Efterreaktioner

Artikel i SVD

"Världshälsoorganisationen (WHO) anklagas för att ha överdrivit pandemihotet efter påtryckningar från läkemedelsindustrin – vilket lett till miljoner inköpta vaccindoser som ingen längre vill ha. Igår förhördes WHO av Europarådet om svininfluensan i en historisk hearing."

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/who-pressas-om-influensa_4157933.svd

–WHO har vilselett regeringar att köpa in massvis med vaccindoser när svininfluensan i själva verket visat sig vara en mild pandemi. Detta har kostat regeringar mycket pengar som kunde ha spenderats bättre, stressat människor och skapat kaos i sjukvården. WHO har förstört mycket av sin trovärdighet då de slagit falskt alarm, förklarade Paul Flynn, vice ordförande i Europarådets hälsokommittée.

–Det fanns ett finansiellt imperativ bakom detta. Läkemedelsindustrin som investerat fyra miljarder dollar (för att utveckla vaccin) har drivit på samt haft egenintresse av att det fanns en fruktan och blev ett enormt överinköp av vaccin, fortsatte han.

Wolfgang Wodarg, Europarådsparlamentariker som anklagat WHO för att deklarera en falsk epidemi, påpekade att folkhälsoexperter måste sätta saker i rätt perspektiv.

–Det är vår skyldighet att tala om för människor när något är allvarligt och farligt. Men i detta fall har vi blåst upp något som visades sig vara en mild sjukdom, vi har skrämt människor och vi har skickat offentliga hälsomedel i fel riktning. Våra barn har vaccinerats i onödan. Detta är fel. WHO skulle ha satt saker och ting i rätt perspektiv, sade Wolfgang Wodarg.
Läs också:
http://www.sourze.se/WHO_kallade_till_f%C3%B6rh%C3%B6r_om_svininfluensan_10701293.aspYeah Yeah Yeah! Ny favorit! Hörde av en händelse på P4

och så visade det sig att han varit med på Morgon TV, den här är så himla bra! Cool

60-tals soul...

sorry för all reklam

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1324815

 

Yeah!


eller

In my soul

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1324853

 

Helt ny för mig och så visar det sig att Samuel Ljungblahd är en av Sveriges absolut främsta soulröster som hittills gjort sig mest känd som sångaren i husbandet i TV4-succén “Let's Dance”

hehehe , jag som tittat på Lets Dance för det mesta !


Bus i snön, pappa bestämmer

Barn tycker väl (ju) oftast att det är allra roligast när vuxna leker med dem.

Men somliga av oss blir kanske uttråkade lite fortare än barnen önskar ;o)

Som tur är har man en farsa som tycker om att dänga en lite =)

Ja ni ser väl att det är Tello som slår kryss på Zita!Yes, nästan näven i mattan, hela ryggen nere i brottninsgmatchen,
3 sekunder till så är den vunnen ;o)PUSS PUSS och Kram, tack för god match!!!
Åh va kul! Tala om (tand)trollen!

Snacka om trollen va, precis i samma veva som min fotostudie så ringer tandläkaren och säger att han har en lucka så han kan komma förbi och titta imorse. Toppen!
Och den glada nyheten är att Because är mycket bättre. Ingen inflammation i tandköttet, mindre fickor och det satt lite foderstoppning på ena sidan men det lossnade lätt bara med hjälp av att peta med fingrarna =)
Stor skillnad alltså från i somras då Martin fick gräva med verktygen och det blödde av inflammation. Dessutom kommenterade han att han såg väldigt jämn och fin ut inuti och inga vassa tänder. Lite att ta på undertänderna var det men helt fin i överkäken så där rörde han inte ens.

Jag förespråkar ju svavel ;o) och jag vill tro att det också har ett finger med i spelet att ha hjälpt till med tandköttsirritation och förhoppningsvis så att det läkt ihop lite av fickorna också

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/rena-vita-tander.html

 

Trollrik var också fin och inte vass, han är ett naturbarn ;o) En liten hake har han haft ibland men nemas problemas med den hästen =)


Studie i mular 2008-2010

Det här är Because' mule dec 2008. Jag reflekterade bara då över att den är ojämn, men tänkte inte mer på det just då. Jag har tagit mycket (detalj)bilder förut som jag märker nu att jag har användning för när jag vill kolla en del saker "före" och "efter" ;o). Fastän det inte fanns nån medveten tanke bakom det då =)Dec 2008

Idag lyckades jag ta bilder nästan underifrån igen, som sagt, det är lite knepigt att vänta in att han ska bli intresserad av nåt annat så man får vara ifred därunder !

