Skulle vara intressant att forska i ....

helt klart är det mycket som påverkar, och man måste börja nånstans för att få den negativa spiralen att vända till en positiv, nånting som gör att man för mer energi och kan se klarare och klarare på vad man måste göra, för en helhetssyn.

Flera har problem med dåliga vattenledningar och får i sig gifter och tex för mycket koppar och blir kopparförgiftade varje dag pga vattnet i ledningarna. Det är fakta genom vattenprover osv. Det har man kanske druckit i 10-20 år innan man upptäcker det, många bäckar små, precis som i mitt fall med mjölken och säkert annat också. Man har då också tagit mineralanalyser på sig själv och ser tydligt att man är urholkad på ALLA mineraler, utom koppar.... För att ta ett exempel. Detta är mer "självförvållat" fast pga av okunskap.
Mjölken är det någon som drivit fram och lurat folk, spelat på okunskap och sätter dit nån "kunskap" att det SKA vara bra, fastän det inte finns några bevis för att så är fallet.

Häromdagen hörde jag ett exempel, obs inte vetenskapligt utforskat men det skulle vara jätteintressant att få se någon göra en sån undersökning, om kostvanor och foglossning!

Förr var det inte lika vanligt som nu, och i en del andra kulturer är inte det heller något så vanligt som här. Det som påståddes var att det handlar om urholkning av mineraler, (känns dock inte speciellt ologiskt ;o) en faktor som togs upp var också mjölkdrickande, eftersom det urholkar.

Sen tror jag absolut kaffedrickande och div andra vanor kanske har ännu större verkan? Och då hjälper det naturligtvis inte att man kanske slutar dricka kaffe när man väl är gravid, för depåerna måste ju vara fyllda redan innan. Det är ju svårt att komma ikapp med sig själv medan man är gravid, det måste nog göras innan för att man ska ha chans att hålla den balansen. Graviditet är ju en påfrestning på kroppen som den är ändå, så det är bra att ha huvudet ovanför ytan redan innan så att säga. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0