TEMA 50! Hur firar man? Med både vänster och höger hjärnhalva.

Man blir aldrig för gammal för skattjakter, rebusar, symboler, memory, labyrinter och diverse hjärngympa va ;o)
 
Så här kan det se ut när vi firar, särskilt som man är lite arbetsskadad och hjärnfascinerad - så blev det ett speltema med höger och vänster hjärnhalva. Så här uppdukat på vardagsrumsbordet, haha =D
 
Gissa vilken som är vilken. Ja, såklart den vänstra som är logisk och strukturerad, lite symbolisk med matematik och pyramider. Egypterna var väl duktiga på sånt.
Och så den högra, som fokuserar på hjärta och känsla istället för ordning.
 
 
Lite färgsymbolik är det också. Toppchakrat är ju guld (och kvällen slutade ju med guld...), och lila, så det fick bli lila i toppen på hjärtsidan ;o)
 
På vänster sidan ska klureriet lösas steg för steg och läggas ihop. Medan högra får tas i valfri ordning efter sin intuition ;o)
Pyramiden börjar spelet.
Tyvärr syns det lite dåligt de minsta detaljerna, men stjärnorna är symboliska siffror och de två tomma sidorna ska fyllas med stjärnor med andra siffror, på de vita streckade linjerna i matematiken, som tillsammans ska bilda ett magiskt tal ;o) för att komma vidare. Allt symboliskt kopplat till det aktuella datumet och dagen.
 
 
Återkommer med fortsättning och lösning på 50-spelet.
50 åringen lyckades lösa det och till råga på allt blev det som bekant på kvällen en riktig FEM ETTA i form av VM guld OCH en mästarnas mästare till Sundsvall. Vilken dag och härlig avslutning på en sagolik helg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0