Det blir kolsvart före gryningen

 
"Som ungdom var Brage som många andra fast i det politiska skådespeleriet och beskriver sig som politiskt frälst. Banderoller om solidaritet och rättvisa lurade honom från att se den falskhet som låg bakom politiken. Alla illusioner har han fått dra upp med rötterna, berättar han i en intervju med vaken.se. Han tror att girighetens läxa blir den svåraste av alla mänskliga lektioner. Vårt ego är mycket svårt att kontrollera, fortsätter han."
 
Brage säger att många av hans kollegor delar hans uppfattning om världen i stort. "Jag har träffat flera kollegor och känner flera forskare som förstår vad som egentligen hände den 11 september 2001 i New York, men när månlandningarna kom på tapeten blev många omtumlade".

Brage fortsätter, "Sorgligt nog känner jag även professorer som vet sanningen om månlandningarna - men som spelar den roll som förväntas. Ska man vara med i leken så får man leken tåla - så verkar det fungera. Lögnen får man köpa på kuppen. Det är så stora pengar och så mycket förtroendekapital som har satsats på de falska månhistorierna. Men kalla krigets propagandalögner måste snart upphöra. Korten måste läggas på bordet."
 

Det blir kolsvart före gryningen

 
Läs hela intervjun här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0