Inget nytt under solen - Del 2

http://becausetrollrik.blogg.se/2009/november/the-spanish-swine-flu-gar-igen-inget-nytt.html

 

Tar upp en gammal tråd om att man använder gamla knep för att skapa nya kriser, epidemier, katastrofer. Man går på dem om och om igen, fastän det bevisligen har hänt förut. Varför är det svårt att gå ifrån den officiella förklaringen, när det inte ens är någonting nytt?

Jag säger inte att någon vet vilken sanningen är, men att det som sägs officiellt inte stämmer överens med fakta och logik kan man se. Och att det inte är något konstigt att de använder såna här metoder.

S.k "False flag operationer" brukar beskrivas som iscensatta terrordåd utförda av regeringar eller organisationer för att skapa opinion för en agenda som i normala fall skulle möta massivt motstånd bland folkopinionen. Man utför spektakulära dåd och attentat och lägger därefter skulden på en grupp eller ett land man vill demonisera. Nazisternas nedbränning av riksdagens byggnad i Berlin med hjälp av en sinnesförvirrad kommunist brukar beskrivas som ett klassiskt exempel. Med det som förevändning startades sen en klappjakt på kommunister.

Kända False Flag Operationer i historien

9/11 var enligt många ett glasklart exempel på en False Flag Operation, men det var ingalunda första gången i historien som eliten använt sig av den taktiken för att driva igenom sin smutsiga agenda.

SÄNKNINGEN AV LUSITANIA:

PEARL HARBOUR:

OPERATION GLADIO:

OPERATION NORTHWOODS:

TONKINBLUFFEN:

http://www.sourze.se/K%C3%A4nda_False_Flag_Operationer_i_historien_10698250.asp


kommentarer:
"Sådana här artiklar för många tvivlare in i en "kognitiv dissonans" (inre konflikt) och alltid är det några som krackelerar och öppnar ögonen. Och det finns fler False-flag operationer. Sänkningen av det amerikanska USS Liberty av Israel 1967 är ytterligare ett bra exempel. / Mats På Klar SIkt, [länk]"

"Det finns information om att ubåtsattackerna mot Sverige var 'False flag' operationer drivna av NATO och engelska ubåtar för att hålla det Sovjetiska och Ryska hotet vid liv."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0