Jag hoppas man ser ungefär iallafall att nu är läpparna mer symmetriska. Kanske inte helt, räknar jag inte heller med =) men bättre. Ska göra nytt försök, glömde kolla tändernas framrad också idag, men senast jag kollade var de inte jämna fastän läpparna jämnat till sig.


Idag:


Våren 2009, närmare bestämt 15 april hände 2 saker. Dels tog jag dit tandläkaren som fixade tänder, dels fick Because för första gången kraniosakral behandling. Det var då Helena Johnson, (Stockholm)

http://www.helenajohnsson.se/ som var i trakten så jag kunde passa på att anlita henne. Hon var den som jag kände då som kommit längst i sin KS-utbildning. Hon är färdig KS-terapeut på både människa och häst.

Av henne fick Because en fin genomgång främst av kraniet. Lite trögt och jobbigt hade han det med nacken, (OA) men han är väldigt tacksam att jobba med så han tog åt sig alltihop med hull och hår, till slut släppte det även i nacken.
Han var därför ganska omtumlad efteråt, och trampade lite luft med frambenen främst, hejå hå var e golvet?  ;o)
Han är lättpåverkad när han inte har nåt emot att "släppa in" även om det såklart blir jobbigt på en del grejer även för honom.

Därefter fick han ett par uppföljande behandlingar under maj även av Maja Göransson, Njurunda, på lite allt möjligt framifrån och bak. Jag minns inte om det var efter första eller andra gången av dessa som det tog rejält på hans bakdel. I ett par dagar efteråt var han seg och vinglig i bakbenen så det var riktigt lustigt att se honom gå till och från sommarhagen. På tredje dagen hade det nog släppt och på fjärde dagen helt ok. Hela magen och bäckenet med tarmar hade tacksamt fått sig en bra skjuts.

Sen har jag fortsatt på deras arbete på egen hand så gott jag kunnat eftersom jag kommit igång med den egna utbildningen och successivt lär mig mer. Så nu följs hästarna och jag åt i utvecklingen tillsammans. Det här året har verkligen varit ett lyft, för båda hästarna. Men kanske främst Because som hade mest behov av hjälp för att fungera. Så många gånger som jag suttit upp på honom i vinter har jag nog inte ridit honom på sammanlagt flera år ;o)

Nu har jag inte haft så bra koll när det började synas förändringar i ansiktet alltså. Det har jag nog bara börjat uppmärksamma i höst-vinter och på allvar nu.

Because' problem med tuggeriet har blivit bättre men är inte helt borta eftersom det fortfarande finns tandfickor där det samlas hö, särskilt om det är en viss "dimension" och storlek på höt. Jag tror både tandläkarbesöket och KS- behandlingarna har gjort sin nytta för att släppa på spänningarna i kinderna t ex.

Hade inte tänderna blivit putsade (han kan få en hake bak ibland) hade han varit mer låst i bettet även om KS-behandlingen tillfälligt kan släppa på trycket. Men då hade det nog lättare gått tillbaka. Samtidigt tror jag det kanske inte bara hade hjälpt med att fixa tänderna. Det lättar ju också på trycket, men behöver nog mer hjälp i låsningar och följdlåsningar i hela kraniet, som ju KS är väldigt bra på.

Jag har som sagt inte sett att själva bettet - tandraden - har ändrat sig, utan det är mest de omliggande vävnaderna och ligamenten som slappnat av, låtit kraniumbenens förhållande till varandra och inre käk- och ansiktmusklernas sammandragningar slappna av. Det har ju kommit eftersom. "Läpparna" föll inte på plats bara för att tänderna har blivit putsade så att säga.
Intressant är det när man faktiskt SER förändringar. (Tack vare bilder, annars är det ju svårt att lita på vad man ser, kan det stämma undrar man ? ;o)
Även om man nu inte vet exakt hur förändringarna kommer till. Det kan man ju spekulera i. Och analysera som jag gjort ovan! Men jag påstår inte att det absolut ÄR så. Jag tror och hoppas väl på det bästa oavsett =) De verkar ju åtminstone bara bli yngre och yngre ;o)

Tänk ändå vad ofta man inte ens märker "små" detaljer, sånt är skojigt att studera hur som helst!!! Och sen är det ju helheten som hänger ihop allt, även om det är roligt att då och då förlora sig i detaljer hihihi.

Det här är som alla förstår bara en liten tårtbit i hela historien. Men ni ser ju, det blev TILLRÄCKLIGT långt ändå.
Så good bye för den här gången!

Studie i mular 2008-2010


December 2008

Det är inte lätt att ta kort på Because läppar, de kommer alldeles för nära ;o)
Trollrik däremot får man inte vara så närgången med kamera, den är lite läskig så man sneglar bara misstänksamt mot apparater som låter.


