Folk lär sig tycka "rätt" och attackera oliktänkande

När President Eisenhower höll avskedstal i januari 1961 varnade han för alliansen mellan militär/industri och politiker/vetenskapselit. I april 1961 höll hans efterträdare John F Kennedy ett tal där han varnade för hemliga sällskap och en "världsomfattande, jättelik, hänsynslös konspiration som på dolda sätt ökade sitt inflytande" och att dess oliktänkande är tystade.

Talet kan ses i ljuset av kalla kriget men Kennedys varning om att vänta på en krigsförklaring när kriget i själva verket pågår hela tiden och överallt kan ju fortfarande appliceras på den globala elitens metodik. Man provocerar fram konflikter och krig, suger ut naturresurser, bedrar via centralbanker och skapar konsensus i nyheter och åsikter via propaganda så folk lär sig tycka "rätt" och attackera oliktänkande.

Under JFK:s första år som president ökade USA:s militärnärvaro i Sydostasien starkt men i maj 1963 började han planera ett tillbakadragande av trupperna, vilket professor John M Newman visade i boken "JFK & Vietnam" och före detta CIA-chefen John McCone bekräftade när han sa: "Veckorna före sin död insåg Kennedy att vi gått överstyr och han var faktiskt på väg att dra tillbaka våra trupper när han mördades och Johnson tog över". Sen var det fritt fram för slakten i Asien.

http://www.sourze.se/Hur_oligarkerna_bl%C3%A5ser_massorna_%E2%80%93_Del_10_10728328.asp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0