Länk till Mufflans söndag

Minusgrader och frost inatt dock, så det var 0 grader fortfarande vid halv 8 och fick ta bort ett islock på vattnet i hinken ;o). Men steg ju snabbt

Tack för dessa bilder från igår! Jag glömmer kameran ideligen.... =D
men ibland har man tur och får får på bild ändå ;o)

Imorse var det full fart ut med ett tjut igen, de har väl stått och drömt hela natten om att bli utsläppta igen ;o)

Men än får de gå in och äta på natten, annars blir de för hungriga :-)

http://www.eharstrom.blogspot.se/2012/04/gardagen-var-sa-harlig-solig-lang-och.html


Synkning av hjärnhalvorna

”Den tredimensionellt medvetna jordiska människan använder för närvarande till stor del den logiska, analytiska, vänstra hjärnhalvan, men den högra, kreativa endast i mindre omfattning. Detta bidrar bland annat till den belastningstendens av det sympatiska nervsystemet, som är grunden till all stress och inre oro. Stress och oro är i sin tur bidragande orsak till psykiska, känslomässiga och organiska funktionsstörningar. För att nå ett högre medvetande och leva i harmoni med världsalltet, måste människan synkronisera den kreativa högra hjärnhalvan med den vänstra logiska.”
(ALEXANDER J. MARKUS i boken ”Kvanthumanism”)


”Genom synkronisering av våra hjärnhalvor kan vi skapa en konstant kommunikation mellan själen (det primära, ursprungsmedvetandet) och sinnet (det sekundära, form- och materierelaterade medvetandet). Genom denna process utvecklas förmågan att uppfatta livet som det är och inte som vi tror att det är.”
(ALEXANDER J. MARKUS i boken ”Kvanthumanism”)


Det behövs alternativa nyhetskanaler för att få en så bred bild som möjligt, mainstream... är ju just mainstream

artiklar och en blogg med egna erfarenheter

citat: från en ung tjej

”dricker du alkohol? För skakningarna kan försvinna med hjälp av det, i alla fall för stunden.” Alltså nästintill ordinerade min läkare mig till att dricka alkohol! Blev vidareskickad till ungdomsmottagningen

 

Gardasil – Allvarliga biverkningar efter vaccination mot livmoderhalscancer

Published by Jin83 on 2012-04-23 (27 reads) Gardasil – Allvarliga biverkningar efter vaccination mot livmoderhalscancer

Skakningar och svimningar, det är Jaquelines vardag efter att hon vaccinerade sig mot livmoderhalscancer. Hör henne berätta om hur vaccineringen förändrade hennes liv och de ansvariga förklara varför det är smällar man får ta. Nu ska en hel generation massvaccineras med samma preparat – men risken för allvarliga biverkningar talas det tyst om, även om de är kända.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på newsvoice.se

Läs mer om Gardasil och biverkningar

Läs mer på Jaquelines blogg

P3 ringde nyss förresten, dom ska göra ett radioprogram gällande Gardasil-vaccinet, är JÄTTEGLAD för att dom uppmärksammat detta! Programmet kommer sändas om ca 2 veckor, ger mer info när jag vet exakt tid osv! :)


24 Feb

Som sagt fick jag mina skakningar efter sprutan. Men eftersom jag inte visste att det var en biverkning så har jag skickats runt till flera olika läkare. Första gången var när jag var på vårdcentralen, då fick jag träffa en läkare som undersökte mig lite snabbt och ställde lite frågor så som ”dricker du alkohol? För skakningarna kan försvinna med hjälp av det, i alla fall för stunden.” Alltså nästintill ordinerade min läkare mig till att dricka alkohol!

Blev vidareskickad till ungdomsmottagningen där de fortsatte med undersökningar och då trodde de att mina problem berodde pga. att jag åt och drack för dåligt (trots att jag åt och drack precis som jag skulle) Men jag testade att äta och dricka ÄNNU mer för att det då uppenbarligen var ”svaret” på mina problem, men det hjälpte inte heller. Gick även hos en sjukgymnast, vilket hjälpte för stunden men inte hade någon större effekt i längden.

Blev sedan vidareskickad till vårt sjukhus där vi gjorde ögonundersökningar (pga. att jag lider av migrän vilket tydligen kunde vara en koppling till skakningarna) men där visade det sig att det inte var några fel på det heller.

