Bilfri dag!

Vårtecken!  För första dagen på länge hade jag i veckan en helt bilfri dag. Satte inte min fot på gaspedalen på hela dagen. Bara cykel som gällde, till stan, till sjukhuset, till stallet till träningen osv. Det är så det ska kunna vara =) Men bilen blir dammig, det är ju sån tid nu.
Till helgen ska den få sommarsandalerna på iallafall. Då måste vi åka på lerig grusväg några mil när vi fixar dem, men så får det bli ;o)

Söndagshälsning

Den här veckan var jag inte alls på rätt spår i V75 funderingarna.
 Tittade in på Folkets Park på lördag kväll där Boogart hade special spelning non stop med Shake. Slutsålt 1100, svårt att få nån jättebehållning av evenemanget med så mycket folk. Alla var där! ;o)

Men de kan fortfarande spela och sjunga =)

Vilken turvecka det var förra veckan!

Hej hopp!

Förra veckan började med att jag spelade på Oddset LÅngen och fick in ett spel, och så fick jag skraplotter vid två tillfällen, en valde jag själv,  och vann på båda =) slutligen fick jag 6 st femmor på v75 nu i lördags, det var rätt bra eftersom jag valde annorlunda spikar - en 11 oddsare! ;o) Jag hade också garderat storspiken Järvsöfaks med ytterligare 2 , men fick ändå inte in det loppet även omjag var på rätt spår. Så det blev maxutdelning, helnöjd. Dessutom fick jag en hunddag eftersom Mixi  kom på besök. Senast var det ju en katt som gästade. Nu ryktas det att jag ska få nytt hundbesök till veckan igen. Vilken tur jag har!

Den här veckan har jag prövat lite nya träningspass, core och step intervall, och bikram yoga =)

tjingtjong,!

Ingela

RSS 2.0