Januari 2010


December 2008Så här mysigt får det vara på julen ;o)

Pösmunk

Men nu är det färdigt med det =)Bild på Trollrik idag, men utan skärpaDen här vita stjärnan syns bra i mörkret när man spanar ut i hagen och ska se var han står på kvällen ;o)

Var meningen att göra en mulestudie men fick inte till det idag.
Här är "Före":
Because mule dec-08. Återkommer med bild "Efter". dvs nu.

Lista på sånt jag prövat till hästarna

Sånt som är allmänt stärkande, utrensande. Kommit fram till vad de gillar och ev inte gillar.

Att vara stallkock är så himla skojigt tycker jag. Så roligt att experimentera med nya "recept" och sen testa om det duger ;o) Vet inte varför jag är så fascinerad av det?! För att kocka till mig själv tycker jag är dötråkigt hihi. På sin höjd har jag en period tyckt om att vara bagare, baka bröd gjorde jag mycket förr. Men nu har jag lagt det på hyllan också. Jag är inte hushållslig för fem öre, om jag inte får använda köket till hästmat förstås =)

Kanske skulle göra en hästkokbok ;o)

Hetast just nu! :-P
är favoritsoppan, mycket enkel och god, tycker killarna

Jag kokar varmvatten och rör i några matskedar gurkmeja, nyponpulver och nässelpulver (om man vill kan man ju även koka linfrön så blir det tjockare soppa ;o)

Sen spär jag ut det med kallvatten så det blir ljummet till minst 15 liter i en hink. Allting går åt på en gång, den ena kan dricka allt själv men jag får se till så att han delar med sig, slurrrp. De får det nån gång i veckan eller när jag har tid att göra. Men det är inte speciellt krångligt ;o)

Gurkmeja (t ex biofood)   250 g 50-60 kr. T ex 2 msk per dag i 2 veckor, utrensande se tidigare inlägg om gurkmeja =)
http://becausetrollrik.blogg.se/2009/february/gurkmeja-till-hast-och-manniska-och-varmt-v.html


Nässelpulver (t ex biofood 500 gr burk 69 kr) Rik på c-vitamin, anitoxidanter, järn, urindrivande renande.

Nyponpulver (ica 500 gr drygt 50 kr)


C-vitamin kan man köpa på affären i små påsar askorbinsyra om man vill ge som en kur några dagar eller vecka. Bäst är natriumaskorbat, går att beställa på nätet. ca 150 kr 500 gr. Natriumaskorbat är utvunnet ur den sura eller syrliga askorbinsyran, och är salt. Det sura är borta och natriumaskorbat är alltså mer koncentrerat men skonsammare för magen! (för oss människor också) Effektivast och billigast i längden.

Svavel MSM (se tidigare inlägg ;o) äter de som salt ur handen, älskar det

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/svavel-som-glucosamin.htmlJärnsaft, Blutsaft  Det händer att hästar har järnbrist och då funkar det att ge vanlig järnsaft som en kur. Har hört de som testat värdena hos veterinär och fått förbättring efter 2 veckor. En halv dl om dan så länge det räcker.

Cocosfett (ej upphettat, ekologiskt biofood 55 kr 500 gr) Är inflammationshämmande och smörjer ju som andra fetter. Hålla magen i trim. En klick nån gång ibland eller en matsked om dan.

Bovete (helt) Ska vara bra för luftvägar. Är ju en ört.

Timjan Kokar upp 1 dl timjan i 5 liter vatten, avkok. Man kan säkert spä ut det mer också, och ge en dl timjanvatten om dan i mat eller nånting drickbart åt hästarna. Bra för luftvägar.

Diverse örtpåsar på hälsokosten där man kan köpa blåbärsblad (mums, billigt 20 kr) och maskrosblad eller maskrosrot. Göra te av och blöta maten och ge alltihop.

*****

Vitkål C-vitaminkälla. Bra, men mina hästar äter det inte. Billigare än morötter isåfall, om de äter ...

Mynta I olika former är bra för matsmältningen. Jag köpte färsk och gav dem i maten, gjorde saft eller nåt. Men för bökigt att hålla på med tyckte jag =)

Äppelcidervinäger och diverse oljor har nog de flesta provat =)
En fungerande karta?

