Fruktverkstan



Före ugnen



Efter ugnen

Serveringsförslag                     ....eller pudrade med kanel på

Kommentarer
Postat av: AnnaKS

Ser jätte gott ut, ska prova det. Hur varmt har du i ugnen? och hur länge kör du dom?

Tack för tipsen!

2012-02-20 @ 09:16:33
Postat av: Ingela

Först var jag lite försiktig, började med 150 grader 15-20 min. funkade också och chokladen smälte ju, men märkte sen att det gick bra att köra 225 också lika länge eller längre. Jag hade ju ganska "hårda" bitar också, som äpple mango. har man mycket banan bara blir det kanske för gojsigt? ;o) sen kan man ju ha annan choklad, tänkte mig först mint noblesse, men noblesse fanns inte med minstsmak längre? after eight tipsade Eva om, men jag ville ha mer ren choklad än mintcreme =)

2012-02-20 @ 16:49:37
Postat av: AnnaKS

Gottigottgott!! Stark choklad, gillar med apelsinsmak oxå!

2012-02-22 @ 22:30:50
Postat av: Ingela

Ja! Bra tips, apelsinsmak blir ju kanon. Hade för lite apelsiner i knytena jag, gott med varm apelsinsaft ;o)

2012-02-22 @ 23:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0