granskas? Det blir "farligt" om såna människor kommer upp till beslutsposition. Kan hända blir det så ifall det är fel.
Men hur är det nu då? Många beslut grundas idag på felande och bristande underlag och ger katastrofala konsekvenser. Annars skulle det inte se ut som det gör i samhället.

Här är en diskussion i en bok som heter "Robotfolket".

"- Människor söker inte sanningen i första hand, William. Människor säker först och främst något de kan känna tro och trygghet till. Att försöka beskriva verkligheten handlar inte enbart om att dela med sig av nyheter och kunskaper, det handlar mest om att få människor att ge upp sin tro. Lögner är oftast viktigare än sanningar eftersom de skänker människor lugn och en fast punkt i en tillvaro som redan är förljugen. Att beskriva verkligheten är inte en fråga om fakta och bevis som så många naivt vill tro. Det är en fråga om att förändra människors bild av verkligheten, deras personliga sanning eller tro. Människors tro och deras oförmåga att själva ta reda på kunskaper används av de som vill påverka världens utveckling."

RSS 2.0