Inne i virveln =)

Vilket läckert ord....

A T T R A K T I O N S V I R V E L

Kunde inte låta bli att tjusas av ett nytt ord. Ibland blir jag bara så förtjust i ett ord och just det här vill gärna virvla runt i huvdet hela tiden nu ;o) Har bitit sig fast för det kändes som en beskrivning som var enkel men talande, precis som det kan kännas.

"... känslan påminner om det flöde vi alla någon gång har befunnit oss i när allt bara faller på plats utan minsta ansträngning; när vi mår toppen och allting känns rätt. Tänk att alltid få känna så! "

"... att lära oss återta vår plats mitt i virveln."

Jag har inte läst de där attraktionsböckerna, men den här beskrivningen kunde jag som sagt inte låta bli att fastna för, kändes användbart och passade mina tankebanor.

Att vara mitt inne i virveln och snurras med, precis så ...... med ett stort leende ;o))

"Föreställ dig en virvel som snurrar och snurrar och all attraktionskraft som samlas in då attraktionslagen svarar på dina rena, motståndslösa, fokuserade önskningar. Virveln drar till sig det som behövs för att processen ska fullbordas och din önskan uppfyllas. Det är kraften i den rena, positiva energin som du föddes med som du medvetet och avsiktligt kan lära dig att hitta tillbaka till och därmed nå samma vibrationsfrekvens som virveln.

SYFTET MED BOKEN ÄR ATT:

• hjälpa dig att minnas den-du-verkligen-är
• hjälpa dig att minnas meningen med din fysiska upplevelse
• få dig att uppskatta dig själv för det du uppnår här i din fysiska kropp
• hjälpa dig att minnas att du, först och främst, är ett vibrationsväsen
• hjälpa dig att minnas att en icke-fysisk del av dig existerar just nu
• hjälpa dig att bli medveten om relationen mellan dina båda vibrationslägen
• hjälpa dig att styra din uppmärksamhet konsekvent mot skapelsens snurrande virvel, som innehåller allt det du önskar dig och allt det du har blivit
I många fall kan du få exakt det du vill ha från de beståndsdelar som redan finns i ditt liv. Du behöver inte flytta dig till ett helt nytt läge. Du behöver bara konsekvent definiera en helt ny vibration.

The Vortex! – dvd
En film med det lilla extra, som gör att man blir fängslad från början till slut! Ordet vortex översätts bäst med ”attraktionsvirvel”, och känslan påminner om det flöde vi alla någon gång har befunnit oss i när allt bara faller på plats utan minsta ansträngning; när vi mår toppen och allting känns rätt. Tänk att alltid få känna så!
Abraham, det högre medvetande som Esther Hicks kanaliserar, menar att det är fullt möjligt att alltid känna så. Det handlar främst om disciplin, om att tänka rätt och göra rätt saker vid rätt tillfälle. I den här filmen kanaliserar Esther flera konkreta lösningar till personer som frågar hur de ska komma vidare i sina liv och som söker den magiska nyckeln till hur man kan leva hela livet i sin egen attraktionsvirvel. Esther Hicks smittar av sig med sin humor och den entusiasm hon känner för oss människor och våra inarbetade mönster som vi tror är omöjliga att bryta. Sanningen är att vi kan vinna oerhört mycket på att lära oss återta vår plats mitt i virveln.

Filmen kan du se flera gånger med någon veckas mellanrum. Då blir du påmind om hur du ska göra för att hålla dig kvar i din virvel, samtidigt som du varje gång hittar nya små detaljer och lösningar du kan använda i din egen livssituation.

Om man förstår sig på relationer och kan betrakta dem utifrån sin plats i virveln, så kan det omöjligt gå fel.

När du lär dig återta din plats i virveln får du också många andra fördelar i livet. Du kommer t.ex. att kunna fatta rätt beslut lätt och snabbt, och det du nu upplever som problem förvandlas till sunda och intressanta lärdomar. Inne i virveln är du mästare på att utöva attraktionslagen som kan ge dig allt du önskar. Var bara försiktig med vad du önskar dig, för det blir verklighet!
Filmen The Vortex utgör tillsammans med boken ett ovärderligt verktyg för alla som vill uppfylla sina livsönskningar – och kanske mer därtill! Och vem har sagt att det måste vara svårt? Det är faktiskt lättare att låta sig föras med av strömmen än att börja ro motströms ...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det där låter minsann intressant! Har du möjlighet att komma och känna igenom Lillasyster i veckan måntro? Känns som om det är något högt upp på vänster sida...

2011-06-20 @ 19:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0