Politiskt korrekt?

Trots ointresset för samtalsuppgifterna så krävde FBI att Kiriakou skulle överlämna både kopiorna och originalen på dokumenten. Dr Cuddy menar att det antyder att det fanns telefonnummer där som FBI inte ville skulle komma ut. När Kiriakou återvände till USA blev han befodrad av CIA och var tvungen avlägga en tystnadsed. Då han frågade varför fick han följande svar av sin överordnade:

"Så här ligger det till: Nästa år, i mars 2003, så kommer vi att invadera Irak. Vi kommer att störta Saddam Hussein och vi kommer att öppna den största flygbasen i världen".

Med andra ord: Kiriakou fick veta ett år före invasionen av Irak att den skulle ske och förre finansministern under Bush hade avslöjat att planerna lagts upp redan i januari 2001, det vill säga över två år innan invasionen.

Varför skulle du, om du är borgmästare, inte öppna lådan och kolla numren? Den enda orsaken jag kan tänka mig för att du inte skulle göra det är att du inte behöver göra det. Du visste redan vad det var för nummer."

Gång på gång träder högt uppsatta tjänstemän fram och avslöjar saker som visar att den officiella versionen om 9/11, som vi blivit matade med, är full av lögner och absurda motsägelser. Man kan tro på fakta eller man kan tro på vad som är politiskt korrekt. Du väljer själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0