Vi vibrerar, i takt med jorden

Allt vibrerar i olika svängningar som vi kallar herz. Hjärnstammen som alla kranialnerver är involverad i, de flesta genom att de utgår därifrån (10 av 12 st) eller att de är direkt kopplade, ska ligga på en vibration mellan 5-10 Hz.

Olika organ och olika områden ska vibrera olika mycket för att må bra. Men ett genomsnitt är kring 7 Hz. Troligen är det ingen slump att jordens kärna vibrerar i 7 Hz. För att balansera oss vill vi tillbaka till naturen och bli jordad, finns det ju några kloka uttryck.

T ex njurar ska ligga mellan 3-6 herz, Hjärtat 5-8 herz och endokrina körtlar är de som vibrerar högst 7-11,5 herz.


För snart 100 år sedan hade Einstein inte som idag tillgång till en informationsteknik med vars hjälp det nu är möjligt att se, studera och återskapa naturens energiproduktion resp. konsumtion från de stora sammanhangen och ända ner på cellnivå.

Vår andning är exempel på ett sådant protonresonansspektrum, hjärtslagen, hjärnans arbete och optisk varseblivning likaså. Alla bygger på vågrörelser med identiska avstånd mellan noderna.

Vidare har man upptäckt att frekvensen för maximal cellreflektion är 1250 nm och frekvensen för maximal cellabsorption 280 nm. Man lär sig mer och mer om vad en viss frekvens har för effekt i t.ex en cell. Vi kan härigenom aktivera naturliga processer i kroppen och inom medicinen kan kunskapen användas för effektiv sårläkning, för cellregeneration och för att stimulera mitokondriernas energiskapande, serotoninproduktion, immunsystemet, antikropp-försvaret mot infektioner samt för att stimulera inlärning och minnesfunktioner etc.

http://www.kreaprenor.se/halsa/index.asp?g=6&r=295


Kommentarer
Postat av: Healer

Spännande!

2011-04-03 @ 20:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0