Dags för bild igen, uppsittning...

Två skitiga....Salvador Dali häftig bild"För att bli upplyst kan man inte bara se den ljusa sidan, man måste även titta på den mörka." Löd ett citat till den här tavlan, fritt översatt.


Info från hälsoträff

Jag var på en hälsoträff i söndags och fick bland annat höra från en man som berättade om sin svåger. Svågern hade fått diagnos levercancer, och hade 5 knölar som inte gick att behandla eller operera bort. Kört alltså, med andra ord. Det var några år sen.
Då fick de till sig att pröva med att samla björksav på våren och dricka. Under den vecka som detta rinner till hamstrade de för ett år framåt. Vad har man att förlora på att testa?

Resultat? Jo, han blev bättre! Och på senaste kontrollen i Umeå i år hade 4 knölar försvunnit! Och den femte var på väg att skrumpna bort. Läkarna är såklart fundersamma. Han har berättat om sina experiment med saven.
 De gör ju tjänstefel i att säga att det är björksavens förtjänst, men naturligtvis avrådde de honom ju inte från att dricka utan att fortsätta med det han "tror på".

Nyttigt för alla, men man behöver knappast dricka såna mängder per dag som han gör, han har nog en hel frysbox bara för björksav, en årsförbrukning.

Nästa intressanta grej var om en läkare som sa att han tänkte INTE ta nåt vaccin. Han hade tagit ifjol och blivit så dålig så det ville han inte bli igen... Likaså en kvinna som hade fått lunginflammation av en vaccinering, helt i onödan.

Läs nedan om vaccin som skapar aidsepidemi. Med jämna mellanrum kommer det diverse epidemier för att hålla oss i schack och så att vaccin kan spridas i hysterin. Som tur, är det ingen tvångsvaccinering, (än) för vem vill bli sjuk ...

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_AIDS_10684571.asp

Avslöjande citat, om vaccineringar och t ex AIDS

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_AIDS_10684571.asp

Drottning Elisabeths man, prins Philip har sagt: "I den händelse jag skulle återfödas skulle jag vilja komma tillbaka som ett dödligt virus för att reducera världens befolkning."
Avbefolkning har länge varit ett önskemål bland eliten och är det fortfarande. Redan 1953 skrev den berömde filosofen Bertrand Russell i boken The Impact of Science on Society:

"Krig har så här långt inte visat sig ha några större effekter vad beträffar befolkningsökningen. Jag förespråkar inte att födelse-kontroll är ett sätt för att minska folkökningen. Det finns andra, ifall en farsot kunde spridas runt världen en gång per generation kunde de överlevande avla fritt utan att befolka världen för mycket."

År 1972 skrev Världshälsoorganisationen WHO en rapport där man på sidan 3 i Volym 47 förklarade att man planerade att göra en systematisk utvärdering av effekten virus har på immunsystemet hos människor. Läser man studien noggrant ser man att av särskilt intresse är leukemi, mässling, herpes och hepatit. Hur tänkte de sig att man skulle kunna göra en sådan studie på människor? Svaret finner man i en annan rapport av WHO där de på sidan 1 102 skriver:

"Vad beträffar immunförsvarets respons så kan man tänka sig ett flertal experiment. Ett vore att studera relationen mellan HL-A* och immunförsvaret, både det humorala och cellulära, gentemot väl definierade bakterier och virusantigen under preventiva vaccineringar."


Nyckelordet i sammanhanget är VACCINERINGAR, men mer om det längre fram.
****************************************************************************************************************************
Dr Wolff Geisler från Tyskland beskrev i sin bok AIDS, Origin, Spread and Healing 1994 att massinfektionen av HIV i Centralafrika inte kunde ha orsakats av sexuella förbindelser. Geisler förklarade att resultat visar att vid ett oskyddat samlag är smittorisken bara 0,1-1,0 % från en HIV-positiv till en osmittad. Med tanke på antalet fall som WHO menade var HIV-positiva förefaller det helt osannolikt att viruset spreds på det sättet. För att uppnå en så snabb smittspridning enbart sexuellt skulle det krävas 30 olika sexuella kontakter varje dag, något som faller på sin egen orimlighet.

