Fluor sänker IQ enligt Harvardstudie, och förkalkar tallkottkörteln

"Fluor finns i kranvattnet här i Sverige, i tandkräm, tuggummin, munvatten och flera andra hushållsprodukter som används flitigt. Nu kanske ni som vet med er använder mycket fluorprodukter bör tänka om."
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1733
 
 
University of Surrey i England genomförde en studie 1997, där resultatet visade att den mjuka vävnaden i en vuxen människas tallkottkörtel innehåller mer fluor än någon annan mjuk vävnad i den mänskliga kroppen. Faktum är att nivåerna av fluor som återfanns i tallkottkörteln var tillräckliga höga för att hämma våra livsnödvändiga enzymer.
 
Ett annat samband visar på vikten att använda ofluorerad tandkräm, inte bara för sköldkörtelns skull (eftersom flour och klor tar platsen från jod i sköldkörtelproduktionen) utan även för att det finns ett samband mellan fluorintag och tallkottförkalkning. Numera finns många studier som visar att tallkottkörteln är det primära målet för fluorets ackumulering i kroppen. Kort sagt, så lagras flour i tallkottkörteln och försämrar dess funktion i och med den förkalkning som uppstår. Tallkottkörteln har liknats med vårt kroppsliga själscentra och det är ifrån denna lilla körtel som våra tankar till stor del skapas. Fluor gör alltså inte bara att sköldkörteln hamnar i obalans, utan även att vår sömn och våra tankar störs.
mera: http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=2701&print=1
 
Gammalt inlägg på min blogg från nov 2008:
Fluor - ett gift
 
Längesen jag skrev nåt om fluoret alltså, men sen jag helt slutade fuska med fluor för 4-5 år sen har mina tandläkarkostnader varit obefintliga. Jag fuskade ibland innan dess och drygade ut med vanlig fluortandkräm för att den utan fluor på hälsokosten är ju "dyrare", men det har jag tjänat på. Som jag nämnt har jag dock istället lagt pengarna på MSM ;-B 
 
(tidigare inlägg om detta: http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/rena-vita-tander.html) och (http://becausetrollrik.blogg.se/2010/november/stralande-forskningsdag-tandundersokning.html)    

Kommentarer
Postat av: Anders

tips ! http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html

Svar: Tack, jättebra tips, skrev kommentar
Ingela

2012-11-05 @ 13:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0