Info från hälsoträff

Jag var på en hälsoträff i söndags och fick bland annat höra från en man som berättade om sin svåger. Svågern hade fått diagnos levercancer, och hade 5 knölar som inte gick att behandla eller operera bort. Kört alltså, med andra ord. Det var några år sen.
Då fick de till sig att pröva med att samla björksav på våren och dricka. Under den vecka som detta rinner till hamstrade de för ett år framåt. Vad har man att förlora på att testa?

Resultat? Jo, han blev bättre! Och på senaste kontrollen i Umeå i år hade 4 knölar försvunnit! Och den femte var på väg att skrumpna bort. Läkarna är såklart fundersamma. Han har berättat om sina experiment med saven.
 De gör ju tjänstefel i att säga att det är björksavens förtjänst, men naturligtvis avrådde de honom ju inte från att dricka utan att fortsätta med det han "tror på".

Nyttigt för alla, men man behöver knappast dricka såna mängder per dag som han gör, han har nog en hel frysbox bara för björksav, en årsförbrukning.

Nästa intressanta grej var om en läkare som sa att han tänkte INTE ta nåt vaccin. Han hade tagit ifjol och blivit så dålig så det ville han inte bli igen... Likaså en kvinna som hade fått lunginflammation av en vaccinering, helt i onödan.

Läs nedan om vaccin som skapar aidsepidemi. Med jämna mellanrum kommer det diverse epidemier för att hålla oss i schack och så att vaccin kan spridas i hysterin. Som tur, är det ingen tvångsvaccinering, (än) för vem vill bli sjuk ...

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_AIDS_10684571.asp

Kommentarer
Postat av: N

Jo, vill ha höga betyg när ja går ut för ja vill komma in på strömsholm. Men ja har haft tur, har haft dt väldigt lätt hela min skoltid :)

2009-08-26 @ 19:30:09
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0