Den 22 - tjäna mänskligheten

Dag 22 bryts ner till siffran 4, men är också ett dubbeltal. Glöm dig själv och dina egna intressen. Sträva efter att vara osjälvisk. En särskilt gynnsam dag för personer med livsväg 2,4,8.

Dubbeltalen 11 och 22 bär på en särskild kraft.
Vad innebär det att ha ett dubbeltal i sitt numerogram? Helt enkelt att du inte bör luta dig tillbaka och slappna av under den här livstiden. Du har arbete att utföra. Du har makten att åstadkomma något och din tid här på jorden kan användas för ett högre syfte. Så tänd ett stearinljus, meditera och fråga universum varför du är här. Personer med dubbeltal är ofta högt begåvade och bör använda sig av det. Kommer du att tjäna ett högre syfte genom att undervisa eller skriva tankeväckande böcker? Kommer du att göra det genom att rita underbara byggnader? Kommer du att hitta botemedlet mot någon sjukdom?

Att ha ett dubbeltal kan vara en välsignelse, men det kan också dra till sig obeslutsamhet och, i en del fall, olycka. När man känner press att ta kommandot över sitt liv kan det uppstå viss panik och osäkerhet. Följden kan bli att alla fantastiska idéer tynar bort eftersom man blir rädd att handla i enlighet med dem.

Ni som har dubbeltal 11 kan studera siffran 1 och vara medvetna om att en del av dess lärdomar kommer att kännas dubbelt sanna för er (pga den dubbla 1-energin). Ni som har dubbeltal 22 kan också studera siffran 2 och veta att en del av dess egenbskaper kommer att kännas dubbelt så sanna.

Det som är viktigast att komma ihåg är dock att dubbeltalen i slutänden ändå bryts ner till siffrorna två respektive fyra. Ta till dig det slutgiltiga talet och sätt inte så hård press på dig själv.

Det som verkligen faller på dig med dubbeltal är frågan om att ta reda på vad du måste göra med ditt liv. Du kommer inte att bli nöjd förrän du gjort det.

Om din livsväg eller födelsedag bildar något av dessa tal ska du veta att de personer som får dem är personer vars uppgift är att inspirera andra och tjäna mänskligheten. Se det som en gåva från universum

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack för all info jag har fått, jätteintressant!!!

2010-12-22 @ 22:31:15
URL: http://maria-hastliv.blogspot. com
Postat av: Carita

Spännande - får det till att jag är en 11 eller då en 2:a beroende på hur långt man räknar..? Ta reda på vad jag måste göra i mitt liv? Ja det är ett ständigt sökande efter den saken.

2010-12-28 @ 18:15:38
URL: http://annacarita.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0