Vad fräckt! Jag trodde tiggare var mer eller mindre hemlösa, inte att de bor i slott ...

Trodde de att svenska folket ska jubla över att betala bröllop åt de som har så de klarar sig många gånger om?
De borde tycka det är roligt att ANVÄNDA sina pengar, eller? Det är ju det som är roligt när man har dem =)

Det är nästan skämmigt att be någon annan betala för sig. För 25 miljoner kan man väl isåfall sponsra alla som vill gifta sig i Sverige under ett år ;o)

Hur var det nu, är samhället till för individen, eller individen till för samhället ....  (tidigare inlägg: http://becausetrollrik.blogg.se/2009/march/vilket-amne-bor-prioriteras-hogst-grundskolan.html)

Eller är det bara så att de rika inte vill annat än samla, samla på hög, miljarder miljarder, för att de tycker sig vara förmer och stå högre upp än andra, så fånigt fånigt

Antingen förändrar vi vårt sätt att tänka, samarbeta och leva här på jorden, eller också är mänskligheten dömd att utplånas från jordens yta.

En grupp ledare i det Moderna Samhället har alltför bråttom att öka sina förmögenheter, så till den grad att de inte bryr sig om de fasansfulla skador som de ställer till i miljön.

Egoistiska män utan någon som helst moral använder sig utan minsta betänksamhet av vetenskapens och teknikens framsteg och upptäckter uteslutande för att själva bli rikare. De tar ingen hänsyn till vare sig de omedelbara eller de långsiktiga effekterna som de ställer till i miljön.

(http://becausetrollrik.blogg.se/2009/march/hernan-huarache-mamanis-tal-om-behovet-av-en.html)


Nånting roligare !  :
Härnäst kommer nya bilder på valpen som nu flyttat hem till farsan istället för hos mamma och syskon. Pappa Tello har övertagit vårdnaden om Zita, som hon heter.

Kommentarer
Postat av: Cristian

Ett "K" hade inte så konstigt, med tanke på att hon heter "Kamisha" :-)



Vad tyckte du om Marocko? Vart i Marocko var du? :)



Haha - shit, du verkar ha haft mycket för dig. Skönt! Spikmatta har jag dock aldrig legat på. Är det verkligen så skönt som de säger?



2009-03-09 @ 18:33:21
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Per-Anders

Hängde inte riktigt med i din senaste kommentar på min blogg. Hade du lämnat en kommentar till mitt inlägg om Caroline af Ugglas?



Och så dina hemtrakter? Var jag där? Å ja ba. Fattar ingenting...

2009-03-09 @ 21:58:58
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Jennie

Monarkin går långt tillbaka i historien i Sverige. Och ett svenskt kronprinsessbröllop i Sverige är även otroligt bra reklam för Sverige, vilket kan vara bra i dessa tider. Tänk istället på amdra onödiga pengar som slängs ut till höger o vänster. Mest till höger då om jag få säga mitt. Ja detta kan debatteras i det oändliga men men...

2009-03-10 @ 11:15:03
URL: http://sliparen.blogg.se/
Postat av: Ingela

Nä, dålig reklam, om man då inte ska gå efter devisen att all reklam är bra reklam ;o)



Tyvärr, jag tror vi kan klara oss utan sånt.



Läste nån artikel om att hur stort intresse det är för Melodifestivalen är en mätare på hur dåligt vi mår i landet....

Det här känns som en liknande grej, istället för att bry oss om viktigare saker behöver vi trösta oss med sagor- typ sagobröllop eller vad vi kan kalla det.

2009-03-10 @ 11:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0