Drömdag för hästar

Under en dag fick hästarna vara i sammanlagt 3 olika hagar =) var ute på promenad, vara ute på ridtur, vara inne i stall och få ompyssling. Ja, det går ingen nöd på dem en sån dag ;o) = Kort sammanfattning

Ute en härlig torsdagnatt och fredag morgon, men när de började bli för uttråkade kom två rara tjejer och tog in två trötta hästar på eftermiddagen som fick ompyssling och vila under några timmar till kvällen. (toppen tyckte jag som inte kunde komma ifrån jobb förrän senare på kvällen, lagom till ridtur. Så de hann vila lite annars hade de inte varit lika pigga på ridtur tror jag) 





En väldigt skön fredagskväll och pigga hästar igen, som fick gå ut i sin mindre men fina stall gräshage, full fart ut.



Bra tänkte jag, då är de laddade för ridtur med tjejerna. Mycket riktigt, pigga och nyfikna och framåt, och när vi skulle vända hemåt så ville inte Because vända. Vi var bara ute ca 40 minuter för klockan började bli mycket och tjejerna behövde ta sig hem. Som avslutning och belöning fick hästarna sen avsluta med att bli avklädda och släppta direkt i sin tredje gräshage.



Så nu har de varit ute på ridtur båda två 2 ggr inom kort =) det börjar arta sig, hehe.




Sen fick de sova inne en natt, men när jag tog hem dem skydnade de sig ut i stallhagen och låtsdades inet som att de skulle in ;o)

Nåja, de var rätt nöjda imorse med att ha sovit inne och legat också. Speciellt Because gillar det, han hade inte ens ätit upp höt utan bara sooooovit. Trollrik däremot hade rensat sitt. Inte bråttom ut heller men visst var de nöjd amed att få gå ut. Inatt får de gå ute igen, sen ska det byggas ny hage igen som kommer räcka ytterligare ett tag med bete. Bortskämda? nja, okejdå ;o)

Kommentarer
Postat av: Maria

Härligt!

2011-08-20 @ 18:30:02
URL: http://maria-hastliv.blogspot. com
Postat av: Bilbo

Trollrik och Because, herrarna i hagen...hagarna.:-)

2011-08-22 @ 10:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0