Efter någon månad fick jag åka tillbaka sjukhuset och då kom jag FÖR FÖRSTA gången till en bra läkare (minns dock inte hans namn) men det var han som sade att det kunde vara vaccinet som framkallat dessa skakningar. Min läkare hade tydligen mött flera tjejer som fått samma problem). Men eftersom han ville vara säker så skickades jag in på Magnetröntgen för att kolla så att jag inte hade sjukdomen Tremor (som skapar ofrivilliga skakningar i bla. händer). MR undersökningen gjordes och inget var fel på min hjärna heller. Så alltså var det vaccinet som gett mig dessa skakningar.

 

Idag stressade jag väldigt mycket på morgonen pga. att jag försov mig och då skakade hela kroppen kändes det som, det var verkligen jätteobehagligt. Får endast så extremt när jag stressat, gjort en större kraftansträngning eller inte hunnit äta ordentligt.

Nu vet ni lite mer, kom gärna med frågor!

 

Arkiv

Kategorier

Gardasil 2

23 Feb

Märkt att mitt inlägg om Gardasil-vaccinet fått mycket uppmärksamhet, vilket var precis vad jag ville, eftersom jag vill att de som funderar på att ta sprutan skall få den informationen jag aldrig fick!

Vill ni veta mer om Gardasil samt hur vaccinet påverkat mig?

 

Gardasil raseri

19 Feb

Oh herregud, nu kan jag inte hålla tyst längre… För ca 2 år sedan vaccinerade jag mig mot livmoderhalscancer (trodde jag) efter detta har mitt liv blivit avsevärt sämre. Vissa dagar är det pin och plåga för min del och jag vet även andra som fått samma biverkningar. Satt  nyss och läste runt lite på internet om Gardasil och hittade denna artikeln – Här står det bland annat sådant som jag INTE fick reda på innan jag vaccinerade mig, för då var vaccinet ”så himla bra och ALLA borde ta det”.

- Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

Eller bra att man får reda på tillexempel detta

- Fram till den 14 november 2011 hade databasen för vaccinskador VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) erhållit nästan 23 000 biverkningsrapporter varav 103 dödsfall till följd av Gardasil. Det handlar till stor del om unga tonårstjejer som fått sina liv förstörda. (och nu är jag en utav dem)

- Det inte finns några som helst bevis på att vaccinet skyddar mot cancer, eftersom man inte gjort några långtidsstudier.

- När vaccinet testades användes aluminium som placebo. Aluminium är inflammationsframkallande och förstör blodhjärnbarriären så att gifter kan tränga igenom och skada hjärnan. På detta sätt föreföll vaccinet säkert eftersom vaccingruppen inte uppvisade signifikant mera biverkningar än placebogruppen.

Den biverkningen jag fått utav gardasil-vaccinet är att jag har skakningar i händer, ben och fötter. Alltså skakar mina händer konstant mer eller mindre och går knappt att kontrollerna när jag varit ansträngd eller när jag är hungrig. Men ben och fötter skakar så fort jag står stilla eller har på min klackskor, och detta går inte att kontrollera över huvud taget. Händerna har jag lärt mig kontrollera korta stunder men aldrig i flera minuter – har dessutom fått betablockerare (som egentligen är  hjärtmedicin plus att de ges till kvinnor som fått sammandragningar förtidigt i graviditeten) utskrivit till mig pga. av skakningarna, dessa hjälper som tur är om det går överstyr. DOCK vill jag inte äta hjärtmediciner när det inte är ngt fel på mitt hjärta, plus att jag inte är gravid?!

Jag har nu (tyck vad ni vill) avrått mina vänner till att ta vaccinet, visst det KAN hjälpa och alla får INTE biverkningar/eller dö men om man får biverkningarna är det livsförändrade och jag LOVAR det är inget man vill leva med. Hade jag fått välja en gång till hade jag inte tagit det.

LÄS GÄRNA VIDARE UNDER KATEGORIN ”GARDASIL”.


kan inte låta bli .....göra ett inlägg... om fotbollsspelare ;o)

missade anton hysen på lets dance igår ;o) men såg reprisen nu ;-P
rekommenderas =D  hihi vilken fotbollsspelare! annat än ranelid ;o)
www.tv4play.se
Anton Hysén och Sigrid Bernson dansar en samba i Let’s dance 2012.