"Vad händer när någon hårt och länge kämpat för att utarbeta en fungerande karta över omvärlden, en till synes användbar, fungerande karta, och sedan ställs inför ny information som antyder att uppfattningen är galen och att kartan till stora delar måste omarbetas? Den tunga ansträngning det skulle kräva känns skrämmande, nästan överväldigande. Det som oftast sker, vanligen omedvetet, är att vi förnekar den nya informationen.
Förnekelseprocessen är ofta allt annat än passiv. Vi kan avfärda den nya informationen som falsk, farlig och kättersk, ett djävulens verk. Vi kan faktiskt inleda ett korståg mot den och till och med försöka manipulera omvärlden för att få den att passa till vår egen verklighetssyn.
I stället för att försöka ändra kartan kan en person försöka krossa den nya verklighetens vittnesbörd. Sorgligt nog kan en person utveckla mer energi på att försvara en föråldrad världsuppfattning än vad som skulle ha krävts för att på ett tidigt stadium revidera och korrigera den.”
(M. SCOTT PECK i boken ”Den smala vägen”)

Kartan måste oavbrutet revideras

"Det största problemet med vår karta är emellertid inte att vi måste börja från noll, utan att den oavbrutet måste revideras för att vara riktig. Omvärlden själv förändrar sig oavbrutet. Istider kommer och istider går. Kulturer kommer och kulturer går. Det finns för lite teknik, det finns för mycket teknik. Ännu mer påtagligt är att vår utsiktspunkt från vilken vi betraktar världen utsätts för oavbruten och snabb förvandling. När vi är barn är vi beroende och maktlösa. Som vuxna kan vi vara mäktiga. Men ändå kan vi genom sjukdom eller förlamande ålderdom bli maktlösa och beroende på nytt. När vi har barn att sörja för ser världen annorlunda ut, än när vi har ungdomar i huset. När vi är fattiga, ser världen inte ut som när vi är rika. Vi bombarderas dagligen med information om verklighetens ansikte. Om vi ska ta till oss all information betyder det en oavbruten revidering av vår karta. Ibland när tillräckligt med ny information hopats måste vi göra större revisioner. Processen att göra revisioner, särskilt de stora, är plågsam, ibland rena tortyren. Här har vi ursprunget till en stor del av mänsklighetens tyngsta plåga."

(M. SCOTT PECK i boken ”Den smala vägen”)

Hästarna gillar verkligen att gå i djupsnö

Idag har vi lufsat omkring i den helt suveräna snön, eftersom vintern varit konstant kall har det inte blivit några lager i snön, av skare, packning osv. Så man kan ta sig fram överallt! Skönt och lätt men ändå jobbigt (för mig) när man får lyfta benen minst 50 cm varje steg, härligt, svettigt puuuh =D

Trollrik vill hela tiden ut på lägdarna och så fort vi går förbi ett skoterspår soom går över diket och in på en lägde så viker han av och ska ta den vägen.

Men skoterspåret håller ju inte och dessutom är det ju ett dike under så han åker ner. Jag stopopar honom inte utan låter han upptäcka själv och ev lära sig nåt ;o), men han fortsatte ändå minst 3-4 ggr så vi har perforerat alla skoterspår som går från vägen ut i snön längs sörnacksta vägen ;o) Ja, så sjunker han ner till magen och får backa sig upp då alltså ;o)

Verkligen en underbar dag med värme. Härligt också att jag inte ens behöver boots och broddar på Trollrik. Because får ha för han har sån flytande gång så han halkar. Men Trollrik är fantastisk på sina fyra han också, vi travar på vägen t. o. m. en sån här dag =) Ändå är det ingen snölager att traska i, ens på vägrenen direkt utan ganska "isigt", tillpackad snö, dock inte så hård som när det är -20. Det är skillnad. Bara 4 fötter att bootsa alltså. Rena semestern ;o)236077-49

Vi lever utifrån en sanning...

Vi lever utifrån en sanning att vi tror att vi ser sanningen, när vi i själva verket ser en beskrivning av sanningen.

Sanningen är alltid i betraktarens öga, hur den upplever något som verkligt. Grunden är alltså att vara sann mot sig själv och 100% ärlig mot sig själv.   (Det är det enda som är sant! ;o)


”Redskapet eller metoden för att tvinga sig att ta itu med plågan att lösa problem är att konstant hålla sig till sanningen – om man vill hålla sig psykiskt frisk och utvecklingsbar. Ytligt sett borde det vara självklart. Sanningen är ju verklig. Det som är falskt är inte verkligt. Ju klarare vi uppfattar det verkliga i omvärlden, desto bättre utrustade är vi att ta itu med den. Ju mindre klart vi uppfattar omvärlden – ju mer våra sinnen är grumlade av falska föreställningar, missuppfattningar och illusioner – desto mindre är vi i stånd att bestämma en korrekt handlingslinje och fatta kloka beslut. Vår syn på verkligheten är som en karta som vi måste jämföra med livets höjder och dalar. Om kartan är riktig och exakt vet vi i allmänhet var vi är, och om vi beslutat vart vi vill gå, vet vi i allmänhet hur vi ska komma dit. Om kartan är felaktig och ofullständig går vi i allmänhet vilse.

