Människor är svåra att kontrollera

Människor är ju svåra att kontrollera om de inte är rädda så elitens geniala lösning blev att hänvisa till gudarnas vilja och vrede om inte folket lyssnade till dess utvalda representanter. Med hjälp av olika överstepräster skapade man tekniker för att kontrollera folk via myter, omen och varsel, (som numera ersatts med TV, radio och tidningar), samt olika arméer.

...

http://www.sourze.se/En_liten_guide_till_hur_v%C3%A4rlden_styrs_10766174.asp

White chockades då Balfour förklarade nödvändigheten av att provocera fram ett krig mot Tyskland och utbrast: "Ni är en storsint man privat, hur kan ni överhuvudtaget överväga något så politiskt omoraliskt som att provocera fram krig mot ett harmlöst land? Vill ni konkurrera så jobba hårdare".

Balfour förklarade då att det nog var bättre med krig, varpå en förfärad White sa: "Jag är chockad att ni av alla uttrycker såna åsikter." "Är det en fråga om rätt eller fel? Kanske är det en fråga om att behålla vår maktdominans", svarade Balfour kallt. Sju år senare uppfylldes Balfours önskan och stora delar av Europa låg snart i ruiner. I samma veva såg gruppen till att sponsra Lenin och därefter Hitler och senare Mao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0