Drömmer, snart så, grönt gräs och syrener
och på torsdag är det dags för en hundvecka igen, då kommer min särbokille ;o)

Sagt och sånt

Tankar man en bil med fel bränsle och den sen får fel i systemet, vet alla direkt varför det blev så. Bensin i en dieselbil, nä.

Vad tankar vi oss själva med, och är det konstigt att vi inte är helt friska?

Skrivet av sannaehdin:

Socker är gift

************************

Har just fått en väldigt intressant artikel om sköldkörteln och en massa annat.

Lägger ut några citat ur den. Naturmedicin & Hälsa.

Jag var bl.a. väldigt gammal när jag började få kläm på vad menscykeln är och hur den ska fungera... Typ så gammal att jag vågar inte avslöja det ;o) 21 dagar, vadå?

Pö om pö har jag fått fler och fler pusselbitar.

Och den senaste kom i veckan =)

"Om en kvinna har en menscykel som är längre än 28 dgr så är kvinnans progesteron för lågt i förhållande till östrogen."

...aha... jag trodde det var normalt när jag var yngre ;o)

"Med tanke på dagens allt högre östrogenhalter, så kan östrogenhalten ligga markant högre. En oroväckande utveckling är naturens ökade östrogenhalter.

I forskning påvisas att ökat östrogen bidrar till allt fler arter påverkas, genom att det exempelvis föds större större andel honor.

Förr i tiden lades slam ut på våra åkrar. I det slammet fanns xenoöstrogener från t ex kadmium. Xenoöstrogener innebär ökad mängd östrogener, vilket innebär en minskad andel progesteron."

******************

Fluor, kadmium och dess inverkan på sköldkörteln

Ett litet barn kan bli dödsjukt och avlida av nervskador från det fluor som finns i endast en 1/2 tandkrämstub. Fluor tillhör gaser, med atomnummer 9. Gasen är mycket giftig.

Bromider, fluor och klor kan slåss om platsen i sköldkörtelns hormon. Enkelt förklarat så tar fluor och klor över den plats som jodet ska ha, vilket innebär att T3-hormonet innehåller 3 kloratomer, istället för 3 jodatomer. Kroppen märker inte skillnad på detta och använder det som ett T3-hormon med med följd att det inte är verksamt i cellen.Vara en del av en stam

Kärnfamiljen i det moderna samhället är verkligen hopkrympt. Människor längtar efter och behöver det nära stöd som en familj kan ge. Det är svårt att inte se med saknad och vemod, eller till och med med direkt avund, på ”utökade familjer” i andra kulturer. I södra Arizona, där jag bor, verkar den spansktalande befolkningen ligga långt före oss andra när det gäller att tillgodose det här behovet. Det finns till exempel inga spansktalande på ålderdomshemmen här. Det är på ålderdomshem vi placerar våra gamla när vi inte längre vill ta hand om dem. I spansktalande familjer förblir äldre människor uppskattade familjemedlemmar och bor kvar hemma även när de blir gamla och svaga.

En sjuksköterska på universitetssjukhuset i Arizona som deltog i en av mina kurser berättade att hon hade arbetat i många år på en intensivvårdsavdelning för barn. Under sin tid där hade hon sett tolv barn återhämta sig mirakulöst från till synes livshotande skallskador. De hade råkat ut för cykel- eller motorcykelolyckor, fallit i djup koma, haft helt utplanade EEG-kurvor (hjärnvågskurvor) och blivit dödförklarade av läkarna. Transplantationsteamet slog sina lovar omkring dem och bara väntade på att få ta njurar och hjärta. Hon hade sett tolv barn i det här extrema tillståndet komma tillbaka till fullt medvetande och liv, till läkarnas stora förvåning och transplantationskirurgernas illa dolda besvikelse. Hon hade lagt märke till att alla de här barnen kom från spansktalande familjer. Hon uttryckte det så här: ”Jag har aldrig sett ett anglosaxiskt barn återhämta sig från en sådan skada. Och vet du var skillnaden ligger? När ett spanskt barn ligger i koma på det här sättet sitter hela släkten runt sängen dag och natt och pratar med barnet, ber för det och älskar det. De anglosaxiska barnen låg där alldeles själva, medvetslösa barn i sängar på intensivvården, alldeles ensamma.”

Det är inte meningen att vi ska vara ensamma. Meningen är att vi ska vara en del av en större familj, av en grupp, av en stam. Nöj dig inte med kärnfamiljen. Utöka den!”

