Upptäckter

Vi har pratat mycket om att man ärver även cellminnen från tidigare generationer, anlag, gener, you name it, ofta hoppar det kanske över nån generation, precis som med div sjukdomar. En del bryter ut, en del är latent och man får aldrig veta.

Allt finns i VARJE cell i kroppen, i DNA, så även cellminnenas känslor. Precis som vi har känslor som minnen inbakade i cellerna tillsammans med de fysiska "känslorna" att det gör fysiskt ont där man fått skadan. Så finns kanske (troligen) en rädsla kopplad till den händelse som skadade t ex ett knä och när man tar på knät minns man oftast allt igen, kanske inte lika starkt, men det FINNS DÄR.

De fysiska anlagen finns lagrade i generna, så även de mentala och emotionella erfarenheterna som cellerna bär på och vandrar vidare med i generationerna.

Så när man ibland undrar varför man reagerar på nåt som man inte förstår var det kommer ifrån, kan det ju dels vara nåt man förträngt från när man var så liten så det inte finns lagrat i det intellektuella minnet, utan bara genom känslokroppen, eller som embryo. Det kan även vara från tidigare generationer, och när man läker det så läker man både dem, sig själv och kommande generationer som inte behöver ha med sig de trauman som finns sen tidigare.

Egentligen känns det inte alls konstigt ...

Jag har gener från mor och far, morfar och mormor, farmor och farfar osv, och det finns mycket som ligger i släkten, som man säger. Det har alla =) och det har jag med mig från mina tidigare generationer. Dags att plocka fram det =) och se vad spännande upplevelser man kan få ;o)

Har bara börjat ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0