Det här är uppenbart, men det finns något som de flesta människor väljer att mer eller mindre blunda för. Vi blundar, eftersom vår väg till verkligheten inte är så enkel. Först och främst är vi inte födda med karta, vi måste tillverka den och det kräver ansträngning. Ju mer arbete vi lägger ner på att bedöma och uppfatta verkligheten, desto mer omfattande och exakt kommer vår karta att bli.


(M. SCOTT PECK i boken ”Den smala vägen”)

Att tillverka sin karta

"...det finns något som de flesta människor väljer att mer eller mindre blunda för. Vi blundar, eftersom vår väg till verkligheten inte är så enkel. Först och främst är vi inte födda med karta, vi måste tillverka den och det kräver ansträngning. Ju mer arbete vi lägger ner på att bedöma och uppfatta verkligheten, desto mer omfattande och exakt kommer vår karta att bli. Men många vill inte anstränga sig. En del slutar efter ungdomstiden. Deras kartor blir små och skissartade, deras världsbild trång och felaktig. I slutet av medelåldern har de flesta människor slutat att anstränga sig. De är säkra på att deras kartor är fullständiga och att deras världsuppfattning är korrekt (ja, helig) och de är inte längre intresserade av ny information. Det verkar som om de vore trötta. Bara relativt få lyckliga människor fortsätter fram till sin sista minut att utforska verklighetens mysterium. Oförtrutet utvidgar de, förfinar och omdefinierar sin förståelse av omvärlden och sanningen.”

(M. SCOTT PECK i boken ”Den smala vägen”)

Inget nytt under solen - Del 2

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/the-spanish-swine-flu-gar-igen-inget-nytt.html

 

Tar upp en gammal tråd om att man använder gamla knep för att skapa nya kriser, epidemier, katastrofer. Man går på dem om och om igen, fastän det bevisligen har hänt förut. Varför är det svårt att gå ifrån den officiella förklaringen, när det inte ens är någonting nytt?

Jag säger inte att någon vet vilken sanningen är, men att det som sägs officiellt inte stämmer överens med fakta och logik kan man se. Och att det inte är något konstigt att de använder såna här metoder.

S.k "False flag operationer" brukar beskrivas som iscensatta terrordåd utförda av regeringar eller organisationer för att skapa opinion för en agenda som i normala fall skulle möta massivt motstånd bland folkopinionen. Man utför spektakulära dåd och attentat och lägger därefter skulden på en grupp eller ett land man vill demonisera. Nazisternas nedbränning av riksdagens byggnad i Berlin med hjälp av en sinnesförvirrad kommunist brukar beskrivas som ett klassiskt exempel. Med det som förevändning startades sen en klappjakt på kommunister.

Kända False Flag Operationer i historien

9/11 var enligt många ett glasklart exempel på en False Flag Operation, men det var ingalunda första gången i historien som eliten använt sig av den taktiken för att driva igenom sin smutsiga agenda.

SÄNKNINGEN AV LUSITANIA:

PEARL HARBOUR:

OPERATION GLADIO:

OPERATION NORTHWOODS:

TONKINBLUFFEN:

http://www.sourze.se/K%C3%A4nda_False_Flag_Operationer_i_historien_10698250.asp


kommentarer:
"Sådana här artiklar för många tvivlare in i en "kognitiv dissonans" (inre konflikt) och alltid är det några som krackelerar och öppnar ögonen. Och det finns fler False-flag operationer. Sänkningen av det amerikanska USS Liberty av Israel 1967 är ytterligare ett bra exempel. / Mats På Klar SIkt, [länk]"

"Det finns information om att ubåtsattackerna mot Sverige var 'False flag' operationer drivna av NATO och engelska ubåtar för att hålla det Sovjetiska och Ryska hotet vid liv."

Mikrovågsugnar - en rest av andra världskriget....

MIKROVÅGSUGNAR

Kroppen känner inte igen mat som näring när den mikrats.


“Do you ever wonder what microwaves do to water, food, and your body? Russian researchers have found decreased nutritional value, cancer-making compounds, and brain-damaging radiolytics in virtually all microwave-prepared foods. Eating microwave-prepared meals can also cause loss of memory, concentration, emotional instability, and a decline in intelligence, according to the research. In studying the nutritional value of foods cooked with microwaves, the Russian scientists found significant dimming of their “vital energy field.” This was noted in up to 90% of all microwave-prepared foods.