(ANDREW WEIL i boken ”Naturlig hälsa – alternativ medicin”)Hopkrympta familjer ? ;o) olika sätt att se på saker

”En vän till mig som är antropolog höll en gång ett delmoment i en kurs om de nordamerikanska indianernas samhällsliv vid Harvard. En av kursdeltagarna var indian, en ung man. Min vän hänvisade upprepade gånger till indianernas ”utökade familjer” när han talade om den sociala organisationen. Till slut avbröt indianen honom under lektionen och sade: ”Ursäkta, men vi har inte utökade familjer. Vi har familjer. Det är ni som har hopkrympta familjer.”


(ANDREW WEIL i boken ”Naturlig hälsa – alternativ medicin”)

Miljö och klimat bluffen

De kan hitta på ursäkter hur mycket de vill för att höja bensinpriset, för lite olja eller få människor att tänka miljövänligt... men det är bara bluff.
De som styr är själva de största klimat bovarna, det vet ju alla, på nåt plan (just det, på många plan ...;)

Sanna Ehdin fortsätter:

Easter Sunday – Chemtrailday


"

Chemtrails finns och det pågår systematisk luftförorening utan vår vetskap. Det är sanktionerat på hög ort antaglingen. Militärplan som "levererar paketet", samma amerikanska flygvapen som släppte Napalm över Vietnam släpper nu gifter över sin egen befolkning. Metallerna barium och aluminium, virus, bakterier, nanopartiklar, plast etc visar analyser.

Man vill inte tro att det är sant, men det är det. Förnekelse är varken klädsamt eller hjälpsamt. Det hjälper inte att de kallar det "Geoengineeringen och växthuseffektens namn" – det är avancerad luftförorening med allvarliga hälso- och naturkonsekvenser.

Många blir oroliga och undrar vad de ska göra. Det bästa är att börja tala om det och öppna ögonen för andra. Vi måste få det i sving, precis som medvetenheten om HIV när det kom. När en procent av befolkningen vet om nåt så vet ALLA om det så tala om det.

Visa bilder, peka på himlen etc. Berätta vad som är i det och så måste föreningar bildas eller om narturskyddsföreningen och andra kan samarbeta för detta. Rosa bandet är ett skämt sett i detta perspektiv… Det håvar in pengar till läkemedelsindustristyrd forskning när vad vi behöver är förebyggande friskvård, hälsosam mat, sunda kosttillskott och att bli av med Chemtrails

Men viktigt att tänka positivt och affirmera en positiv och hälsosam jord och framtid varje dag - det är viktigt. Att fastna i rädsla och oro hjälper ingen.

Nu talar jag om det med alla. Har fått nog efter påskhelgens bombardemang… Detta är den nya HIV, med skillnaden att nu andas vi alla in det… Så tala om för barnens och framtidens skull!

Stick inte huvet i sanden! Du ska kunna se dina barn och barnbarn i ögonen sen! Snälla skriv på mot chemtrails här! "

 
När mufflis blir riktigt trött

ligger hon ofta så här utslagen ;o)


Spegelvända "parhästar"

Annars är de ju som parhästar allihop:


Spegelvända, men synkade ;o) både ben och öronspelet!

och sen mat:


Alla tre:

Dagens omslagskille!

ännu en bakifrån, med tjejen som här är en hare... hihiHon ska va med, men jag undrar om hon tycker de är lite läskiga eller bara lajbans?
(dvs när de är på detta humör ;o)inte spegelvända, men synkade ändå ;o) ben och öron =)skitiga som vanligt

Dagens omslagskille

inte alltid lätt att fånga dem framifrån, men detta duger också hihi


Because special, paraderar gärna på bakbenen.

Här en tagning där han just landat från ett fyrfotahopp språng, Because special2och mera festligtTrollrik ser beskedlig ut här, men det gör han när Because sätter igång, sen blir det Trolls tur. Vi tar han i nästa inlägg ;o) Stå på bakbenen är dock inte hans grej, men han kan också flyga =)

"Just cause you've got roots, doesn't mean you can't have wings" =) Jill JohnsonUppföljning på Sanna Ehdins inlägg

Det kommer ny blogg snart om Chemtrails… Det har väckt ett enormt intresse och gensvar på FB och här med 6 000 besök på denna sida igår och snart 7 000 besök här idag.

