Titta uppåt, så här såg det ut i fredags från 4 på morgon till em.....

Till vilken nytta kan man undra; på morgonen kl.4 var himlen blå. Sen hände det saker. Sent på kvällen och som nu tidigt på morgonen flyger planen lågt så de mullrar som åskan, och lämnar... ja, föroreningar efter sig.

Det som de släppte ut på kvällen och morgonen formade sig och spridde ut sig som trianglar. Hann inte fota planet men slöjan som blev efteråt. Var uppe och ute tidigt med bilen igår morse.

Här skulle jag nog nästan behövt rita in pilar men har inget redigeringsprogram =)

Syns desto tydligare på dagbilderna där jag var snabbare. Har svårt att tro att det är så mycket trafik på ett och samma ställe samtidigt, är det verkligen möjligt att det ska vara nödvändigt, i normala fall....









Senare på dagen vill de väl inte störa den vakna befolkningen lika mycket så då flyger de högt högt så att de inte hörs, och tittar man inte uppåt märker man ju inget. Men då var inte himlen lika blå längre, och det berodde INTE på vanliga moln. (De kom senare) Nu var himlen vit av streck, planen flög och spydde ut dubbla strängar som låg kvar i flera timmar och sakta färgade himlen vit.

Jag kunde se 3 plan inom loppet av några minuter som åkte kors och tvärs, har försökt få bilderna så tydliga som möjligt. 3 plan var alldeles färska och så var det spår av de som flugit hela förmiddan.



Två flygplan i bredd här, nere till vänster är det andra strecket, bakom träden.


Här är de tre nya i bredd högt uppe. Det tredje uppe i högra hörnet. De som inte är lika nykörda har breddat ut sig lite mer på tvärsen.



Inte så mycket blå himmel kvar.




Högt upp är de. Det här är kl. 12 ca på dan. De måste skynda sig att köra klart över landet innan störtåskskurarna på eftermiddagen vällde in och "tvättade ren" himlen på alla streck, och sköljde ner skiten på marken istället. Inför den fina helgen då alla ska vara ute och njuta och jobba hemma ...



intressant må jag säga

Idag lördag har jag sett "bara vanliga" flygplan, dvs de som inte lämnar streck efter sig ....

Uppföljning på Sanna Ehdins inlägg

Miljö och klimat bluffen

Sanna Ehdin: Vad och varför sprayar de? Vad är det för ledare vi accepterar!!!

"Man vill inte tro att det är sant, men det är det. Förnekelse är varken klädsamt eller hjälpsamt. Det hjälper inte att de kallar det "Geoengineeringen och växthuseffektens namn" – det är avancerad luftförorening med allvarliga hälso- och naturkonsekvenser.

Många blir oroliga och undrar vad de ska göra. Det bästa är att börja tala om det och öppna ögonen för andra. Vi måste få det i sving, precis som medvetenheten om HIV när det kom. När en procent av befolkningen vet om nåt så vet ALLA om det så tala om det.

Visa bilder, peka på himlen etc. Berätta vad som är i det och så måste föreningar bildas eller om narturskyddsföreningen och andra kan samarbeta för detta. Rosa bandet är ett skämt sett i detta perspektiv… Det håvar in pengar till läkemedelsindustristyrd forskning när vad vi behöver är förebyggande friskvård, hälsosam mat, sunda kosttillskott och att bli av med Chemtrails

Men viktigt att tänka positivt och affirmera en positiv och hälsosam jord och framtid varje dag - det är viktigt. Att fastna i rädsla och oro hjälper ingen.

Nu talar jag om det med alla. Har fått nog efter påskhelgens bombardemang… Detta är den nya HIV, med skillnaden att nu andas vi alla in det… Så tala om för barnens och framtidens skull!

Stick inte huvet i sanden! Du ska kunna se dina barn och barnbarn i ögonen sen! "




Kommentarer
Postat av: Camilla Berndtson

Hej!



Jag har alltid älskat att titta på molnen men har under lång tid märkt att det är konstiga moln som inte fanns förr. Det är ofta långa breda fält ,ibland går de i kors och tvärs och täcker en stor del av himlen. Hur kan man få veta mer? Jag mailade NSF men de sa att det inte finns vetenskapliga bevis. Var an man finna vettig info om detta? Kram till dig Ingela! Camilla

2012-05-27 @ 00:58:41
Postat av: Ingela

Ja, det skulle vara intressant bara att veta vilka plan som flyger, varifrån de kommer och av vilken anledning. Helt bevisligen flyger de och det är inte för att de ska till vår flygplats, och att det är så mycket trafik i luftrummet över vår "metropol" ;o) hm, att de flyger är ju redan uppenbart och behövs ju inte betvivlas, men som sagt varifrån kommer allt.... Kramkram

2012-05-27 @ 21:50:15
Postat av: protestlista

Chemtrails verkar förekomma i Sverige också. Varför och vilka som ligger bakom vet jag inte.



På sajten "Bakom kulisserna" finns flera artiklar om dessa chemtrails: http://www.nyapolitiken.biz/chemtrail/chemtrail_index.html



Det är i högsta grad oroande denna utveckling.



Skrivet av Rolf Löfgren den 08 april, 2012 kl. 22:00 #



Detta är ju inte klokt!!! Finns det någonstans någon protestlista man kan skriva under?



Skrivet av Catharine Smith den 08 april, 2012 kl. 22:00 #



Här är protestlistan.Skriv på!http://www.namninsamling.com/site/get.asp?chemtrail2012

2012-05-27 @ 22:08:39
Postat av: Anonym

Bilden ovan togs halvsju en morgon här i öknen och visar hur det ser ut när de redan sprayat mkt och även flera plan kör på himlen… Men vad är det som sprayas? Kemikalier som metallerna barium och aluminium, plast och olika patogener sannolikt. Se korta infofilmen nedan och en med svensk röst nedan som berättar vad det är.



Och här finns den som en längre variant med mer info om vad som är på gång - utanför vår vetskap.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0