"mer än hälften av världens människor redan har mött domedagen"

"John Perkins mådde till slut så dåligt över den skada han hade tillfogat som finanstorped att han bestämde sig för att tala ut på 80-talet. Han började skriva en bok men efter att man hotat både honom och hans lilla dotter backade han. Efter 9/11-attacken år 2001 förmådde han dock inte tiga länge och skrev "Confessions of An Economic Hit Man" som blev en bestseller. Perkins säger att denna elit äger regeringar, miltären, CIA och medierna och att "Vi är inne i en ny era där länder och dess ledare inte längre är viktiga utan storföretag dikterar villkoren. Så länge de personer som driver bankerna och företag också kontrollerar politiker, vilket de idag gör runt om i världen, så skriver DE lagarna."

"Folk snackar ofta om 2012 och Mayaprofetians domedag, men jag tror mer än hälften av världens människor redan har mött domedagen", säger han. "De lever i djup fattigdom och svälter ihjäl eller på gränsen till svält, så vi har skapat en värld som är sin egen domedag. Detta system har skapats av organisationer som IMF, Världsbanken, CIA, NSA och de multinationella företagen". Detta är ett globalt system, säger han. "Den globala recessionen har visat att vi måste ha regler för att kontrollera dessa giriga människor som driver dessa företag. Vi måste skyddas mot dem."

Idag reser Perkins runt och håller föreläsningar i de länder han tidigare bidrog till att suga ut. Han är även grundare av de ideella organisationerna Dream Change och Pachamama Alliance, som arbetar för upprättandet av en bättre värld som våra barn kommer att vilja ärva. (4) En förändring är möjlig menar Perkins, om vi vill. "


 
 
Insiders avslöjar Världsbanken och IMF
 

(4) John Perkins hemsida: http://www.johnperkins.org/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0