Dr Geisler tog även upp smittkopps- och mässlingsvaccineringen som man utfört i ett stort antal afrikanska stater. De här vaccinationskampanjerna hade ett starkt samband med de områden där HIV senare skulle komma att explodera. Geisler specialstuderade ett område i västra Uganda, där man mellan 1971-73 testade barns brister i immunsystemet för att utröna eventuell senare cancerförekomst.

13 år senare testades barn i samma område igen. Det visade sig då att 66 % av dessa hade HIV-positivt blod. I samband med detta visade Geisler att HIV-positiva kvinnor som föder barn bara smittar barnet i 13 % av fallen. Så även om alla kvinnor i området varit HIV-positiva, är det orimligt med hela 66 % HIV-smittade barn. Geislers slutsats var att artificiell överföring av HIV varit den starkast bidragande orsaken till Afrikas aids-epidemi.

I en artikel i London Times, Smallpox Vaccine Triggered AIDS Virus berättade en rådgivare till WHO att han var övertygad om att Smittkoppsvaccinationerna var orsaken till de galopperande aidsfallen i Afrika:

"Jag trodde att det bara var en tillfällighet tills vi studerade de senaste reaktionerna som kan uppstå på grund av vacciner. Nu tror jag teorin om smittkoppsvaccination är förklaringen till explosionen av aids."

När forskare studerade rapporten Final Report of the Global Commission for the Certification of Smallpox Eradication om det tänkbara sambandet mellan vaccinationer och AIDS fann de att antalet utbrott av flest aidsfall matchade de länder där man vaccinerat. Dessa länder är: Zaire Zambia, Tanzania, Uganda, Malawi , Rwanda, och Burundi. Idag finns tre fjärdedelar av alla HIV- och aidsinfekterade i Afrika. Det enda Sydamerikanska land som ingick i vaccinationskampanjen var Brasilien. De har också det högsta antalet hivsmittade i regionen.

Trollrik igen, utan sällskapi ensamt majestät!
Vad ska man med ryttare till?
Jag kan gå på volten ändå.

Fotografen Calle hade turen att i våras möta en hel björnfamilj på vägen, och fick unika bilder på gänget. Se dem på hans hemsida, vilka trillingar med gosiga kragar!  =)

http://www.cjr.se

Riskgrupper vaccineras först, ha.... och vilka är riskgrupperna?

Riskgrupperna vaccineras först

Stockholm/TT

Människor med kroniska sjukdomar och gravida kvinnor samt hälso- och sjukvårdspersonal kommer att få tillgång till influensavaccin först.

Det framgår av de rekommendationer som Socialstyrelsen ger till landstingen och som presenterades på pressträff i dag.

Majoriteten av dem i riskgrupperna beräknas kunna bli vaccinerade under de första en till två veckorna efter att vaccinet levererats i slutet av september och därefter få en andra dos tre veckor senare.

Efter att riskgrupperna fått sina första doser kan resten av befolkningen vaccineras enligt rekommendationerna.

***********************************************************************************************

Alla ska prepareras, men först tar vi de svaga och de som inte gör nån nytta, t ex gravida.

VANSINNE!!!!!!!!!! SK "Riskgrupper" är egentligen nåt helt annat, de gravida vill man preparera, sen vill man få bort de svaga och sjuka, eftersom det behöver bli färre människor på jorden....

De fall som iallafall jag har hört om har väl mest varit yngre, unga och ungdomar som blivit sjuka och som drabbats hårda. Nån kille i södra sverige som låg i repsirator osv.
Men de unga och nyttiga behövs ännu ett tag för att vara arbetare i samhället, det är de som inte är det som ska prepareras? som gör mindre nytta

Gravida gör ju inte heller nytta i samhället, tvärtom, eftersom de ökar på befolkningen vilket inte är önskvärt .... Helt enligt planen att det är så mkt infertilitetsproblem nu, vi ska inte kunna  föröka oss.

Det är inte en slump att det är så vanligt nuförtiden.