In addition, the B complex, C, and E vitamins linked with stress-reduction and the prevention of cancer and heart disease – as well as the essential trace minerals needed for optimum brain and body functioning – were rendered useless by microwaves, even at short cooking durations. Microwave-cooked food is reduced to the nutritional equivalent of cardboard. If you do not want to develop nutrient deficiencies, you may be better off removing this appliance from your kitchen. In addition, all microwave ovens have unavoidable leakages. Hence, the radiation accumulates in the kitchen furniture, becoming a source of radiation in itself.

Microwave usage in the preparation of food leads to lymphatic disorders and an inability to protect the body against certain cancers. The research found increased rates of cancer cell formation in the blood of people eating microwave-cooked meals. The Russian also reported increased rates of stomach and intestinal cancers, more digestive and excretive disorders, and a higher percentage of cell tumors, including sarcoma.

The Germans were the first to microwave technology in the 1930s. At the beginning of the Second World War, German scientists developed a radar system based on technically generated microwaves. During the extremely cold wintertime, soldiers gathered around the radar screens to get warm, but they developed blood cancers. Subsequently, the German army abandoned the use of radar. However, after German scientists learned that microwaves heated human tissue they thought these waves could also heat food, and so they invented the microwave oven with the intention to provide German soldiers with warm meals during the battles against the Soviet Union. However, the soldiers who ate foods heated in microwave ovens also developed cancers in the blood, just like radar technicians. As a result of this discovery, the use of microwave ovens was banned in the entire Third Reich.

Are microwaves any safer today than they were 80 years ago? Certainly not; they are the same microwaves. Microwaves rip apart the molecular bonds that make food the nourishing substance that it is. Microwave ovens hurl high-frequency microwaves that boil the moisture within food and its packaging by whipsawing water molecules dizzyingly back-and-forth at more than a billion reversals per second. This frantic friction fractures food molecules, rearranging their chemical composition into weird new configurations unrecognizable as food by the human body. By destroying the molecular structures of food, the body cannot help but turn the food into waste – not harmless waste, but “nuclear waste.”

Other side effects of microwave exposure include:

- High blood pressure

- Migraines

- Dizziness

- Stomach pain

- Anxiety

- Hair loss

- Appendicitis

- Cataracts

- Reproductive disorders

- Adrenal exhaustion

- Heart disease

- Memory loss

- Attention disorders

- Increased crankiness

- Depression

- Disconnected thoughts

- Sleep disturbance

- Brain damage

Eating microwave-damaged foods can lead to a considerable stress response in the body and, thereby, alter the blood chemistry. For example, eating organic vegetables zapped by microwaves will send your cholesterol soaring. According to Swiss scientist Dr. Hans U. Hertel, “Blood cholesterol levels are less influenced by cholesterol content of the food than by stress factors.” While the Russian government banned microwave ovens in 1976 for a very good reason, these appliances play a prominent role in the daily cooking routines at nine out of ten American homes.

Reporting for the Forensic Research Document of Agricultural and Resource Economics (AREC) Research, William P. Kopp now states: “The effects of microwaved food byproducts are long-term, permanent within the human body. Minerals, vitamins, and nutrients of all microwaved food is reduced or altered so that the human body gets little or no benefit, or the human body absorbs altered compounds that cannot be broken down.”

Microwaves turn healthy food into poison. Seeing the unprecedented cancer epidemic in the U.S. and other countries that largely rely on microwaves to cook their foods, it may be wise if we followed the example of the former Russian Federation and the Third Reich, at least in this respect, and stopped using microwave ovens altogether.”
(ANDREAS MORITZ i boken ”Cancer is not a disease”)


Läs även:
www.rubenshalsa.se/mikrovag.htm

Det sägs att man inte behöver vara raketforskare för att sköta en regering men nu råkar jag vara det.

Vad du inte visste om 9/11 – #3

"Det sägs att man inte behöver vara raketforskare för att sköta en regering men nu råkar jag vara det. Den mest osannolika av alla konspirationsteorier om 911 är den officiella från USA:s regering."
Det här sa den före detta chefen för USA:s avancerade rymdprogramutveckling, Dr Robert Bowman på ett möte för skeptiker till den officiella 9/11-förklaringen. Bowman har en Ph.D i Aeronautics & Nuclear Engineering, han är också före detta vice president för Space Communications Company och har bland annat undervisat vid FN, The Academies of Science och The House of Lords. Dr Bowman kallar 9/11-kommissionens rapport för "en bortförklaring, mörkläggning och en bunt lögner".

