Naturlig hästhållning

Jag har fått tips om en intressant bok som heter Naturlig hästhållning, av Pat Coleby.

"Många problem och sjukdomar hos hästar får sin förklaring i mineral och vitaminbrist. Här kan du läsa,få tips och råd från en erfaren lantbrukare- Pat Coleby."

Jag har beställt den på Khepri Förlag och Foder http://www.khepri.se/ (gå in under fliken "Butik"  t ex)
och även gjort en beställning där på en massa smaskiga mineraler som hästarna ska testa =) Finns även för hund. Tello får sig en släng han med =)


Mer om boken:

Pat Coleby är Australiens främsta expert på naturlig skötsel av djur och hon har många års praktisk erfarenhet. Hon är en ofta anlitad konsult inom jordbruk och djurskötsel, där hon vurmar för det ekologiska sättet att arbeta. Hon har samarbetat med veterinärer och forskare i Australien, Nya Zeeland, England och USA.

Här skriver hon om sitt sätt att fodra och hålla hästar, hon förklarar det viktigaste angående foderransoner, mineraler och vitaminer. Hon delar ut praktiska råd hur man förebygger olika hälsoproblem och sjukdomar.


Budskapet i boken passar in i alla länder, vi har olika mineralbrister i olika jordar i världen. Vi kan inte längre säga att det inte gäller Sverige, vi ligger efter de andra länderna men vi har också använt besprutning och konstgödning. Här kan du läsa hur du kan åtgärda mineralbristerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0