Det är en den stora planen , att minska befolkningen på jorden genom diverse utrotningssystem, och sen göra oss fogliga och duktiga. Det låter som en skräckfilm, vi blir så fint inlurade i bekvämlighet så vi vill inte förtså vad som pågår. Det är förmodligen värre än vi tror. Men det finns mycket attgöra och genomskåda, och man kan göra det genom att ha roligt under tiden.

Det finns inget värre för en plågoande än när man skrattar den rakt i ansiktet, för då känner de att man är oåtkomlig. Stoppar här innan resonemanget hamnar så djupt att jag inte kommer upp igen hahahaha

Enligt en känd läkare så säger hon att alla vaccin på något sätt försvagar fertiliteten. Hon hade själv haft svårt cancer och hjälpt sig själv utan chemoterapi.

Naturligtvis är ju inte läkare "elaka", de är bara ovetande om att de utfört elitens "dirty work". De är programmerade , lärt sig att göra vad de ska göra.  Och de vill inte veta , det gjorde inte hon heller medan hon praktiserade. Lorraine Day

Det sjuka är att vi betalar själva för att bli programmerade, när vi måste ta studielån för att studera vidare och bli de duktiga löneslavar de vill ha oss till, det är så himla smart!


Hundar med ben ben och ben, hur många kan man ha egentligen?

NÄE, jag tänker INTE dela med mig ......tycker lilltjejen i hörnet. Vad Tello tycker om det ser ni nog.


Men vad spelar det för roll???
Jag ska ha BÅDA! själv minsann.


Så länge de får plats i munnen finns det ingen anledning att spara på godsakerna.


En riktig tik klarar att bära två åt gången också,

vad som helst bara inte farsan snor åt sig  nån, eller tänker hon träna inför att bära valpisar i nackskinnen nån gång i framtiden eller???

Noshörning? Cigariller?
Som sagt, här lämnas inget utrymme oanvänt.

Och Because i vårasMilda ögon är det som slår mig mest

Carl-Johan Rådström
http://www.cjr.se

Trollrik i våras!

Jag har fått underbara bilder från en kille som kan det här med foto.

Han heter Carl-Johan Rådström och bor i Åsele.

Hans hemsida är

http://www.cjr.se


Här är en första titt på hans bilder på mina hästar. =)


Dagens hälsotips: svavel. För människor och djur

http://www.helhetsdoktorn.nu/svavel.htm  (mera; frågor och svar t ex)

Svavel är ett livsviktigt grundämne och ingår som
spårämne i fett, kroppsvätskor och skelett.  Det är essentiellt som mineral, dvs livsviktigt och finns i kroppens alla vävnader och krävs bland annat för bildning av viktiga bindvävskomponenter som brosk, senor och kärlväggar.

MSM bygger även upp hovar och päls på djur. Svavel behövs för uppbyggnad av ny vävnad och reparation av gammal som skadats genom olyckor eller angrepp av fria radikaler.

Viktig funktion vid avgiftning
Svavlet gör cellernas membran elastiska och näringsämnen släpps in och slaggprodukter förs bort. Svavel förekommer främst i de svavelrika aminosyrorna cystin, cystein, metionin och tarin som binder gifter. Naturläkare använder sig av dessa aminosyror när de ska avgifta patienter från gifter och tungmetaller. Det är bland annat därför MSM fungerar så bra mot allergier.

Modersmjölken innehåller normalt hög halt av MSM - om inte mamman lider brist på MSM. Då kan barnet få näringsbrist och utveckla allergier.


MSM kommer från pappersmassa
Arbetare på en pappersindustri fick sällan allergier. De upptäckte nämligen svavlets välgörande effekter när de smetade på den svavelluktande pappersmassan på en skada eller där de hade värk.  Smärtan försvann och skador läktes snabbare. MSM utvinns från detta svavel och luktar ingenting.


