Kommentar ang mejeriprodukter

Poängen är att det är bra att ha tillgång till fler inriktningar av kunskap, sen är det helt upp till en själv vad man gör och väljer =)
Men man vill ju välja på så bred grund det går och inte bara på en åsikt om vad myndigheter påstår. Jag kan tyvärr inte tro på deras riktlinjer för det kommer för mycket konstigheter därifrån.
Och man kan absolut fortsätta dricka äta div, men det är ju synd om man gör det i tron att man gör nåt bra, om det knappast är säkert att man gör det.

Man märker själv vilken grej man får mest effekt av och beroende på vad man har mest jobbigt med, är det eksem, kanske att avstå mjölk kan vara en stor förbättring, är det stress kanske det gör stor skillnad att låta bli kaffe osv osv. Om man har motivation till att vilja ändra på nåt.

"Some people are OK with waiting until finally there is solid “evidence”. Others continue using them just as many continue smoking, although the risks for the latter are known. It is really up to each individual to decide what to do about it."

ANDREAS MORITZ i boken ”Cancer is not a disease

Kommentarer
Postat av: Dr Jones

Här är en rätt skön lirare med koll på mycket:

http://cyberliv.bloggplatsen.se/

2009-12-17 @ 17:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0