Flytande kristaller

Basen för vårt fysiologiska kommunikationssystem och elektriska nätverk utgörs av bland annat flytande kristaller som fungerar som ledare i vårt helhetssystem.

Fosfolipiderna i cellmembranen, kollagenet i bindväven, myelinskidorna runt nerverna, strukturer i muskulaturen är exempel på flytande kristaller. De genererar elektriska fält när de pressas samman eller töjs.

Om vi på olika sätter utsätter och belastar vår kropp på ett sätt som påverkar dessa frekvenser störs de inre energiflödena och det blir en obalans. Det kan vara alkolhol, tobak, läkemedelsmissbruk men också oro och negativa känslor som frustration och ångest. Långvarig stress är kanske den främsta boven till att människor dräneras på energi, blir nedstämda och orkeslösa.




Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

gud vilken söt bild :P



SV: Tackar! Hero är inte tävlad, men han är tränad. Dock så vart han illa behandlad så det slog slint i skallen på honom och därför kom han ej till start.



Jag vet inte riktigt när det är planerat att den ska börja byggas. Men antar att det är till sommaren eller något då jag vet om att de planerat detta länge. Nu har det äntligen kommit ut officiellt att de ska bygga en ny nationalarena.

2010-02-09 @ 15:01:26
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0