Fågelbord och snö till låren

Ja, det här var ett tag sen. Fortsättningen på temat fåglarna...
 
Inatt kom en meter snö på vissa ställen. Fick pulsa upp till knäna till postlådan. Idag blir det till att gå, bilen får stå. I stallet var det snö upp till låren, närmare en meter snö. Och muffis försvann direkt när hon kom ut. Nu ser hon ut som ett vanligt får! Dvs full av vitt ull, utom på nosen. Det blev jobbigt för henne att skutta, så hon fick vänta på hästarna och följa dem i deras sakta mak istället. Hon har legat inne och kurat med Because i boxen hela natten. Inte klivit utanför dörrn ett steg.
Hästarna var också lite fundersamma att det var så mycket på en gång. Det brukar det inte vara. De brukar kunna kasta sig ut och springa i första snön. Yippie! Men det gick ju inte nu, tvärstopp. Nu blev de snarare molokna.
Själv har jag skottat och pulsat i en halv dag (4 tim), gått igenom hagen, så nu kommer de få se till att motionera sig själva några dagar hemma genom snöpulsning. De lär bli hyfsat sugna på att komma ut  på tur igen och se annat, men nu behövs det trampas upp i hagen och matte behöver vila.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0