När vansinnet upphöjs till dygd (tyvärr)

http://www.sourze.se/Michael_Delavante_10583021_a.asp

... som än idag håller miljarder människor i ett förlamande (h)järngrepp där de istället för att agera i enlighet med sitt hjärtas längtan snarare handlar utifrån skräcken att inte passa in och att inte kunna försörja sig.

Utöver detta har man i årtusenden även använt det fysiska våldet, eller hotet om det, i form av arméer och vapen för att hålla de potentiellt farliga massorna i schack. Med hot om att själv dödas om man inte ställer in sig i ledet har soldater stöpts in i en uniform (uni form = en form), och effektivt hjärntvättats för att tro att tro att det är för landets bästa han eller hon ska göra vad som åläggs, och inte att det är för makthavarnas bästa, som i realiteten.

--------------------------

Därför måste man, om man vill nå fram till vad som brukar definieras som vishet, alltid vara beredd att ifrågasätta sina egna slutsatser. Det här är något som de allra flesta människor varken har tid, ork eller intresse av att göra och det är inte meningen heller. De få som orkar hänge sig åt att göra det brukar vanligen definieras som flummiga, djupa, konstiga, eller, i mer anständiga ordalag, filosofer.


Egot är i vissa avseenden förvisso praktiskt och funktionellt i vår tredimensionella, materiella värld, men har sin begränsning i att det identifierar sig endast med vår kropp och hjärna men är blind för de större perspektiven. De som genom historien förstått detta har vanligen gått under namn som schaman, häxa, orakel, mystiker och filosof.

--------------------------------

Till detta kommer sen vaccinationer med sprutor som innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen. I åratal lagades deras tänder med amalgam som också innehöll kvicksilver. Sen sköljde de munnen med fluor, också ett av jordens giftigaste ämnen. Därefter köper man godis och läsk åt dem som innehåller aspartam, ytterligare ett giftigt ämne.

-------------------------------------------

Sen ska de dra på sig höga studieskulder för att betala för indoktrineringen på det högre planet. När så "skolningen" är färdig skickas de ut i samhället för att "göra rätt för sig" och det yttersta målet är att bidra till den ekonomiska tillväxten i samhället, inte att skapa en socialt och ekologiskt hållbar framtid för de kommande generationerna. Vill de sen skaffa sig ett hus måste de vanligen dra på sig ännu fler skulder som oftast följer dem ända in i döden.

------------------

Med automatiken hos en robot eller en dresserad pitbull kommer de att göra gemensam sak för att så snabbt som möjligt tysta den galning som har mage att ifrågasätta det system som, om inget görs, hotar inte bara den mänskliga rasen som sådan, utan i förlängningen hela planeten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0