Vad handlade Husby egentligen om. Jag vet inte, men det är sällan som det ser ut. Operation "False Flag"- förklaring

"I Sverige synes den dolda maktens problem vara ett annat – nämligen en allt vaknare befolkning som allt oftare ställer för makten allt farligare frågor. Ett sätt att trolla bort dessa frågor är iscensättandet av ”problem” som får media och människor att titta i en annan riktning."
 
När det händer nåt som slås upp stort så undrar jag alltid, vad är det frågan om nu? Och jag kan aldrig några svar =) men vet att de finns där.
Ofta har jag lätt för att "skylla" på media som trots allt har stor del i det hela, men media är också ofta bara spratteldockor... som spelar med.
Som det här med Husby, jag tänker att tack vare media så spred sig detta mer än det skulle ha varit nödvändigt. Det hade inte alls varit lika intressant för de som var/är inblandade om de inte hade fått uppmärksamheten, STOR uppmärksamhet dessutom.
Förr i tiden hade man inte vetat om i olika städer vad som nyss skett i en annan stad. Nu kunde "upploppen" lätt sprida sig från Stockholm så att även andra orter hakade på. Linköping var väl en sån.
 
 
S.k "False flag operationer" brukar beskrivas som iscensatta terrordåd utförda av regeringar eller organisationer för att skapa opinion för en agenda som i normala fall skulle möta massivt motstånd bland folkopinionen. Man utför spektakulära dåd och attentat och lägger därefter skulden på en grupp eller ett land man vill demonisera. Nazisternas nedbränning av riksdagens byggnad i Berlin med hjälp av en sinnesförvirrad kommunist brukar beskrivas som ett klassiskt exempel. Med det som förevändning startades sen en klappjakt på kommunister.

Här ska vi nu ta en titt på några av de mest kända false flag operationerna i historien.
 
 
De flesta av oss orkar och har inte tid att hålla oss informerade om vad som händer utanför vår egen sfär. Vi har av naturliga skäl fullt upp med att klara av vår egen vardag, och så är det meningen, så att vi inte ska bry våra små hjärnor med vad andra håller på med.
Jag har själv inte ens koll på när det är val i Sverige, men börjar misstänka att det kanske är på gång?
 
Vi märker sällan vad som egentligen händer. Än så är det ena nyheten sen så kommer nästa och vi kopplar inte ihop mycket, fastän vi i andra sammanhang skulle hålla med om att säga att "allt hänger ihop", everything connects, i universum.
 
Ingenting sker fristående av sig självt, precis som det går inte att isolera en händelse i kroppen och tro att det inte påverkar nånting annat i vårt system, tex vad vi äter motionerar osv. Så blir alltid nervsystem, blodomlopp, lymfsystem osv osv påverkat och skickar signaler till resten av kroppen att agera eller reagera.
 
Det kan vi förstå, men när det gäller sammanhang utanför oss själva i samhället är det mycket svårare att greppa sammanhangen, och därför så lätt att bli lurad. Men ofta behöver man iallafall titta på andra ställen och nivåer, än där det för närvarande händer, för att se en bredare och mer nyanserad bild ...
 
 
 
Ja, det händer mycket just nu på olika nivåer, och därför behövs lite distraktion på den vardagliga teaterscenen."
 
Från Stockholm julen 2010 till Husby maj 2013 - via Bilderberg..
http://kristofferhell.net/med-distraktionen-som-vapen/

Med Distraktionen som vapen

Husby är den senaste bekräftelsen på Sveriges hemmasnickrade variant på härskartekniken problem-reaktion-lösning.

Manipulation som i andra länder ser ut så här: den dolda makten skapar ett ”problem” som leder till reaktioner inom befolkningen som möjliggör för makten att introducera nya ”lösningar”.

Skolboksexemplet är hur 9/11 blev startskottet på ett århundrande av krig och förlorade mänskliga rättigheter."

 

Ändå orkestreras med ojämna mellanrum s k ”false-flag” händelser också i folkhemmet.

Varför?

 

På defensiven

I Sverige synes den dolda maktens problem vara ett annat – nämligen en allt vaknare befolkning som allt oftare ställer för makten allt farligare frågor. Ett sätt att trolla bort dessa frågor är iscensättandet av ”problem” som får media och människor att titta i en annan riktning.

Två exempel:

  1. Enligt uppgift drabbades Stockholm den 11:e december 2010 av en s k självmordsbombare, Taimour Abdulwahab al-Abdaly.

    Bara sex dagar innan – söndagen den 5:e december 2010 – sände Sveriges Television en dokumentär med titeln ”De hemliga telegrammen” – ett program med sådan politisk sprängkraft att den i vilket annat land som helst tvingat ut regeringen på gatan och orsakat stora problem för Washingtons fortsatta maktutövande via bulvaner.

    Sprängningen blev en enorm framgång – för den dolda makten.

    Med utan nästan någon som helst ”collateral damage” blev sanningen om regeringen Reinfeldts kriminella samarbete med amerikanska myndigheter det enda och stora offret i chocken och förvirringen.

    Efter ”12/11/10″ hade Sverige ”glömt” allt om ”De hemliga telegrammen”.

  2. I slutet på maj 2013 är det så dags igen.

    Ju närmare årets Bilderbergmöte kommer desto nervösare är den dolda makten.

    Nervositeten minskar inte av massmedias ökade negativa uppmärksamhet, efter det att socialdemokraternas nye ledare Stefan Löfven av den svenska finansmannen Jacob Wallenberg bjudits in till årets Bilderbergmöte som infaller i början på juni – vilket innebär att en av Löfvens första åtgärder som ledare för Sveriges största arbetareparti är att ge fingret åt hela arbetarklassen, hela Sverige – samt kungahuset.

    Så, för att slippa offentliga mediala reflektioner om det här – simsalabim – ombesörjer den dolda makten att hundratals med bilar plötsligt börjar brinna lite varstans i landet.

     

    Inte bara i Sverige

    I Storbritannien darrar man också på manschetten. Så pass att man iscensätter vad som verkar vara ett fejkat knivöverfall på en brittisk soldat för att avleda uppmärksamheten och öka övervakningen.

    Läsaren läste rätt, det står fejkat.

    Skälet är bildanalys av publicerat material visar att något är allvarligt fel med de officiella versionerna både i London liksom därinnan Boston.

     

    Veta mer

    ”The Boston Marathon Mysteries”
    ”It would seem that Bullshit flows faster than blood”
    ”EXCLUSIVE: London Beheading Hoax Confirmed?”

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0