inne i virveln 2 ;o)

Kom hem för en halvtimme sen, åkte till hästarna kl. 18 .......... ville inte störa dem när jag såg att de var sysselsatta, bara titta på dem, och de brydde sig inte om bilen som stannade vid hagen, så ... där blev jag sittande i bilen, fällde ner sätet .... och ... satt .... och satt ... och satt ;o) så himla skönt, så mysigt inne i bilen, småkikade på dem och gick ner i lågvarv läge....  efter en timme hade de betat klart för stunden (vet ju inte när de började). Då gick de till utkikshörnet på hagen, men ställde sig med rumporna utåt vägen, inte som när de tvärtom står och spanar, båda två åt samma väderstreck, och sov .... i 50 minuter, sen gick de tillbaka och åt borta i trädkanten igen, ytterligare en timme ...
Efter 3 timmar tänkte jag att jag borde göra nåt, åka.... skulle smita iväg igen osedd, men blev inte riktigt så utan jag klev ur iallafall, backade bara ner och skulle vända i korsningen, men blev stående där när trollrik kom till utkikshörnet, nyfiken och kikade, så jag bestämde mig för att kliva ur. Förstod väl att jag inte skulle klara mig med att bara titta på dem, utan närkontakt... så jag blev kvar 1,5 timme till med dem i hagen också...

mår så gott, hade nog kunna sitta där hela natten, vete tusan om jag inte gör det nåt i sommar .... behöver ju inte tälta, som jag skojat om, räcker ju med bilen!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hihi, så lika vi är. Jag har köpt ett tält enkom för att jag ska kunna tälta intill hagen. Blev inte av förra sommaren men i år ska det bli. ;-)

2011-06-22 @ 20:24:51
URL: http://leopalema.wordpress.com
Postat av: Ingela

Ja sedär, det visste jag ju inte! Om du skrivit det nånstans på bloggen så har jag missat det ;o) en skön bil funkar dock också märkte jag =)

2011-06-22 @ 22:29:41
Postat av: Anonym

Vad härligt det låter!

2011-06-22 @ 22:34:22
Postat av: Ingela

ooops, går inte lika bra när det regnar... imma på rutorna ;o)))

2011-06-23 @ 15:06:33
Postat av: Eva Ö

Du verkar ha hittat ett riktigt sommarparadis till dina grabbar!

2011-06-26 @ 07:58:15
Postat av: Kerstin

Men så mysigt det lät!! Och lyllos dig som kan ta dig tiden! Något jag inte klarar av, tyvärr.

2011-06-27 @ 06:17:50
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0