Avslöjande citat, om vaccineringar och t ex AIDS

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_AIDS_10684571.asp

Drottning Elisabeths man, prins Philip har sagt: "I den händelse jag skulle återfödas skulle jag vilja komma tillbaka som ett dödligt virus för att reducera världens befolkning."
Avbefolkning har länge varit ett önskemål bland eliten och är det fortfarande. Redan 1953 skrev den berömde filosofen Bertrand Russell i boken The Impact of Science on Society:

"Krig har så här långt inte visat sig ha några större effekter vad beträffar befolkningsökningen. Jag förespråkar inte att födelse-kontroll är ett sätt för att minska folkökningen. Det finns andra, ifall en farsot kunde spridas runt världen en gång per generation kunde de överlevande avla fritt utan att befolka världen för mycket."

År 1972 skrev Världshälsoorganisationen WHO en rapport där man på sidan 3 i Volym 47 förklarade att man planerade att göra en systematisk utvärdering av effekten virus har på immunsystemet hos människor. Läser man studien noggrant ser man att av särskilt intresse är leukemi, mässling, herpes och hepatit. Hur tänkte de sig att man skulle kunna göra en sådan studie på människor? Svaret finner man i en annan rapport av WHO där de på sidan 1 102 skriver:

"Vad beträffar immunförsvarets respons så kan man tänka sig ett flertal experiment. Ett vore att studera relationen mellan HL-A* och immunförsvaret, både det humorala och cellulära, gentemot väl definierade bakterier och virusantigen under preventiva vaccineringar."


Nyckelordet i sammanhanget är VACCINERINGAR, men mer om det längre fram.
****************************************************************************************************************************
Dr Wolff Geisler från Tyskland beskrev i sin bok AIDS, Origin, Spread and Healing 1994 att massinfektionen av HIV i Centralafrika inte kunde ha orsakats av sexuella förbindelser. Geisler förklarade att resultat visar att vid ett oskyddat samlag är smittorisken bara 0,1-1,0 % från en HIV-positiv till en osmittad. Med tanke på antalet fall som WHO menade var HIV-positiva förefaller det helt osannolikt att viruset spreds på det sättet. För att uppnå en så snabb smittspridning enbart sexuellt skulle det krävas 30 olika sexuella kontakter varje dag, något som faller på sin egen orimlighet.

Dr Geisler tog även upp smittkopps- och mässlingsvaccineringen som man utfört i ett stort antal afrikanska stater. De här vaccinationskampanjerna hade ett starkt samband med de områden där HIV senare skulle komma att explodera. Geisler specialstuderade ett område i västra Uganda, där man mellan 1971-73 testade barns brister i immunsystemet för att utröna eventuell senare cancerförekomst.

13 år senare testades barn i samma område igen. Det visade sig då att 66 % av dessa hade HIV-positivt blod. I samband med detta visade Geisler att HIV-positiva kvinnor som föder barn bara smittar barnet i 13 % av fallen. Så även om alla kvinnor i området varit HIV-positiva, är det orimligt med hela 66 % HIV-smittade barn. Geislers slutsats var att artificiell överföring av HIV varit den starkast bidragande orsaken till Afrikas aids-epidemi.

I en artikel i London Times, Smallpox Vaccine Triggered AIDS Virus berättade en rådgivare till WHO att han var övertygad om att Smittkoppsvaccinationerna var orsaken till de galopperande aidsfallen i Afrika:

"Jag trodde att det bara var en tillfällighet tills vi studerade de senaste reaktionerna som kan uppstå på grund av vacciner. Nu tror jag teorin om smittkoppsvaccination är förklaringen till explosionen av aids."

När forskare studerade rapporten Final Report of the Global Commission for the Certification of Smallpox Eradication om det tänkbara sambandet mellan vaccinationer och AIDS fann de att antalet utbrott av flest aidsfall matchade de länder där man vaccinerat. Dessa länder är: Zaire Zambia, Tanzania, Uganda, Malawi , Rwanda, och Burundi. Idag finns tre fjärdedelar av alla HIV- och aidsinfekterade i Afrika. Det enda Sydamerikanska land som ingick i vaccinationskampanjen var Brasilien. De har också det högsta antalet hivsmittade i regionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0