citat

“The body is anchored in the here and now while the mind travels into the past and future.”
(BUDDHA)

216

 

aha, delas vidare, because, gillas dårå, mest för de magiska siffrorna som alltid dyker upp framför mina ögon haha, mitt turnummer!!! 216 har en faktura jag ska betala nu på 216 kr hihi, så gärna. That's me

 

Saknas ett höstrå i mungipan?

 
 
 
 
 

Fem minuter

http://www.expressen.se/kultur/fem-minuter-av-grymhet/

På valdagen:

Har funderat över att strimmorna slår av och på, inte kan motorn slås av eller att de plötsligt har slut på bränsle och byter tank uppe i luften, näe. Har sparat dessa egna bilder från märkliga tidpunkter i 3 år utan att kommit mig för att lägga ut, föregående inlägg, nu känner jag att de kan matcha några inlägg här:

 

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft 

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2944
 
Published by Jin83 on 2014-09-14 (273 reads) Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft
Många har på sistone visat intresse för partiet Hälsopartiet. I deras partiprogram säger de sig bland annat vilja göra Sverige till en GMO-fri zon och att privata bankerna upphöra med att låna ut pengar som inte existerar.
Vaken ställde några frågor till Hälsopartiets språkrör Nicklas Kristensson.

Fråga: Ni tar upp chemtrails (en typ av geoengineering) i ert partiprogram. Massmedia och riksdagspartierna anser att chemtrails bara är en så kallad konspirationsteori. Vilka exempel på bevis för att chemtrails verkligen är verklighet har ni att ge?

Svar: Vi tror att det bästa beviset är att själv titta upp mot himlen och jämföra med hur flygplansstrimmorna såg ut förr i tiden. Kondensstrimmor består till 99% av koldioxid och små iskristaller som antingen inte bildar någon strimma alls eller också försvinner inom några sekunder. Metallstoft däremot ger kraftiga strimmor som stannar kvar från horisont till horisont under flera timmar medan de sakta glesas ut och börjar dala ner över oss.


Ännu ett bevis är att man rätt så ofta ser avbrott i jetstrimmorna utan att planet tappar höjd. Därför kan det inte vara motorn som slagits av.

midsommarafton kl 23.45 den 23 juni 2012

Så kommer ett vanligt flygplan, med flera fönster, som ett passagerarflygplan, fast grått istället för vitt och flyger rätt lågt över bygden, ovanför mig på cykeln, kvart i tolv på natten på midsommarafton!!!??? Så synd att jag inte hade kameran med mig så jag fick med planet också..
Jag cyklade hem från stallet och hann ut på balkongen vid 24-tiden som syns på datumet på bilderna nedan. Alldeles ovanför så blir det 2 skarpa uppehåll i strimman efter flygplanet. Va, tror knappats tanken var slut och de laddade om bränsle.
Här är de mer utsuddat eftersom det tog en kvart innan jag var hemma och fick upp kameran. Tror knappast att det är någon svensk tidtabell med vanliga flyg ute då. Många strimmor kvar längre bort också. Vanliga kondensstrimmor ska inte ligga kvar flera timmar, de löses upp.
Mer info efter bilderna.

 

"Så här avrundar SMHI sitt desinformationsstycke..

Att det blivit fler k-strimmor under senare decennier är ett faktum. Att k-strimmor numera finns där de tidigare inte funnits är också ett faktum.

Men det finns en direkt förklaring. Från 1975 till 2011 har antalet flygpassagerare ökat fem gånger. Resorna har i allmänhet gjorts till mer avlägsna platser. Därför har antalet passagerar-kilometer ökat sju gånger under samma period. Data kan laddas hem från Trafikanalysmyndigheten.

Dessutom har flygplanens rutter ändrats. Numera flygs mer frekvent över platser som tidigare sällan berördes av flygtrafik.

Här är varför varenda stavelse i de tre paragraferna ovan är lögn och förbannad dikt..

  1. Chemtrails har bara rapporterats från millenieskiftet och framåt. Att blanda in mätserier från 1975, d v s 25 år innan rapporter om aerosolbesprutningsprogrammet började göras, är irrelevant och leder läsarna vilse.
  2. Det avgörande är inte antalet flygpassagerare eller passagerar-kilometer utan antalet flygplan på himlen. Det antalet har varit i princip konstant i Sverige sedan millenieskiftet – detta framgår av samma källa SMHI själv använder (se diagrammet nedan).
  3. Påståendet att flygplan skulle flyga över områden de inte tidigare flugit över är i sammanhanget irrelevant. Om du bor i Svealand eller Götaland spelar det ingen roll hur flygplan i dag ev flyger över nordpolen eller norra Sverige.

