Frekvens, kraften i din personliga vibration


"Du har precis som andra människor en personlig vibration - och den förändras beroende på vad du tänker, känner och gör. Men det viktigaste är att du kan påverka den. Du kan låta din personliga vibration motsvara världens kaotiska frekvenssoppa och hjälplöst kastas omkring i den, eller så kan du själv välja hur du vill känna dig. När du väljer att anpassa dig till själens frekvens stabiliseras din personliga vibration på din "hemfrekvens". Du kanske fortfarande glider en smula uppåt och neråt, men när det sker är det mycket lättare att behålla din inre klarhet om du vet hur du ska göra för att fokusera din personliga vibration."



Eftersom vetenskapen har lärt oss att bara lita på det vi kan se och röra vid, lägger vi ofta inte märke till att vår ande, våra tankar, våra känslor och vår kropp egentligen består av energi. Allt vibrerar och i själva verket har var och en av oss en personlig vibration som förmedlar till omvärlden vilka vi är och bidrar till att forma vår verklighet.

Genom att lära dig hitta din ”hemfrekvens” – den högsta, mest naturliga vibration du kan uppnå – kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor.

Penney Peirce, pionjär inom intuitionsutvecklingen, vägleder oss i den här boken in på ny mark där vi utforskar energidynamik, personlig resonans och vår allt starkare ultrakänslighet. En enkel frekvensförändring är ofta allt som krävs för att förvandla depression till frid, rädsla till entusiasm och problematiska situationer till ren magi. Penny tar dig med genom förvandlingens nio faser som gör att du börjar se livet som energi och medvetenhet så att ande och materia smälter samman.

När vi vaknar upp inför den nya verklighet som en högre frekvens avslöjar får vi dessutom hjälp att dramatiskt förbättra våra relationer, hitta bättre lösningar på problem och materialisera ett liv som innehåller allt vi behöver. Boken visar hur du påverkar ditt energitillstånd så att du håller dig kvar på banan mot ditt öde – och dessutom får alla de gåvor som erbjuds i det liv som du verkligen är född att leva.

 

Bokfakta
ISBN: 9789153436188 | Best.nr: 118001 | Språk: Svenska | Mediatyp: Bok | Genre: Esoteriskt | Omfång: 317 sidor | Bandtyp: Inbunden | Utgivningsdatum: 2011-07-13 | Författare: Penney Peirce |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0