"Vad han fann chockade honom och föreföll fullkomligt obegripligt, men dokumenten talade sitt tydliga språk och gick inte att misstolka."


Antony Cyril Sutton föddes i London den 14 februari 1925. Efter studier i huvudstaden tog han en Doctor of Science-examen vid universitetet i Southampton och studerade sen vid Göttingens universitet i Tyskland innan han i början av 60-talet kom till USA där han från och med 1968 verkade vid Stanford University i Kalifornien och blev forskare vid Hooverinstitutet där han fick tillgång till de nationella arkiven. Vad han fann chockade honom och föreföll först fullkomligt obegripligt, men dokumenten talade sitt tydliga språk och gick inte att misstolka.

Med den akademiske pedantens noggrannhet gick han metodiskt tillväga och plöjde igenom tonvis av material från de Nationella arkiven, kopierade dokument och kvitton och kartlade allt.

http://www.sourze.se/Antony_Sutton_%E2%80%93_en_sann_hj%C3%A4lte_10704659.asp

Dokumenten visade att USA och Storbritannien tillsammans med bankirer och affärsmän från andra länder i väst, finansierade och hjälpte kommunisterna i Ryssland och nazisterna i Tyskland. Sutton fann dokument, telegram, kvitton och redovisningar för hur man avsatte miljontals dollar till Lenin och hans hejdukar för att störta tsaren och införa kommunism och att man sedan under hela 1900-talet försåg Sovjet med ekonomisk, materiell och teknisk hjälp för att bygga upp industrier och vapenutveckling.

Mellan 1968 och 1973 skrev han trilogin ”Western Technology and Soviet economic development” där han metodiskt visade hur väst stödde och finansierade kommunisterna från 1917 och ända in på 70-talet. Han presenterade tabeller som angav serienumren på motorer och fartyg som skeppades in och kunde bekräfta vad Major Racey Jordan redan 1942 avslöjat i en bok; nämligen att krig skapas medvetet och att USA försåg Sovjet med uranium, torium, kobolt och kadmium. Jordan berättade att USA till och med gav ryssarna data om atombomben, något som även president Roosevelts son bekräftade i sina memoarer.

Professor Sutton upptäckte att eliten redan 1915 bildat bolaget American International Corporation med Frank Vanderlip en av Federal Reserves grundare som chef för att sponsra revolutionen i Ryssland. Sutton avslöjade också att svenske bankiren Olof Aschberg var en viktig figur i sammanhanget. Även den vitryske generalen Arsene de Goulevitch sa i sin bok Czarism and the Revolution att:

"De huvudsakliga leverantörerna av bidrag för revolutionen var varken de galna ryska miljonärerna eller Lenins beväpnade banditer. De verkliga pengarna kom från engelska och amerikanska källor."
...



Kommentarer
Postat av: Michelangelo

Här är en fullkomligt lysande artikel av Mats på Klar sikt:



http://www.klarsikt.humancreations.se/post/2010/01/17/Skapelsens-kretslopp-Att-tanka-och-kanna-Del-2.aspx



2010-03-12 @ 18:00:36
Postat av: Michelangelo

Här är en fullkomligt lysande artikel av Mats på Klar sikt:



http://www.klarsikt.humancreations.se/post/2010/01/17/Skapelsens-kretslopp-Att-tanka-och-kanna-Del-2.aspx



2010-03-12 @ 18:01:55
Postat av: Michelangelo

Här är fortsättningen:



http://www.klarsikt.humancreations.se/post/2010/01/24/Skapelsens-kretslopp-Att-tanka-och-kanna-Del-3.aspx

2010-03-12 @ 18:03:21
Postat av: Ingela

oj, ja jätteintressant om elementen!



Själva skapelseprocessen stoppas. Genom att undertrycka VATTEN-elementet alltså, känslor, intuition, inkänning, kreativitet etc så tvingas människor att koppla upp sina verklighetsbilder, sin medvetenhet till LUFT-elementet. Alltså, till färdigförpackade, fyrkantiga, logiska och redan vedertagna sanningar. Allt sådant som går att kontrollera. En människa som däremot använder sig av intuition, av sina känslor och som inte accepterar de färdiga normerna blir farlig i det maskulina LUFT-elementets värld.



2010-03-12 @ 19:07:44
Postat av: ingela

Men lika effektivt är det att blockera det feminina JORD-elementet. Själv DO-IT energin får inget eget värde. Att handla och utföra blir en second-hand vara i jämförelse med alla smarta tankar. Den fysiska kroppen, den fysiska känslan, vårt tempel förvandlas till en apparat, ett bo som tjänar de förhärskande tankarna. En medicinsk apparat.

2010-03-12 @ 19:08:02
Postat av: i

Men om vi backar till de fyra elementen så ser man att utvecklingen hela tiden passerar genom dessa fyra element. Som en fyrtaktsmotor. För när man har blivit drabbad av sin själsliga välja, känt den emotionella dragningskraften, förstått och sedan prövat den i handling, så börjar man om igen. Till skillnad mot tron på en riktad utveckling, så sker här en utvidgning. För efter ett varv runt, så börjar nästa varv alldeles utan på det förra. Som en spiral som utvecklingsvarv efter utvecklingsvarv bygger på kunskapsmassan. Som en snöboll som växer. Det finns ingen riktning, bara utvidgning. Tron på riktningen kommer av LUFT-Elementets dominans. För där gäller strukturer, hierarkier och fasta gränser. Den enda sanna utvecklingen är en sammansatt. Seendet är förmågan att lägga pusslet och se motivet, inte att samla så många pusselbitar i samma färg som möjligt. I vår värld så har saker och delar gjorts viktigare än sammanhang. Det maskulina före det feminina. Det "smarta" är viktigare än det visa. Kittet som håller oss samman - empatin, närvaron och kärleken själv är underprioriterat.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0