Nog blir man förbluffad

Igår hade vi - eller kanske ska jag säga JAG - flera upplevelser som jag måste säga att jag tycker är förbluffande roligt att få vara med om, små enkla vardagsgrejer kanske, men varje gång har man ett stort smile i ansiktet som om man inte vet vad man har varit med om, men är härligt upplyft, mungiporna upplyfta till hjässan och ögonen så stora de kan bli, och där fastnar anletsdragen tills man med våld får rätta till dem ;o)

För det första vet jag sällan vad som ska ske när jag kommer till stallet, vilket humör de är på. Eller iallafall främst Because är det som har väldigt olika sinnestämningar och olika lust till olika saker. Mycket bestämda åsikter om vad eller vart.
Trollrik är ju en evig solros som är med på det mesta. Because däremot får man försöka lista ut vad som behagar herrn för dagen.

Igår tänkte jag att jag skulle få släpa med dem på en liten promenad upp till masten i bästa fall. Because har inte varit sugen på att traska efter byavägen på ett tag, så vi har gjort andra svängar. Därför tänkte jag att nu får han nog tåla en liten tur åt det hållet iallafall. Jag hade en tid att passa också så kraven var väldigt låga. Because kan också dölja in i det sista sitt, för dagen, verkliga jag. Så det är inte alltid lätt att lista ut. Trollrik däremot döljer ingenting, hihi ;o)

fortsätter strax


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0