Fruktverkstan
Före ugnen
Efter ugnen
Serveringsförslag ....eller pudrade med kanel på
Ser jätte gott ut, ska prova det. Hur varmt har du i ugnen? och hur länge kör du dom?
Tack för tipsen!
Först var jag lite försiktig, började med 150 grader 15-20 min. funkade också och chokladen smälte ju, men märkte sen att det gick bra att köra 225 också lika länge eller längre. Jag hade ju ganska "hårda" bitar också, som äpple mango. har man mycket banan bara blir det kanske för gojsigt? ;o) sen kan man ju ha annan choklad, tänkte mig först mint noblesse, men noblesse fanns inte med minstsmak längre? after eight tipsade Eva om, men jag ville ha mer ren choklad än mintcreme =)
Gottigottgott!! Stark choklad, gillar med apelsinsmak oxå!
Ja! Bra tips, apelsinsmak blir ju kanon. Hade för lite apelsiner i knytena jag, gott med varm apelsinsaft ;o)