MSM behövs för cellförnyelse
MSM finns i varje cell i kroppen med högsta koncentration i leder, muskler, hår, hud, naglar. Kroppen använder MSM för att skapa nya celler, ett arbete som pågår dygnet runt. Om inte svavel finns, blir uppbyggnaden därefter. Många aminosyror, som bildar proteiner, innehåller svavel. Vid läkning av skador, resulterar svavelbrist ofta i kraftig ärrbildning.
 Överflödigt svavel utsöndras ur kroppen inom ett dygn och man anser att MSM är helt ogiftigt, i samma kategori som vatten. Det finns inga biverkningar och MSM räknas som ett av naturens mest ogiftiga ämnen. En vuxen människa som väger 70 kilo måste komma upp i doser om ca ett och ett halvt kilo om dagen för att börja nå upp till vad kroppen klarar av. Magen säger till vad man klarar av.

 

Dosering
Som ett regelbundet kosttillskott rekommenderas 2-6 gram per dag. Många har märkt att en för liten dos inte ger tillräcklig effekt vid svårare besvär. En terapeut som tagit en tesked (ca 2 gram) för sin astma i ett år märkte ingen skillnad alls och slutade. När han förstod att han tagit för lite tog han tre matskedar per dag och efter tio dagar försvann astmabesvären så gott som helt. Därefter övergick han till en underhållsdos.
 Man kan börja med 1-3 teskedar. Många kan behöva 4-6 teskedar om dagen för att få full effekt. Märker du ingen skillnad när du tar  MSM så prova att öka dosen med en tesked per dag tills det ger effekt. Trappa sedan ner en tesked och ligg sedan kvar på den doseringsnivån.
 Det finns faktiskt människor som tagit upp emot 50-70 gram per dag (15-17 teskedar) under läkares kontroll. Skulle du bli lös i magen är det bara att gå ner i dos till en nivå som magen klarar av. 

 

Symptom på avgiftning
Känner man sig dålig när man tar MSM så kan det bero på avgiftningseffekten. Med svavlets hjälp gör sig kroppen av med de samlade gifterna. Då kan man må lite konstigt. Om det inträffar, minska doseringen och drick mycket vatten. Inom en vecka brukar effekten avta. Det är inget farligt. 

Tillskott av svavel behövs - Modersmjölk avgörande?
En mängd faktorer tyder på att det är mycket klokt, att ta tillskott av svavel.
 Åkrarna innehåller 85% mindre mineraler idag än vad de gjorde för 100 år sedan. Detta är en orsak att sjukdomarna ökar! Får inte kroppen mineraler, går många livsviktiga processer på sparlåga och olika sjukdomssymtom kan framträda.
 Värme förstör svavel. Obehandlad mjölk innehåller 6 mg MSM per liter men pastöriserad mjölk innehåller så gott som inget MSM. Modersmjölken innehåller normalt hög halt av MSM - om inte mamman lider brist på MSM. Då kan barnet få näringsbrist och utveckla allergier.

 

Oerhört välgörande för människan
Svavel bildas av mikroorganismer i oceanen som omvandlar oorganiskt svavel till ett mer lättflyktigt svavel. Det stiger upp ur oceanen i form av gas vilket når atmosfären. Ozon och ultraviolett ljus omvandlar svavlet till ett biologiskt tillgängligt svavel med det kemiska namnet MetylSulfonylMetan eller kort - MSM.
Det samlas i molnen och följer med ner till jorden med regn och snö. Det är framförallt svavlet som gör att moln, is och snö ser vitt ut. Växterna absorberar sedan svavlet som når jorden genom regnet och koncentrerar det hundrafaldigt. Djuren äter växterna och på så sätt får människan i sig svavel.


När vansinnet upphöjs till dygd (tyvärr)

http://www.sourze.se/Michael_Delavante_10583021_a.asp

... som än idag håller miljarder människor i ett förlamande (h)järngrepp där de istället för att agera i enlighet med sitt hjärtas längtan snarare handlar utifrån skräcken att inte passa in och att inte kunna försörja sig.