Dr Bowman är alltså en av dem som rabiata slumpteoretiker kallar dårar, Erik Åsard kallar stollar och DN-skribenten Torbjörn Elensky liknar vid förintelseförnekare och nazister. Det vill säga, människor som vill ha en ny 9/11-undersökning eftersom de inte tror på att 19 araber utan någon vetskap eller hjälp inifrån USA:s regering överlistade världens främsta supermakt med världens främsta underrättelsetjänst och med lätthet styrde tre plan in i två skyskrapor och Pentagon, en av världens mest bevakade byggnader utan att ett enda jaktplan ingrep.

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_9%2f11_%E2%80%93_%233_10695763.asp


Kost och näring - Vem kan segla förutan vind? ;o)

Med tanke på att det är ett ovedersägligt faktum att kost och näring spelar en så oerhört stor roll när det gäller hälsan, tycker du då inte att det verkar underligt att ungefär 75% av de medicinska utbildningsanstalterna i USA inte kräver en enda lektion i ämnet? Det betyder alltså att man kan studera vid någon av de över 90 medicinska institutioner som finns och få en medicine examen utan att någonsin ha hört ett enda ord om något så grundläggande och avgörande för hälsan som kost och näringslära. Tycker du att det verkar förnuftigt?

Föreställ dig att du ville lära dig hur man gör en världsomsegling. Du går till en av de mest respekterade skolorna för segling som finns. Du lär dig allt om tackel, tåg, skot, olika typer av segel, vinschar, hur man seglar och hur man duckar för att inte träffas av bommen. Men det enda som inte finns med i kursplanen är navigation och lotsning! Med andra ord, du skulle veta hur man vänder båten och vilket segel du bör använda för att göra det, men när du väl är ute på öppet vatten skulle du inte ha en aning om var du befann dig eller i vilken riktning du skulle segla. Hur länge tror du att du skulle överleva? ”Men det där är så absurt att det inte ens är tänkbart”, kanske du invänder. ”Det vore vansinne att undervisa om segling och utelämna hur man tar reda på var man befinner sig.” Det är inte mer absurt än att utbilda någon till läkare och utelämna ämnen som kost och näringslära.”
(HARVEY DIAMOND i boken ”Lev utan smärta”)


“Jag har studerat kost och näringslära i 36 år, ändå har jag suttit i TV och blivit bedömd av läkare som skulle värdera sanningshalten i mina ord, trots att dessa inte har studerat kost och näringslära ens i 36 minuter. Tycker du det verkar rättvist och förnuftigt?”
(HARVEY DIAMOND i boken ”Lev utan smärta”)

Tror du att skolmedicinen i Sverige ”vet bättre”? Då rekommenderar jag dig att läsa: www.rubenshalsa.se/lakarekost.htm och www.rubenshalsa.se/follingeprojektet.htm

Demokrati och pressfrihet????

Så här går det till på Klimatkonferensen i Köpenhamn när en journalist ställer frågor om e-mailen som uppdagat att de ledande forskarna för den officiella klimatteorin fifflat och olagligt förstört data:

En lugn och försynt journalist, men med besvärliga frågor som inte är meningen att de ska komma till allmänhetens kännedom

Armed Response to 'Climategate' question


http://www.youtube.com/watch?v=aUtzMBfDrpI&feature=player_embedded


Det är fullt möjligt

"Jag upplevde det som fullt möjligtför alla människor att lära känna sitt sanna jag och att sedan, i insikten om det, utnyttja den inre visdom som väller fram naturligt ur deras källa.

Verkligt läkande börjar på själsnivå - på den grundläggande medvetandenivån - och reflekteras genom den emotionella till den fysiska. Så för att komma till själva kärnpunkten i ett emotionellt problem måste vi först komma till själva kärnpunkten i vem vi egentligen är. Sedan, när vi väl kommit i kontakt med vårt innersta väsen, kan den visdomen vägleda oss till att blottlägga de emotionella minnen som finns lagrade i kroppen. Det är först då vi kan gå till botten med alltihop och befria oss själva."

Resan
Brandon Bays

Stilla sinnen

"Om bara en enda person befinner sig i tankefri medvetenhet "följer alla efter". Sedan dess har jag läst ett vackert citat av W B Yeats, som uttrycker det här perfekt:

Vi kan göra våra sinnen så lika stilla vatten att varelser samlas kring oss för att se sina egna bilder, och så för ett ögonblick leva ett tydligare, kanske till och med vildare, liv på grund av vårt lugn."

