Ridning

 
En sån där bild som alla till häst verkar lägga ut nån gång ibland, nu har jag också tagit en sån ;) Med min längsta trotjänare Because.
 
Tror det är tredje ridturen för i år med herr BC, så det gäller att passa på då. Har ju ingen sån här bild på honom förut heller.
 
Idag var han i fin form för att vara honom :) dvs rejält otränad, liksom matte, men inga bekymmer att ta sig fram med mig på ryggen, utan sadel. Härligt att få trava några sträckor och känna att det funkade! Vi orkade väl ungefär lika långt, haha, som vanligt är vi synkade =) Sämre kan vi må, båda två.
 
 
Nöjdaste killen som fick göra fikapaus, sen när vi fortsatte tillbaka mot stallet gick det trögt, utan ryttare då. "Inte hem, inte hem, vill vara kvar ute på tur! Kan vi inte stanna här, och här och här????!!!!"
 
Trivdes också.
 
 

Siameserna

 
Inför dagens ridtur! Inte ofta men ibland måste man passa på. Och glada nöjda hästar!
 
 
 
hm
 
 

Dagens agility

 

Fjärilsmönster

De här fjärilarna har följt med i utvecklingen, i början placerades de i små komplicerade mönster på köksgolvet mestadels och lite här och var. Numera delar de på sig, och har blivit strategiskt? utsatta i dörrposter. Försöker komma på en gemensam nämnare för grindvaktarna. Hm, tråkigt när mamma går in i sovrummet, kanske måste sova då? Nä, när mamma går på toa, är jättejättetråkigt, dit ska hon inte heller. Och in till pappas kontor är inte nån höjdare om nån går och sätter sig där, tråkigt tråkigt?
 

En egen värld med höstfärger

En egen värld

Häst utan huvud men med vita öron bara


Because får så fin mörkrödbrun färg =)

 
 
 
 

Hösthästfärger

 
Försöker fånga de fina höst-häst-färgerna med mobilen, går sådär. Hästarna har så fina höstfärger
 

RSS 2.0