Utöver detta har man i årtusenden även använt det fysiska våldet, eller hotet om det, i form av arméer och vapen för att hålla de potentiellt farliga massorna i schack. Med hot om att själv dödas om man inte ställer in sig i ledet har soldater stöpts in i en uniform (uni form = en form), och effektivt hjärntvättats för att tro att tro att det är för landets bästa han eller hon ska göra vad som åläggs, och inte att det är för makthavarnas bästa, som i realiteten.

--------------------------

Därför måste man, om man vill nå fram till vad som brukar definieras som vishet, alltid vara beredd att ifrågasätta sina egna slutsatser. Det här är något som de allra flesta människor varken har tid, ork eller intresse av att göra och det är inte meningen heller. De få som orkar hänge sig åt att göra det brukar vanligen definieras som flummiga, djupa, konstiga, eller, i mer anständiga ordalag, filosofer.


Egot är i vissa avseenden förvisso praktiskt och funktionellt i vår tredimensionella, materiella värld, men har sin begränsning i att det identifierar sig endast med vår kropp och hjärna men är blind för de större perspektiven. De som genom historien förstått detta har vanligen gått under namn som schaman, häxa, orakel, mystiker och filosof.

--------------------------------

Till detta kommer sen vaccinationer med sprutor som innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen. I åratal lagades deras tänder med amalgam som också innehöll kvicksilver. Sen sköljde de munnen med fluor, också ett av jordens giftigaste ämnen. Därefter köper man godis och läsk åt dem som innehåller aspartam, ytterligare ett giftigt ämne.

-------------------------------------------

Sen ska de dra på sig höga studieskulder för att betala för indoktrineringen på det högre planet. När så "skolningen" är färdig skickas de ut i samhället för att "göra rätt för sig" och det yttersta målet är att bidra till den ekonomiska tillväxten i samhället, inte att skapa en socialt och ekologiskt hållbar framtid för de kommande generationerna. Vill de sen skaffa sig ett hus måste de vanligen dra på sig ännu fler skulder som oftast följer dem ända in i döden.

------------------

Med automatiken hos en robot eller en dresserad pitbull kommer de att göra gemensam sak för att så snabbt som möjligt tysta den galning som har mage att ifrågasätta det system som, om inget görs, hotar inte bara den mänskliga rasen som sådan, utan i förlängningen hela planeten.

Bilder kraniosakral behandling

Hej!

Vad glad man blir när det kommer roliga bilder i mailen. Många har jag fått, jag börjar med några här, som hör ihop.

Här är några från vår hästkurs i våras när vi var till ett stall med argentinska polohästar.

Här är beskrivningen jag fick med fotona i mailen:

"De två första bilderna med Ingela J och hennes häst är egentligen en serie om 3, men tyvärr hann inte kameran ta den 3e bilden innan det hela var överspelat, men det är när hästen nästan druttade omkull för att den blev så avslappnad."


och min fortsättning:

Sen kändes det som att den lutade hakan mot marken och stod på 5 "ben"  ;o) innan den droppade helt som sagt...

Vi trodde inte den skulle "somna om" efter den knixen. Det gjorde den trots allt men komihåg att låsa benen ;o) och höll huvudet högre, därför blev vi lurade att den nog var mer vaken än den var. Den vaknade inte när alla andra hästarna gått därifrån och vi drog i repet så att den böjde halsen några gånger innan den blinkade till och förstod att den var ensam kvar :-o
Söt haka ;o)


En annan poloponny som njuter!


"Evas häst har helt gått in i The Zone, så att säga."

Lite annorlunda med helrakade hästar kanske ...

Bilder sen några av de senaste besökarna på pensionat Tegelbruksgatan

Hunden Tobbe

och Katten Wilma!
Den här damen har bordsskick. Har just ätit upp godisar på översta planet. Inga smulor kvar

Säkert grepp om väsentligheterna?Jag är vaken, tro inget annat, jag bara njuter så gott jag kan....

