Miljö och klimat bluffen

De kan hitta på ursäkter hur mycket de vill för att höja bensinpriset, för lite olja eller få människor att tänka miljövänligt... men det är bara bluff.
De som styr är själva de största klimat bovarna, det vet ju alla, på nåt plan (just det, på många plan ...;)

Sanna Ehdin fortsätter:

Easter Sunday – Chemtrailday


"

Chemtrails finns och det pågår systematisk luftförorening utan vår vetskap. Det är sanktionerat på hög ort antaglingen. Militärplan som "levererar paketet", samma amerikanska flygvapen som släppte Napalm över Vietnam släpper nu gifter över sin egen befolkning. Metallerna barium och aluminium, virus, bakterier, nanopartiklar, plast etc visar analyser.

Man vill inte tro att det är sant, men det är det. Förnekelse är varken klädsamt eller hjälpsamt. Det hjälper inte att de kallar det "Geoengineeringen och växthuseffektens namn" – det är avancerad luftförorening med allvarliga hälso- och naturkonsekvenser.

Många blir oroliga och undrar vad de ska göra. Det bästa är att börja tala om det och öppna ögonen för andra. Vi måste få det i sving, precis som medvetenheten om HIV när det kom. När en procent av befolkningen vet om nåt så vet ALLA om det så tala om det.

Visa bilder, peka på himlen etc. Berätta vad som är i det och så måste föreningar bildas eller om narturskyddsföreningen och andra kan samarbeta för detta. Rosa bandet är ett skämt sett i detta perspektiv… Det håvar in pengar till läkemedelsindustristyrd forskning när vad vi behöver är förebyggande friskvård, hälsosam mat, sunda kosttillskott och att bli av med Chemtrails

Men viktigt att tänka positivt och affirmera en positiv och hälsosam jord och framtid varje dag - det är viktigt. Att fastna i rädsla och oro hjälper ingen.

Nu talar jag om det med alla. Har fått nog efter påskhelgens bombardemang… Detta är den nya HIV, med skillnaden att nu andas vi alla in det… Så tala om för barnens och framtidens skull!

Stick inte huvet i sanden! Du ska kunna se dina barn och barnbarn i ögonen sen! Snälla skriv på mot chemtrails här! "

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0