Elektromagnetisk energi

Varje cell i människans kropp består av miljoner atomer. Kring den positivt laddade atomkärnan kretsar negativt laddade elektroner vilket skapar ett elektromagnetiskt fält. Denna energi kan man avläsa som en vibrationsfrekvens som man kan mäta i antal svängningar per sekund (Hz) Liksom varje cell har sin specifika frekvens, har även varje organ eller vävnad i kroppen sina specifika frekvenser. Kroppen kommunicerar enkelt uttryckt med hjälp av energi.

Alla celler står i kontakt med varandra och patar med varandra. Kroppen är holografiskt organiserad så att alla delar kan kommunicera med varandra samtidigt.

Denna snabba informationsspridning som äger rum i kroppen vid exempelvis upplevd fara, då flera organsystem inom loppet av millisekunder reagerar, går många gånger inte att förstå utifrån vanliga biomekaniska och biokemiska modeller. Livet är för snabbt för att kunna förklaras av långsamma kemiska reaktioner och nervimpulser.

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/december/resume-av-filmen-the-living-matrix.html

"Vårt nervsystemet är för slow för att uppfatta och förklara livets finare finesser. Det visar bland annat våra smärtreflexer som kommer i efterhand. Eller hur dansare och skridskoåkare kan göra sina piruetter och konster i flygande fart och exakt koordination. Nervsystemets impulser skulle inte hinna med, om det var de som styrde.

Vi kommer åt detta genom fältet. Det sitter inte på olika platser i hjärnan, som man vill påstå att våra sinnen gör, utan vi hämtar det utifrån."

****

 

Och så fick jag äntligen på senaste kursen i en konkret koppling mellan kraniosakral och resonans, som jag spånat i, i ett tidigare inlägg. ;o)

Många av kroppens strukturer är spiralformade, vilket ger dem elasticitet och bra resonansegenskaper som gör att de lätt kan sättas i svängning. Det har betydelse eftersom energi och information kan utbytas på distans genom resonans!


L A G E N   OM   R E S O N A N S

”Frekvensuniversum lyder under lagen om resonans, som även kan kallas attraktionslagen. Resonans är ett energimässigt fenomen. Det är naturens sätt att utväxla energi på ett ändamålsenligt sätt. Det är en sömlös, otvungen, fullständigt precis och exakt process.

---

Lagen om resonans föregår, överskuggar och lägger under sig de lagar som råder i det grova, fysiska, skenbart solida universum som vi tycks leva i och tvingas försöka förstå. Den är en härskande lag.

Resonans är det som kopplar samman den inre och den yttre verkligheten. .....
http://becausetrollrik.blogg.se/2009/october/resonans-i-synkronicitet-med-en-bok.html


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

Gillar du hästar? - Kika gärna in på min blogg då!

Min blogg är Sveriges tredje största hästblogg. Och en lite annorlunda hästblogg.

Kolla gärna om du gillar den som många andra hästmänniskor runt om i världen gör!

Kram

2010-02-08 @ 21:07:41
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0