Riskgrupper vaccineras först, ha.... och vilka är riskgrupperna?

Riskgrupperna vaccineras först

Stockholm/TT

Människor med kroniska sjukdomar och gravida kvinnor samt hälso- och sjukvårdspersonal kommer att få tillgång till influensavaccin först.

Det framgår av de rekommendationer som Socialstyrelsen ger till landstingen och som presenterades på pressträff i dag.

Majoriteten av dem i riskgrupperna beräknas kunna bli vaccinerade under de första en till två veckorna efter att vaccinet levererats i slutet av september och därefter få en andra dos tre veckor senare.

Efter att riskgrupperna fått sina första doser kan resten av befolkningen vaccineras enligt rekommendationerna.

***********************************************************************************************

Alla ska prepareras, men först tar vi de svaga och de som inte gör nån nytta, t ex gravida.

VANSINNE!!!!!!!!!! SK "Riskgrupper" är egentligen nåt helt annat, de gravida vill man preparera, sen vill man få bort de svaga och sjuka, eftersom det behöver bli färre människor på jorden....

De fall som iallafall jag har hört om har väl mest varit yngre, unga och ungdomar som blivit sjuka och som drabbats hårda. Nån kille i södra sverige som låg i repsirator osv.
Men de unga och nyttiga behövs ännu ett tag för att vara arbetare i samhället, det är de som inte är det som ska prepareras? som gör mindre nytta

Gravida gör ju inte heller nytta i samhället, tvärtom, eftersom de ökar på befolkningen vilket inte är önskvärt .... Helt enligt planen att det är så mkt infertilitetsproblem nu, vi ska inte kunna  föröka oss.

Det är inte en slump att det är så vanligt nuförtiden.

Det är en den stora planen , att minska befolkningen på jorden genom diverse utrotningssystem, och sen göra oss fogliga och duktiga. Det låter som en skräckfilm, vi blir så fint inlurade i bekvämlighet så vi vill inte förtså vad som pågår. Det är förmodligen värre än vi tror. Men det finns mycket attgöra och genomskåda, och man kan göra det genom att ha roligt under tiden.

Det finns inget värre för en plågoande än när man skrattar den rakt i ansiktet, för då känner de att man är oåtkomlig. Stoppar här innan resonemanget hamnar så djupt att jag inte kommer upp igen hahahaha

Enligt en känd läkare så säger hon att alla vaccin på något sätt försvagar fertiliteten. Hon hade själv haft svårt cancer och hjälpt sig själv utan chemoterapi.

Naturligtvis är ju inte läkare "elaka", de är bara ovetande om att de utfört elitens "dirty work". De är programmerade , lärt sig att göra vad de ska göra.  Och de vill inte veta , det gjorde inte hon heller medan hon praktiserade. Lorraine Day

Det sjuka är att vi betalar själva för att bli programmerade, när vi måste ta studielån för att studera vidare och bli de duktiga löneslavar de vill ha oss till, det är så himla smart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0