    Vad du ser på himlen är ju vad som är där – och vad du enligt trafikanalysmyndigheten ser är alltså ett sedan millenieskiftet i princip oförändrat antal överflygningar.
  4. Det förtjänar också att tilläggas att under den här perioden med i princip oförändrat antal flygplan i luften över Sverige så har flygmotorer enligt uppgift blivit upp till 40% mer energieffektiva"
 

http://blueshift.nu/hur-smhi-ljuger-om-chemtrails/

"När det gäller existensen av chemtrails, finns inga belägg från vetenskap eller myndigheter, varken svenska eller utländska, som kommit till SMHIs kännedom."
 
"När det globala aerosolbesprutningsprogrammets existens inom en snar framtid är vedertagen kunskap så hoppas alltså SMHI:s chefer och ansvariga tjänstemän att de då har det här fikonlövet att dölja sitt ljugande bakom: Vi hade ingen aning!"

Hästsommaren - idylliska bilder

 
I sommar har jag varit utan hästar! Och Muffis ;) De har varit utlånade och fått pyssel av andra när jag inte har armar som räcker till. Här har jag istället lånat bilder! Allt känns dock sig likt, hihi.
När jag behövde hjälp i början av sommaren inför en massa jobb och barnpassning dök några änglar upp och ville låna hästarna, tack !.
Det är fortfarande barnpassning som gäller, han ligger ju inte lika lugnt i vagnen längre som första året =D Så jag kan inte sköta allt själv med fodring och in- och utsläpp m.m.
Så det återstår att se hur vi löser vintern, var jag kan ha dem tills de kan gå på bete i vår igen.
 
 
 
 
 

Första tågresan

 

Gosig och rosig

 

Nu har vi gjort huvudstaden med lillprinsen. Vad konstigt att ut och åka på semester och hela tiden ha huvudattraktionen med sig!

Först tågresan med snabbtåg (3,5 tim). Killen håller sig vaken i över 3 timmar, uthållig som vanligt trots tidig uppstigning före 7 och kan man tro - sövande tågmuller, för en kille som normalt kliver upp kring 9. Han somnar lagom till Uppsala men då är vi ju snart framme.

 

Mer mosig än gosig

 

Framme på tågstationen lite missnöjd att inte fått sova klart, hade önskat tågresan varit lite längre ja, jag med ;) men snabbt i gång för att ta in alla intryck igen.

Kvällen tar vi det dock lugnt med faster, medan pappa och farbror drar till Grönan. Så somnar lillprinsen ovaggad i obekant säng, inga problem. Jag tyckte snarare att han verkade tycka det var spännande med en ny omgivning att sova i! Han spanade lite runt i rummet när han skulle sova och kunde jag kanske se ett litet leende i mungipan.

 

 

Dag 2 - Skansen och Godzilla

 

Finns det dinosaurier på Skansen? Har man huvudattraktionen med sig så..

Jo, vi fick se lite sovande fina djur,

 
och sälar och lodjur med ungar, sött sött.

men inga problem att få roliga bilder när huvudattraktionen är med, är det bara jag som tycker att han alltid är så rolig på bild?

här var det knäppta händerna
 
 
 
lille professorn

Ja det händer och fötter och fotas!

 
 
 
 
Börjar bli trött men glad. Bakom en bison.
 

För dagboken så har vi åkt färja, tunnelbana och buss till diverse ställen denna dag.

När vi kom in på Skansen gick vi först till matstället Gubbhyllan där Adam fick sitt andra smeknamn för resan.

Det första fick han av faster; Adam "Ålen" Johansson. Hal som en ål slinker han iväg och är svår att hålla i, det var han redan som ännu mindre..... (arkivbild ;)

 

Det andra fick han av en kille i en butik på Skansen, som kom fram och frågade om det var den här killen som jag bar på som gjorde Godzillavrålet, jooooo, whoooooooo ryter han ända nerifrån sina älskade tår åt allt möjligt.

 

 
 

Dag 3, återresan 

 

börjar på tågstationen, och för att fortsätta på den inslagna tråden, så när vi gick förbi en liten "ta med mat på tågresan-shop" hoppar tjejen i kassan högt och vänder sig om;

oh shit vad rädd jag blev! sa hon.

Jo, det var godzilla vrålet igen på sånär högsta volymen, så det var inte så konstigt, hihi.

Lite händer och fötter och tossingarna då:

 

 
 
 
 
 

 

 

 


RSS 2.0