Bästa bilden av mig? hahaha

Inte fel med lite oskärpa i bland ;o)


Vacciner skapar autoimmuna sjukdomar

Företaget som projekterade att producera det nya smittkoppsvaccinet i
US var i allvarligt trubbel i England beroende på otillfredsställande
kvalitet i framställningssättet innan dom satte upp sin utrustning i US.
Varför skulle deras prestation här bli bättre än vad den var i England?
Om där är viktiga mäktiga grupper av folk som är beslutna att
reducera världens befolkning, vad kan då vara en mer djävulskt klyftig
väg att eliminera människor än att injicera dem med ett vaccin som
orsakar cancer? Personen som vaccinerats kommer aldrig att
misstänka att vaccinet taget 10-15 år tidigare har orsakat cancern som
dök upp.

Det stadigt ökande antalet vacciner som marknadsförs har följts av en
identisk ökning av auto-immuna sjukdomar (rheumatoid arthritis,
subacute lupus erythematosus, psoriasis, multiple sclerosis, asthma)
hos barn. Även om där är en genetisk överföring av några av dessa
sjukdomar så är många sannolikt beroende på skador av främmande
proteinpartiklar, kvicksilver, aluminium, formaldehyd och andra
giftiga medel som alla ingår i vacciner.

Vaccin däremot resulterar i kvarhållande av levande virus eller andra
främmande antigener inom kroppens celler, en situation som kan
provocera fram auto-immuna reaktioner där kroppen försöker att
förstöra sina egna infekterade celler. Det är inte förvånande att
förekosten av auto-immuna sjukdomar (rheumatoid arthritis,
subacute lupus erythematosus, multiple sclerosis, asthma, psoriasis)
har ökat snabbt i denna tidsålder med vaccinationer med multipel
vaccin.


Rotavirus vaccin rekommenderades 1999 för alla spädbarn (små
barn) av the Center for Disease Control. När detta vaccinprogram var
infört så dog många barn och många hade livsfarliga skador på magetarm.
Licencerade försök [15] med rotavirus vaccine hade visat en ökad
förekomst av intussusception ((en tarmdels instjälpning i en
intilliggande tarmdel ö a ) som var 30 gånger större än normalt men
vaccinet blev tillåtet i alla fall och då utan några som helst varningar
till praktiserande läkare att vara vaksamma på mag- tarmproblem.
Giftighet hos barnvacciner är ofta inte undersökta möjligen därför att
en sådan studie kunde hindra dem från att användas.
En stor studie från Australien visade att risken för utveckling av
hjärninflammation från kikhostvaccin var 5 gånger större än risken att
få hjärninflammation vid beröring med kikhosta på naturlig väg.

Viktigt om vacciner

Förhindra cancer, allergier, astma genom att behålla immunförsvaret från första början

Nästan alla vacciner innehåller kvicksilver och aluminium.

När vi tar vaccin så spelar vi på en modern version av Rysk Roulette.
Vi blir inte bara exponerade mot aluminium, kvicksilver, formaldehyd
och främmande proteinceller utan vi får också simian virus (SV40)
och andra farliga virus som kan orsaka cancer, leukemi och andra
svåra hälsoproblem därför att the vaccine pool är förorenad beroende
på slarvig animal isoleringsteknik. Amerikanska Congressen har
skyddat tillverkarna från åtal, så farliga vacciner enkelt ökar
profiterna utan någon som helst risk för läkemedelsföretagen.

"I december 2000 började man vaccinera amerikanska barn vid 2
månaders ålder med hepatitis B.
Någon förhandsstudie av säkerheten hos hepatit B av denna årgång
hade inte blivit gjord.
Över 36 000 skadliga reaktioner med 440 dödsfall var snart
rapporterade...

"Det innebär att omkring 5 000
spädbarn dör årligen av hepatitis B vaccin."

"Hepatitis B är överfört sexuellt och av förorenat blod, så
utbredningen av dessa sjukdomar måste bli nära noll i denna
åldersgrupp.


Förklara detta ???

