Fascinerande experiment på ett fängelse

Ett fascinerande experiment på ett fängelse i USA bland våldsbrottslingar visade på stora skillnader i beteende och hälsa när de sattes på en diet av mycket fisk, grönsaker och annat nyttigt medan man undvek sockerprodukter och minskade ner på kolhydrater. Undersökningar visade på att många av dem som dömts för upprepad kriminalitet och våldsbrottslighet var personer som tidigt utvecklat ett sockerberoende som sedan fortsatt genom hela livet.

I österländsk medicin talar man om Qi, vilket är ett energiflöde som flödar i kroppen längs så kallade meridianer till de organ som behöver den. Där menar man att sjukdomar kan bero på att flödet av Qi är stört. Om flödet störs av en blockering i en kroppsdel kommer sjukdom att uppträda inte bara i den här kroppsdelen utan eventuellt även andra, något som kan åtgärdas genom att man låter justera sin Qi.

För att frigöra energiflödet inom oss behöver vi avgifta både våra kroppar och hjärnor. Rensa ut de toxiner vi samlat på oss i form av ohälsosam mat och dryck och medvetandegöra både de gamla psykologiska mönster som har en hämmande effekt på våra liv och de som indoktrinerats in i oss via årtionden av propaganda och desinformation.

http://www.sourze.se/__10702233.asp



Kommentarer
Postat av: jenny

Hej!!

Jag glömde att berätta var vi bor :)

Njurunda!!

2010-02-17 @ 12:35:00
URL: http://jennybloggjenny.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Mycket intressant! Höj skatten på socker kan jag tycka ;)

2010-02-17 @ 16:59:28
URL: http://eharstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0