Olika fokus i olika åldrar .... hahaha

Ett gäng 40-åriga väninnor diskuterade var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View restaurangen eftersom kyparna som arbetade där hade så strama byxor och snygga stjärtar.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View restaurangen eftersom de hade så god mat och goda viner.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View restaurangen eftersom de kunde äta i lugn och ro, och restaurangen hade en fantastisk utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View restaurangen eftersom restaurangen var rullstolsvänlig och hade hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View restauranten eftersom de aldrig hade varit där förut.

 

Man kanske skulle kunna göra en parallell med hästfrälsta "tanter", ska klura på det ,,,...? hihi


Kommentarer
Postat av: Ida

Hehe :) ja det är ju olika i olika åldrar :P

2010-12-01 @ 18:40:31
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0