Augustibilder

Ljuvliga augustimorgon
En triangelposition, med Muffis
 
    
Här är hon tydligare
 
 
 
Nu har hästarna också upptäckt det Muffis har sett för längesen, paparazzi på ingående.
 
Because ska alltid ha en sista tugga i farten. Han kan göra flera saker samtidigt, äta och gå, samtidigt som han har fokus på att han är på väg till ett bestämt mål. Trollrik gör en sak i taget. Han har släppt maten för att något stulit uppmärksamheten så har han bara ett mål i huvudet. Då är inte en extra tugga så viktigt om han har bestämt sig för nytt fokus.
Muffis har legat och vilat och bara väntat på att nåt ska hända. Förflyttning är helt ok för hennes del, hem till mysiga stallet, tycker hon. Hon är lika förtjust i vissa bekvämligheter hon som hästarna. Märkligt vad fort det går. Hon som bott totalt ute i alla väder, föredrar nu att bo inomhus under tak, ja, det är för knottigt och myggigt, eller så regnar det, eller hu så hemskt om det åskar. Att hästarna gör det som varit vana det i 20 år, kan man ju förstå. Det är vad de är lärda till ;o) Det här var en skön morgon, men är det för jobbigt med broms eller annat på dagen, så går hon hem själv till stallet och knoppar i nån box ensam. Hon som kan gå fritt själv, gör det hästarna inte kan. Men oftast har hon ändå koll, för när hästarna sen kommer hem så står hon på källarbacken och kommer ner och möte ross vid postlådorna. Åh, äntligen kommer ni också! Ibland bräker hon om det vankas godsaker eller att de blivit skilda åt.
Nu kommer matte och hämtar oss!
Ja, trots att han har tid att äta efter vägen så är det Because som ofta är ivrigast och bestämdast med sina långa kliv. Då får Trolllrik springa för att hänga med, men efter att ha sovit ute är de så trötta så prilliga Trollrik som alltid trippar orkar inte mera än släpa sig in. De är så roliga när de är så trötta så ögonen går i kors.
Tuggar ikapp! ännu en bild där de ser magiskt synkade ut haha. Sånt man ser när man får fram bilderna ...
 
 
Vackerdamen
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Rolig hon är som går hem till stallet helt ensam :).
Hon är duktig som klara sig över vägen!

2012-08-14 @ 18:03:28
URL: http://www.karinrolennordstrand.se
Postat av: Ingela

Ja, hon är inte så dum lilla damen ;o)

2012-08-15 @ 18:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0