Denna säger allt


Sanna Ehdin: Vad och varför sprayar de? Vad är det för ledare vi accepterar!!!

Och här finns den som en längre variant med mer info om vad som är på gång - utanför vår vetskap.

Dags att bli medveten om vad som händer!!!

Vad och varför sprayar de?

Överförd av den 23 mar 2012

Del 1 av 2.

Hela Sverige förgiftas just nu. Ren luft är snart ett minne blott. Fåglar, fisk och insekter dör, människor blir allt sjukare.
Skriv på protestlistan mot det som sker nu:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?chemtrail2012
(glöm inte att bekräfta din på skrift i det efterföljande mail du sedan får)

Chemtrails , försurning, strålning, sjukdomar, haarp, lois, eiscat, lofar , sjukdomar, morgellons, mykoplasma , geoengineering, dold agenda

 

 

"Detta i kombination med skynet (program för artificiel intelligens) och anz113 (hemligt läkemedel för ökad intelligens som bara kommer att ges till den amerikanska armen) kommer att bli undergången för oss alla. Fyi så kallas tydligen paraplyorganisationen som håller ihop alla dessa projekt ironiskt nog för "umbrella". hoppas verkligen att någon sätter stopp för detta!

pessunge 6 timmar sedan"

Specialflygen syns inte på radarn.


Kategori:

Nyheter och politik

Glad påsk-fullmåne!


Det var en ovanligt klar och vacker fullmåne här! Jag njuter av det och stjärnklar himmel. Tog denna bild vid halvtolv igårkväll och tyvärr går det en chemtrail precis då… Fast bilden blev lite speciellt vacker ändå.

 

De har kört mkt chemtrail hela påskhelgen här. Det är plan som släpper ut långa molnsläp med okänt material… kemikalier eller vad det är. Det ligger kvar länge på himlen och bildar som suddiga avlånga moln. Sedan 9.11 så får man göra experiment på människor utan att ansöka om tillstånd för det, om syftet är att bekämpa terrorism. Ingen säger nåt om vem som sprider, vad de sprider och syftet är… Det blir intressant att se om nån tar ansvar för det, det är dags att börja protestera ordentligt mot det!


Bra om ni kan väcka upp folk till detta – folkopinion är det enda som hjälper. Se bara hur en av "slime" tillverkarna gick i konkurs efter de massiva protesterna som startades av kocken Jamie Olivier. Så bli inte rädda för vi kan skydda oss, men vi måste börja se och agera nu!

 

Det kan vara barium, en silvervit metall som produceras av industrin och används av olje-och gasindustrin för att borra i marken, och de finns även i färg, glas och gummi. Man vet inte långtidseffekterna av att andas in små mängder barium, men höga doser ger svårigheter att andas, ökat blodtryck, ändring av hjärtrytm, irriterad mage, svullnad av hjärnan, muskelsvaghet, skador till levern, njurar, hjärta och mjälte. - perfekt om man vill göra folk sjuka med diffusa symtom så de knaprar symtomlindrare i mängder…


Det här förekommer i alla NATO-länder och det är också visat att militären försöker finna sätt att styra och kontrollera vårt väder genom att spruta ut olika kemiska föreningar, och ”It is believed that barium salt, polymer fibers and other chemicals, in the atmosphere are the physical irritants that are either directly or indirectly responsible, for the recent epidemic increase in cases of nose bleed, asthma, allergies, pneumonia, upper respiratory symptoms and a noticeable increase in arthritis symptoms, recently reported nationwide."

 

Hör på FB nu att det är mycket chemtrails i Sverige också, och hur kan regeringen acceptera att de släpper ut sånt över landets luftrum? Varför tar ingen upp det, granskar och ifrågasätter…


Undrar vad våra barn ska säga om att vi teg och inte gjorde nåt… Vi måste göra nåt för deras skull, annars blir det inga barn vidare. Här är en bra kort infofilm om Chemtrails.

 

Media - varför sover ni? Vi skulle alla ta massa bilder på det och bombardera tidningar och TV med det!


