Mejeriprodukter -osteoporos

Dessa fakta är obestridliga sanningar. De kan inte överskylas och de kan inte bortförklaras av en av mejeriindustrin lejd försvarare. En armé av skolmedicinens läkare som aldrig studerat näringslära, dietister som blivit köpta av mejeriindustrin och tusentals berömda celebriteter med mjölkmustasch kan inte förändra dessa fakta det allra minsta.”

Den tråkiga sidan av mejeri-cashectomin är taktiken att hålla osteoporosspöket ovanför huvudet på folk, trots att det finns tillräckligt med statistik som klart och tydligt visar att mejeriprodukter bidrar till osteoporos. De är inte den enda orsaken, men mejeriprodukter bidrar påtagligt till osteoporos. Ändå marknadsförs mjölk som ett medel att förebygga detta. Detta är klockren cashectomi som måste få professionella cashectomister att jubla och dansa segerdans.

De länder i världen som konsumerar mest mejeriprodukter per capita är USA, Storbritannien, Sverige och Finland. Dessa fyra länder är också de som har den högsta förekomsten av osteoporos i hela världen! Tror du att det bara är en tillfällighet, eller finns det ett samband?

De länder i världen som konsumerar minst mejeriprodukter är afrikanska och asiatiska länder. De råkar också vara de länder som har den lägsta förekomsten av osteoporos. Hoppsan, ytterligare en tillfällighet.

Kina har den största befolkningen på jorden med 1,3 miljarder invånare. Det är en miljard fler än hela den amerikanska befolkningen. Kineser tycker inte om mejeriprodukter. De tycker att mejeriprodukter luktar och smakar konstigt, så de använder dem helt enkelt inte. Osteoporos är så ovanligt i Kina att det inte ens finns ett ord för det på deras språk.

hämtat ur boken ”Lev utan smärta” skriven av HARVEY DIAMOND

Läs även: www.rubenshalsa.se/mjolk.htm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0