OBS....
Dr. W.B. Clarke's viktiga observation att cancer inte har hittats hos
ovaccinerade individer
kräver en förklaring och nu börjar en komma
fram. Alla vacciner som ges under en kort tidsperiod till ett outvecklat
immunsystem åderlåter thymuskörteln (den primära körteln involverad
i immuna reaktioner) på oersättliga outvecklade immunceller. Var och
en av dessa celler kunde ha förökats och utvecklats till en härskara av
värdefulla celler för att bekämpa infektion och tillväxt av onormala
celler.
När dessa immunceller har förbrukats , så kommer permanent
immunitet inte att erhållas.
The Arthur Research Foundation in Tucson, Arizona uppskattar att
upp till 60 % av vårt immunsystem kan bli förbrukat [19] genom
multipel massvaccinering (36 st vaccineringar är nu bestämt för barn).
Bara 10 % av immuncellerna går förlorade när ett barn tillåts
utveckla naturlig immunitet mot sjukdomar.

Övertygande bevis är tillgängliga som visar att utvecklingen av
immunsystemet, efter att ha haft de vanliga barnsjukdomarna, mognar
och gör det det kapabelt att bekämpa infektion och skadliga celler i
framtiden.
Användning av multipelvaccin, som förhindrar naturlig immunitet,
främjar utvecklingen av allergier och astma. En studie på New
Zealand avslöjade att 23 % av vaccinerade barn utvecklar astma,
jämfört med noll % av icke vaccinerade barn.

Cancer var en mycket sällsynt sjukdom på 1890-talet. Dessa bevis om
skador på immunsystemet av vaccination ger en bestickande förklaring
till Dr. Clarke's upptäckt att bara vaccinerade individer fick cancer.
Någon fundamental skadlig förändring i hälsan inträffade på tidigt
1900-tal som tillät cancer att explodera och vaccinationer var
uppenbart orsaken.


det enda skälet för
deras existens är att öka vinsten för läkemedelsföretagen.

Om du är tvingad att vaccinera dina barn så de kan börja skolan
osv

TALA OM TandTROLLEN!!!!! De stora , eller de små ...???

Idag kom lägligt nog en artikel om något jag diskuterat de senaste dagarna. De stora tandtrollen, syftar jag då till de stora som tjänar på att förvilla oss små ...;o)

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5596180.ab


Lustigt nog när jag i fredags just själv i diskussion med en annan kom på vad som kan vara orsak till att man får så uppdraget tandkött, och oskyddade tandhalsar.... Det kan inte vara misskötsel av tänderna i det stora hela, snarare är det att man varit för noga, eftersom då har man använt mera tandkräm etc...
Fluor är jag ju som bekant emot... men jag hade inte själv kopplat det till mina egna tandbryderier, men såklart, det kan vara just där boven ligger.....

Inte tror iallafall jag att tandborstarna kan skada så mycket. Tandborstskador som jag får höra varje gång hos tandläkaren. Men det är bättre att skylla på det för då finns det någon bakom som måste hålla i tandborsten som blir boven ;o)
Nänä... Det finns annat som skadar värre

Ännu ett sätt som vanliga människor här i världen blir lurade. (av stora företag,konstiga hälsoriktlinjer mm.)  "Det räckte inte med att borsta tänderna noga..."

Nä, men borstar man med gift dag ut och dag in i många år, många små bäckar, fräts tandköttet bort, och så skyller tandläkare och hygienister på "tandborstskador". Himmel. FLUOR äter sig genom stål, vad kan det då inte göra i munnen. två av världens giftigaste ämnen, ska vi ha i munnen, kvicksilver och fluor. Önskar jag hade vetat det när jag var liten. Som tur var hade jag redan som liten självbevarelsedriften att inte skölja fluor när tanten kom.  NÅn slags intuition var intakt ändå då.

Jag har nog också varit duktig för det mesta att sköta tänderna .... tyvärr... får jag väl säga, ;o) mkt tandborstning och mycket tandkräm har runnit mellan tänderna .  så tandhalsarna har fått sitt. Visst, jag har inte haft så många hål, men jag vill gärna ha tänderna kvar. Numera är det fluorfritt som gäller så långt det bara går....

Och det står ju i artikeln att flera andra "sjukdomar" verkar gå hand i hand, alltså nåt gift som har kommit in och stört kroppssystemet, sänkt immunförsvar t ex. Inte förvånad.

RSS 2.0