Resan s.101
Brandon Bays


Det här märker man tydligt även på djuren och hästarna. När en häst går in i behandling följer de andra efter och går in i nån slags djup vila och meditation på djurs vis. De samlas runtom eller vid sidan, grupperar sig i sina boxar runt om eller vilka möjligheter de har. Hundar som springer lös kommer och sällar sig till gruppen och lägger sig gärna bredvid, eller till och med under den behandlade hästen, har jag märkt ;o)

En del saker vet man inte ens att kroppen inte förlåtit

När du har löst – och förlåtit – ett cellminne har du också gett dina framtida celler annan information och din kropp kan ta itu med sin läkning.


Allting finns kvar i cellerna i kroppen, som minns allt. Och ungefär som att hjärnan inte vet att skilja på vad som är fantasi och verklighet, så är allt verkligt för hjärnan, eller overkligt ? ;o)

Några enkla exempel på detta är t ex när vi sitter framför en film och rycks med. Fastän det inte är på riktigt blir vi ändå rädda, ledsna eller skrattar =D

Ett annat exempel är ens egen fantasi som också spelar en spratt. Antingen jagar man upp sig själv i vaket tillstånd, eller när vi sover. Jag gissar att vi på något sätt lyckas kontrollera detta bättre ju äldre vi blir. Det är nog inte helt säkert.

Men det händer oftare när vi är barn kanske, att vi drömmer att vi går på toaletten och kissar...... och kroppen tror att det är sant, fast vi ligger kvar i sängen. Och så händer en liten olycka ;o) Det kan ju vara så också att vi inte lika ofta drömmer samma drömmar när vi är vuxna?

Själv har jag dock ett flertal gånger varit med om (i vuxen ålder) att jag levt mig in i något så att kroppen varit ute på vift både inne i lägenheten och utanför - på riktigt. Gått i sömnen alltså.

Den här "förlåtelseresan" förklarar alltså att det som man varit med om som barn, behöver inte varit någon "stor grej" och som barnet då inte förstod och blev arg, rädd och ledsen för t ex, finns kvar i cellminnet. Även om vi som vuxen nu förstår vad som hände då och har i vuxen person "förlåtit" den gången när någon glömde förklara en sak som man inte förstod, så finns det minnet kvar i kroppen och den lilla 4-åringen finns också kvar.

Man gör en resa och lever sig in i barnet igen och försöker se (OCH KÄNNA) det som hände ur barnets ögon och försöker också förklara och förlåta ev. sig själv och/eller någon fler inblandad och sen släppa det.
Låter säkert flummigt. Författaren som har skrivit boken Resan är mycket mer tydlig och logisk och har ju dessutom en hel bok på sig att förklara ;o)

Kommer mera

Fortsättning kommer om förlåtelsens mekanismer och annat, men här ett citat:

När du har löst – och förlåtit – ett cellminne har du också gett dina framtida celler annan information och din kropp kan ta itu med sin läkning.

www.friskochfri.se


Alla våra biljoner celler byts ut hela tiden, en magisk regel som dyker upp i många sammanhang är 21-dagars regeln. För en del celler tar det t ex 21 dagar att bytas ut.
(http://becausetrollrik.blogg.se/2009/february/det-tar-21-dagar-att-forandra-en-grisblink-i.html)

Cellerna i magslemhinnan tar 4 dgr på sig att bytas ut, därför finns et också en regel om att äta enligt en 4 dagarsregel. Jag kan inte det här så noga, men man ska t ex inte äta likadan kost likadant mer än 4 dgr i rad t ex, om det är nåt man fått för sig att man gillar extra mycket ;o) Dvs även om det är nånting bra och nyttigt! Så ska man inte snöa in på det.

Ett exempel är frukostvanor som har en tendens att bli alldeles för monoton. Har man en favoritgröt som man vet magen blir glad av, så äter man den varje morgon för att vara snäll mot sig själv =). Det går ju att variera med olika flingor och gryn och tillbehör isåfall.

Jag vet att när jag äter nåt jag inte bör äta som mjölkprodukter så kommer reaktionen ganska precis inom 3-4 dagar, när magen rensar ut ;o) Det är inte så farligt och ibland väljer jag ju såklart att TA den belastningen. Att äta en glass eller liknande, eller ost och så gottar jag mig åt det ordentligt nån dag eller två. Sen kommer det finnar på speciella ställen i ansiktet vanligtvis.

Leverns celler tar ca 6 veckor på sig att bytas ut. Och sådär fortsätter det!

Nu efter jul märker man att kroppen har en del extra arbete att ta itu med, som tar sig uttryck på både det ena och andra sättet. Men det är som det ska, nu kommer vårtider som är utrensningstider ;o)

Må gott

RSS 2.0