Många avfärdar detta som "konspirationsteori". Men konspiration är ett populärt ord för att avfärda det man inte vill ta tag i eller se på… Faktum är att jag trodde folk överdrev och var fanatiska när jag hörde det först. Tog ett tag innan jag kunde acceptera att finns, men det är ju bara att se upp på himlen här - sker mkt ofta i vissa perioder o nästan inget alls andra. Men nu kör de mkt på natten så de vet att vi vet…


Men det finns även en depopulationsplan - för planeten behöver inte mer folk som bara förökar sig så de som sitter på makten vill ha färre av oss. Maskinerna kan ju göra jobbet o färre munnar att mätta. Filmen Thrive tar upp precis varför - och vad vi kan göra - du kan se den gratis o den finns på tio språk: hämta här!

 

Sorry, det blev ju lite tung info en påsksöndag… Men en sak ledde till en annan och när jag såg denna vid fullmånen innan midnatt, kände jag att nu är det nog! De förbjuder de ena efter det andra säkra och verksamma hälsotillskotten – och tillåter att det sprayas gifter från luften… Vad är det för ledare vi accepterar?

2012 is all about separating illusion from truth – and acting on it! ♥


Påsktema: Genial blombukett fick ett andra liv som påsk-ris med magiska lila pinnar!

Fick ju en blombukett för ett tag sen med bl.a. lila pinnar i, skrev jag då:


Det visade sig vara perfekt tajming. För istället för att slänga buketten började de lila pinnarna slå ut innan påsk!
Rensade bort lite vissnade blommor och kvar blev en ny klädsel:

;o)Mera Muffilm

Veckans Muffmovie

Mufflisas Matrna  :-P

Det är ju så populärt nu i tv med matprogram...

Mufflisa2

Trollrik så söt, när han "läppar" på Mufflis örsnibb, och hon märker inte ens ;o) 32 sek. in i filmen

Nästa avsnitt kommer visa förberedelserna.Ge akt på hur, var, varför och med vem de blir utlösta

Utvecklingen av alternativa och komplementära behandlingsmetoder (för att återbalansera energiflöden och kommunikation mellan rna/dna t ex) är inte i sig ett självändamål. De är språngbrädor till insikten att vi kan använda vårt medvetande för att hela oss själva. (Att identifiera sig med en polaritet)

**************************************

För att bli frisk måste man låta bli att undertrycka sina känslor och förnimmelser och i stället ge akt på hur, var, varför och med vem de blir utlösta. Alla känslor, positiva och negativa, särskilt mycket starka hatkänslor och tvångsmässiga begär, är tillförlitliga spår till det förflutna. Dessa spår måste man följa för att kunna identifiera orsakerna och upplösa tvången och plågorna. Känslor av hat, vrede, ångest, förtvivlan, sorg, utmattning och resignation signalerar plåga; alla dessa förnimmelser ur det förflutna finns med i vår fruktan. Den latenta destruktiva kraften hos en människa motsvarar de primära kränkningarna.”

”Primärterapi är en total konfrontation med det förflutna och därför mödosam. Beslutet att våga sig på uppgörelsen, ”kosta vad det kosta vill”, är ett grundvillkor, eftersom sannolikheten för att man måste befatta sig med förfärliga händelser är mycket stor. Trots detta är terapin uppbyggande.

Att börja terapin med lämplig ledsagare kan liknas vid en god förlossningshjälp. Det kan bara ges av någon som vill att barnet ska födas. Kan man inte finna denne Någon blir det nödvändigt att i sig själv bygga upp terapeuten. Att detta är möjligt har bevisats av de människor som modigt vågat försöket och som haft framgång."

(J. KONRAD STETTBACHER i boken ”Om lidandet ska ha en mening”)


Det omedvetna obehaget

När du väl kan, vågar och VILL möta ditt förflutna börjar det omedvetna obehaget inom dig bit för bit att lösas upp / Ruben

http://rubenshalsa.se/

Fin artikel om KS, på häst, och kattyoga ;o)

http://hästutvecklare.se/2012/04/kraniosakral-terapi/

 

(kopiera och klistra in i fönstret själv, jag kan inte länka)


"...genom att komma igenom lager av kompensationssnedheter hittades sedan Berliz hasskada."

"Kraniosakralterapins effekter har beskrivits som ”ett yogapass utan att du behöver göra rörelserna”. Precis som yogan verkar kraniosakralterapi djupt i kroppen och på bindväven runt alla muskler, organ och leder.""Precis innan spänningarna släpper kan de förvärras och det protesterade Berliz mot, men så fort det började släppa stod hon helt i ro, gäspade eller suckade högt."


RSS 2.0